Kontakta oss

Välj nedan om det gäller frågor som rör dig som företagare eller privatperson.

Kundservice företag

Logga in på Mitt Eniro här

För dig som är kund hos Eniro eller funderar på att bli kund

0770 - 77 97 97

Öppettider

 • Mån-tors 09-15
 • Lunchstängt 12-13
 • Fredag 09-12

Besöksadress

 • Gårdsvägen 6
 • 169 70 Solna

Postadress

 • Eniro Sverige
 • Box 4085
 • 169 04 Solna

Kundservice privat

Nyhet! Self Service

Nu kan du använda vår Self Service för att dölja eller ändra dina uppgifter i våra tjänster.

Här kan du använda vår Self Service.

Eller så letar du upp dig själv här på eniro.se, klicka på pennan som visas på din profil och använd sen BankID för att verifiera din identitet.

Om du inte har BankID eller om du inte finner någon penna på din profil kan du kontakta oss via kontaktformuläret här. Där har vi även samlat våra vanligaste frågor och svar. För att vi ska kunna ta hand om ert ärende behöver vi era fullständiga uppgifter såsom personnummer, namn, adress och telefonnummer.

Dina ändringar

För att vi ska kunna ta hand om ert ärende behöver vi era fullständiga uppgifter såsom personnummer, namn, adress och telefonnummer. Vilka av uppgifterna ni vill ändra samt de nya uppgifterna.

Inskickade ändringar kommer behandlas inom 3 arbetsdagar och publiceras på Eniro.se.

Vi kommer inte hantera ändringar som saknar uppgifter enligt ovan.

För att säkerställa att uppgifterna inte kommer tillbaka till oss behöver ni även begära ändring via er operatör.

Borttag av information på Google gör du enligt nedan

Eniro-länkar som presenteras på Google är gamla länkar, länkar som vi inte kan ta bort. Google måste uppdatera sitt index, uppdateringen tar bort gamla och lägger till nya länkar. Information om Google-indexering kan ni läsa om på denna sida; https://support.google.com/webmasters/answer/70897?hl=sv

Efter att ni har meddelat Google om en gammal länk tar det i normala fall ca 14 dagar innan länken försvinner. Skulle det vara så att era uppgifter inte har försvunnit efter denna tid så meddelar ni Google igen via samma länk.

Ta bort gatuvy/bild

Vi raderar inte bilder om de inte är klart olämpliga eller tagna på privat mark. De bilder vi har är från 2013 och togs av den externa leverantören Cyklomedia ifrån de vägar som är allmänna. Vad gäller publiceringen av bilderna så sker detta med stöd av vårt utgivningsbevis. Du hittar mer information om detta här: https://www.datainspektionen.se/vagledningar/for-dig-som-privatperson/utgivningsbevis. Ansikten och registreringsskyltar hjälper vi till att "blurra" bort vid önskemål.

Publicera uppgifter för person under 16 år

Vi brukar vanligtvis inte publicera uppgifter på personer under 16 år. Vill ni fortfarande publicera dessa uppgifter, så behöver vi vårdnadshavares godkännande.

Vänligen inkom med godkännandet samt kopia på id-handling på vårdnadshavaren samt personen under 16 år.

Eniro integritetspolicy

Gäller din fråga hur Eniro hanterar säkerhet och integritet kring data. Vänligen läs vår integritetspolicy – här beskriver vi vad vi använder data till, hur vi skyddar den och de rättigheter du har via denna länk.

Kontaktformulär här

Besöksadress

 • Gårdsvägen 6
 • 169 70 Solna

Postadress

 • Eniro Sverige
 • Box 4085
 • 169 04 Solna