Samtalsforum & Familjerätt Monika Andersson AB logo

Samtalsforum & Familjerätt Monika Andersson AB

Om företaget

Jag är legitimerad Psykoterapeut med lång erfarenhet inom yrket. Mitt arbetssätt är eklektiskt vilket innebär att jag använder mig av olika tekniker bla KBT, affektfokuserad terapi, mentalisringsbaserad- och psykodynamiskterapi...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-708 06...
Adress

Skepparegränd 7

73230 Arboga

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Jag är legitimerad Psykoterapeut med lång erfarenhet inom yrket. Mitt arbetssätt är eklektiskt vilket innebär att jag använder mig av olika tekniker bla KBT, affektfokuserad terapi, mentalisringsbaserad- och psykodynamiskterapi samt systemisk par och familjeterapi. Specialisering finns i juridik bl.a. familjerätt och socialrätt samt barnpsykologi.

Handledning och utbildning erbjuds till privata företag, kommuner och regioner samt till familjehem och kontaktfamiljer.

Vi hjälper dig med

. Depressioner och ångest

. Självförtroendeproblem

. Samarbetssamtal och samlevnadsproblem

. Beroendeproblematik

. Stress

Handledningsuppdrag till olika personalgrupper inom kommun,

region och familjehemshandledning.

Medling inom domstolsverksamhet.

Samtalsforum & Familjerätt Monika Andersson ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0767080670

07-670 806 70

076-708 06 70

0767-08 06 70

076-7080670