Välkommen till

Eniro 118 118

Eniros nummerupplysningstjänster

Visste du att Eniros nummerupplysningstjänster 118 118 och 118 119 är Sveriges mest anlitade personliga söktjänster med över 90 procent nöjda kunder?

Vårt mål är att göra livet enklare i alla situationer, dygnet runt, genom att erbjuda information för att hitta personer, företag, tjänster och platser. Vi är specialister på att söka information och hjälper dig att hitta vad du letar efter. Du är välkommen att ställa dina frågor, via telefon eller sms.

Produceras av Dynava

Tjänsterna produceras på Dynavas kontor i Sverige. Dynava kom till under 2021 när Eniro slog ihop sina kundtjänst- och kontaktcenter-verksamheter i Sverige och Finland. Dynava är en del av Eniro Group.

Sveriges största nummerupplysning

Enkelt och snabbt - ett nummer till hela världen. Ställ din fråga via telefon eller i ett sms till 118 118. Använd oss när du vill ha hjälp med att hitta personer, företag, produkter och platser, eller varför inte närmsta apotek. Du får ditt svar snabbt och bekvämt.

Snabb service

Vi tar fram telefonnummer till företag, organisationer och privatpersoner i nästan hela världen. Ibland har man redan numret till den man söker, men har problem med att komma fram. Då hjälper vi gärna till. De flesta nummer hämtar vi ur de databaser som varje lands egen nummerupplysning använder. Där finns över 500 miljoner telefonnummer.

Vad kostar det att ringa till 118 118?

Läs mer om alla tjänster och priser på 118 118s hemsida

Gå till 118 118

Vanliga frågor