Om Kvinnojour

Stödtelefon för dig som upplevt hot, våld eller sexuella övergrepp. Vi har öppet dygnet runt alla dagar. Samtalet kostar ingenting. Du får gärna vara anonym.

Om stödtelefonen

Kvinnofridslinjen (020-50 50 50) är en nationell stödtelefon för dig som utsatts för hot eller fysiskt, psykiskt och sexuellt våld. Du som är anhörig eller vän är också välkommen att ringa till oss. Vi har öppet dygnet runt och du kan ringa oss oavsett var du bor i Sverige. Ditt samtal kostar ingenting och syns inte på telefonräkningen. Observera att det inte går att skicka SMS till Kvinnofridslinjen.

Till Kvinnofridslinjen kan du ringa om du vill tala med någon om dina upplevelser eller om det är något du vill fråga om. Vi som tar emot ditt samtal är socionomer eller sjuksköterskor som är vana att möta människor i kris eller i svåra livssituationer. Vi har tystnadsplikt och du kan vara anonym. Du säger bara det du själv vill och orkar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Kvinnojour, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Uppsala Universitet

Bolagsform

Statlig enhet

Datum för upprättande

01.01.1977

Org.nr:

2021002932

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

1000000 - 4999999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

85420 Universitets- eller högskoleutbildning, 72200 Samhällsvetenskaplig och humanistisk forskning och utveckling, 72190 Annan naturvetenskaplig och teknisk forskning och utveckling, 91011 Biblioteksverksamhet, 62030 Datordrifttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0