Se på karta

hundpassning 

gav 376 företag inom detta område

Göteborgs Hunddagis-Dog Royal på Hisingen

(4.8)

Åskvädersgatan 141834 Göteborg
logo

Vi finns idag på fyra adresser i Göteborg, Backaplan, Hisingen, Högsbo och Sisjön. Vi har även en filial i Alingsås.På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vårt dagis ska kännas som ett andra hem för din hund. Varmt välkomna till oss!

Sjögren, Carina

Stävlö gård 30439598 Läckeby

Hundtema Hunddagis - Hunddagis Sollentuna

(5)

Domherrevägen 919255 Sollentuna
logo

Vi är ett hunddagis beläget i Sjöberg/Sollentuna. Här är din hund trygg i hemmaliknande miljö med mycket aktivering och långa promenader i skogen. Dagiset är uppdelat på två våningar, en för små hundar och en för stora. 

Härryda Djurpensionat

Risbackavägen 2743894 Härryda
logo

Vi tar hand om era djur medan ni är på semester. Era djur blir väl omhändertagna i en frisk och lantlig miljö. Vi har även uppfödning av dvärg- och mellanpudlar i familjemiljö.

Stjärnmossens Hundpensionat

(5)

Hillingsäter MOSSEN 145891 Färgelanda
logo

Välkommen att lämna din hund hos oss på Stjärnmossens Hundpensionat! Vi är ett litet och trivsamt pensionat.

Martins Hunddagis

(5)

Hulukvarn 1055475 Jönköping
logo

Hundar är flockdjur, och trivs inte att vara ensamma. De bör heller inte vara ensamma i längre än fem timmar, och allt fler hundägare har därför upptäckt fördelen med hunddagis. Hos oss får hunden en bra vardag utan att behöva vara ensam. Vill du veta mer, boka gärna en tid och besök oss.

Migeo

Sätrahöjden 1480633 Gävle
logo

Hos oss hitta allt från hunddagis och cykelverkstad och café.Vi finns i Gävle på Sätrahöjden 14, samt i Skutskär på Centrumgatan 15.

Hildesborgshunddagis

Bäckaforsvägen 4421874 Tygelsjö
logo

Hunddagis och hundpensionat för hundar som kan leka i grupp. Stora inhägnade ytor att vistas i ute och fräscha boxar inne. Hundtrim för dig med en hund som klipps på Marias hundtrim.

Gudebo Hundpensionat

(2.5)

Gudebo 245294 Strömstad
logo

Vår önskan är att din hund skall få en bra och trevlig vistelse hos oss. Vi har ett nybyggda lokaler med stora ljusa boxar, där alla hundar har tillgång till egen rastgård på dagtid, med upphöjd liggplats. Hela hundpensionatet är byggt för att vara så hygieniskt och lätt att hålla rent och har naturligtvis golvvärme. Allt för att din hund skall bo så bra som möjligt.

Citydoggis AB

Östra varvsgatan 2521173 Malmö
logo

Citydoggis - för hundens bästa! Malmös centrala hunddagis. Hundens andra hem. Här får hundarna leka fritt i våra stora rastgårdar.

Öbergsgårdens Hunddagis

Storfarsvägen 181832 Valbo
logo

Hunddagis.Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

Husby hundhotell

(5)

Husbyvägen 7019791 Bro
logo

Personligt hundpensionat i lantlig miljö. I vår ombonade miljö känner sig våra små gäster snabbt hemmastadda. Vi har specialiserat oss på att möta små/medelstora hundars särskilda behov. Vi erbjuder också boende inne hos oss.

Håslövs Hundpensionat AB

(5)

Döseryggen 79-623591 Vellinge
logo

Håslövs hundpensionat är pensionatet på landet, mitt emellan Malmö och Trelleborg. I både idealisk och idyllisk miljö bedriver vi här inackordering, dagisverksamhet, spa och liten hundshop. Verksamheten är helt anpassad för att på bästa sätt ta hand om Din hund då du inte själv har möjlighet.

Frid & Fröjd Hunddagis

Vallda intagsväg 9843479 Vallda
logo

Lövhyddans Hundcenter & Alltjänst KB

Blista 1614897 Sorunda
logo

Vi driver ett hundpensionat sedan 1997. Vi har ett antal hundkurser varje år, basutbudet är: valpkurs och vardagslydnad. Kurser anordnas även efter önskemål även individuell träning och problemlösningar.

Kayogården Hundpensionat - Hundpensionat Kungälv

Gömmet 11044292 Romelanda
logo

Kayogårdens Hundpensionat är ett litet företag i Gömmet utanför Diseröd, Kungälvs Kommun. Vi erbjuder varma lokaler med tillhörande rastgård samt tillgång till vår stora rastgård. Lantligt läge med Svartedalens naturreservat som närmaste granne.

Stora Skogens Hundpensionat

Kärråkra Skogen 10652377 Blidsberg
logo

Litet lugnt hundpensionat i lantlig hemmiljö med God Omvårdnad.

Lodjuret Hunddagis

Norra Bulltoftavägen 65C21243 Malmö
logo

Vi öppnade 1 oktober 2005. Vi finns på Kirseberg i Malmö, på Norra Bulltoftavägen 65, vår entré ligger inne på gården.Hos oss kan du lämna in din hund när du går till jobbet på morgonen och hämta den när det passar dig på eftermiddagen. Hunden har trevligt under hela vistelsen och blir rastad flera gånger.På Lodjuret Hunddagis arbetar vi med positiva förstärkningar och inte bestraffningar. Det ska vara roligt och tryggt att komma till dagis.

BFF Hunddagis i Sollentuna

Skälbyvägen 1619149 Sollentuna
logo

Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i hjärtat av Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två hunddagislokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna Centrum. Adress 1: Skälbyvägen 16 Adress 2: Skälbyvägen 4 Adress 3: Tingsvägen 28

Hemhumlans Hundpensionat

Lauker 293391 Arvidsjaur
logo

Välkommen till Hemhumlans Hundpensionat! Vi erbjuder ett litet och familjärt hundpensionat på landet, 3 mil från Arvidsjaur. Vi tar emot hundar året om med öppettider enligt överenskommelse. Hos oss finns separata hundboxar med egna hundgårdar och ett uppvärmt hundhus. Hundpensionatet är beläget på samma gård som vårt familjehus vilket gör att vi som driver hundpensionatet alltid finns nära till hands för era fyrbenta vänner som är på besök. Varmt välkomna att kontakta oss.

Marielund Gård B&B

Kronäng Marielund 153294 Skara
logo

Skärtorps Hundpensionat

(5)

Skärtorp 11524192 Eslöv
logo

Jag startade hundpensionatet 1989 och det ligger 1 mil norr om Eslöv.Det är alltid lika positivt att komma ut till pensionatshundarna. Inga sura miner där inte, enbart lycka över att det snart blir mat och promenad. Jag brukar tänka att jag har världens bästa jobbarkompisar.Pensionatet är godkänt av Kennelklubben och Kommunens enhet för Miljö- o Hälsoskydd.Vill du boka plats är du välkommen att ringa 0413-541234, 070-623 75 76.

Hundforum i Örebro

(4.5)

Kungsgatan 6070224 Örebro
logo

Hundforum erbjuder i första hand hunddagis men även klippning, bad, kloklippning och problemutredning i mån av tid.Vårt mål är att ge hunden en meningsfull tillvaro i en trivsam miljö. Verksamheten startade år 2000.

Bymangården Hundpensionat

Bymans Väg 1238634 Färjestaden

Binagårdens Hund- & Kattpensionat

Svartskatavägen 99697592 Luleå
logo

Hund- & Kattpensionat. Vi säljer även Vision X ledbelysning.