Se på karta

krisjour 

gav 2371 företag inom detta område

Kvinnojour

logo

Stödtelefon för dig som upplevt hot, våld eller sexuella övergrepp. Vi har öppet dygnet runt alla dagar. Samtalet kostar ingenting. Du får gärna vara anonym.

Nationellt centrum för kvinnofrid, NCK

Akademiska Sjukhuset 75309 Uppsala
logo

Nationellt centrum för kvinnofrid, NCK, är ett kunskaps- och resurscentrum vid Uppsala universitet. NCK arbetar på regeringens uppdrag med att höja kunskapen om mäns våld mot kvinnor och utveckla metoder för omhändertagande av våldsutsatta kvinnor.

Manscentrum

Götgatan 83D11662 Stockholm
logo

Vi erbjuder samtalshjälp för att finna lösningar på känslomässiga och praktiska problem i livet. Ett kriscentrum för män!

Kristianstads Kvinnojour

Lasarettsboulevarden 4B29032 Kristianstad
logo

Lever du med våld i nära relation? Då finns vi här för dig!

Kvinnojouren Frideborg

Magasinsgatan 1743245 Varberg
logo

Lever du i ett förhållande som skrämmer dig? Hos Kvinnojouren kan du alltid vara anonym. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Kvinnojouren - Jämtlands län

Box 429 83126 Östersund
logo

Kvinnojouren Jämtlands Län startade 1982. Föreningen har ca 120 medlemmar varav ca 15 är aktiva som förtroendevalda, i jourtelefonverksamheten eller någon annan arbetsgrupp.

RIKSKONTOR

Gustavslundsvägen 1816751 Bromma
logo

LP-riks har ett omfattande arbete med beroendevård på olika sätt. Vi driver två behandlingshem dit personer med missbruks-och beroendeproblematik får komma och bo under en viss tid och samtidigt genomgå ett behandlingsprogram. Det finns även stödboenden för dem som behöver stöd i sitt dagliga liv för att kunna bibehålla sin drogfrihet t.ex. direkt efter en behandling.Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kvinnojouren Snäckan

Norrtälje 76130 Norrtälje
logo

Kvinnojouren Snäckan bildades redan år 1990 i Norrtälje. Vi är en ideell förening som är partipolitiskt- och religiöst oberoende. Föreningens mål är att verka för ett samhälle fritt från våld.I nuläget är vi drygt 10 jourkvinnor som jobbar aktivt och vi har ett 50-tal stödmedlemmar. Arbetet som jourkvinna innebär bland annat att hålla stödsamtal, förmedla kontakt med myndigheter och ge praktiskt stöd genom att exempelvis följa med på förhör eller rättegång.

Hjälp Oss Att Hjälpa. Skara Bazaren

Furuskogsgatan 153240 Skara
logo

Vi tar gärna emot rena och hela kläder, skor, möbler, husgeråd, hushållsmaskiner, verktyg, böcker m.m. Vi tar även emot hela dödsbon.Kläder, skor, sänglinnen, filtar och viss annan utrustning säljes EJ, detta körs direkt till behövande. Allt annat säljes i Second hand-butiken

Unizon

Elsa brändströms gata 62B12952 Hägersten
logo

Unizon samlar över 130 kvinnojourer, tjejjourer och andra stödverksamheter som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

Brandskyddsföreningen Örebro Län

Nastagatan 10A70227 Örebro
logo

Brandskyddsföreningen Örebro län är en medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige.

Brottsofferjouren Sverige

Hammarby Fabriksväg 2512030 Stockholm
logo

Brottsofferjouren är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. Brottsutsatta kan vara anonyma i kontakten med oss, stödet är kostnadsfritt, vi har tystnadslöfte och ingen polisanmälan krävs.

Kvinnojouren Liljan

logo

Vi håller grundkurser i Kvinnojourskunskap under höst och vår. Välkommen att besöka oss på vår hemsida.Även rådgivning för utsatta män

RFSU, Riksförbundet För Sexuell Upplysning

Medborgarplatsen 311826 Stockholm
logo

Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU, är en ideell organisation för sexualupplysning och sexualpolitik, som har funnits sedan 1933. RFSU-förbundet äger RFSU AB. Förbundets högsta beslutande organ är kongressen. Vi är en medlemsorganisation med runt 20 lokalföreningar/grupper runt om i landet.

Kvinnohuset Föreningen

Kristinagatan 1172211 Västerås
logo

Om du behöver någon att prata med eller misstänker att någon i din närhet far illa, ring eller maila oss!

Kvinnojouren Femcenter Malmö

logo

FemCenter är en kvinnojour som arbetar mot mäns våld mot kvinnor i nära relationer. Vi är en parpolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Vårt främsta mål är att förstärka kvinnors och flickors rätt att inte behöva utsättas för fysisk och psykisk våld, våld i heders namn, hot om våld, tvångsgifte, sexuella övergrepp och trakasserier. Vi möter varje kvinna med respekt, oavsett etnicitet, religion och utbildningsnivå. Vårt mål är att varje kvinna själv ska äga makten över sitt eget liv.

Röda Korset Bodenkretsen

Drottninggatan 1596135 Boden
logo

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns över hela världen och består av miljontals frivilliga som bestämt sig för att hjälpa andra människor.

Kvinnojouren i Kiruna

box 2062 98102 Kiruna
logo

Kvinnojouren Kiruna startade 1983 och har sedan dess arbetat för att ge våldsutsatta kvinnor stöd och skydd. Alla vi som arbetar med kvinnojouren är volontärer och har avgivit ett tysthetslöfte.Kvinnojouren är en partipolitiskt och religiöst obunden förening.

Kvinnojouren Täby/Danderyd

Täby
logo

Kvinnojouren Täby/Danderyd är en ideell och partipolitiskt obunden förening. Jourverksamheten startade år 2000. Vi har avtal med Täby och Danderyds kommuner och samarbetar med alla kommuners socialförvaltningar. Utgångspunkten för vår verksamhet är en humanistisk människosyn baserad på alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter oavsett kön, sexuell läggning, ålder, religion eller ursprung.

Brottsofferjouren

57522 Eksjö
logo

Föreningen Brottsofferjouren i Höglandskommunerna är en frivilligorganisation ansluten till Brottsofferjourernas riksförbund.

Kvinnojouren EMELIE Strömstad

Oslovägen 13F45235 Strömstad
logo

FUB Föreningen i Jönköping

Gjuterigatan 1955318 Jönköping
logo

FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning(IF) ska kunna leva ett gott liv.

Hjärt-Och Lungsjukas Förening I Falun

Promenaden 29D79171 Falun

Röda Korset i Botkyrka

Bryggarvägen 5-714730 Tumba
logo

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns över hela världen och består av miljontals frivilliga som bestämt sig för att hjälpa andra människor. Vi kämpar för att rädda liv och ge hopp. Vi delar ut mat, förebygger katastrofer och bidrar med medmänsklig värme.

Röda Korsets Second Hand Hedemora

Hökargatan 377630 Hedemora
logo

Välkommen till Röda Korset i Hedemora. Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. I Sverige finns 190 föreningar och Hedemorakretsen som grundades 1902 är en av landets äldsta. Oavsett var vi befinner oss uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss; Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.