Om BFF Hunddagis i Sollentuna

Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i hjärtat av Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två hunddagislokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna Centrum. Adress 1: Skälbyvägen 16 Adress 2: Skälbyvägen 4 Adress 3: Tingsvägen 28

Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i hjärtat av Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två hunddagislokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna Centrum.

Adress 1: Skälbyvägen 16

Adress 2: Skälbyvägen 4

Adress 3: Tingsvägen 28

Vi ser till att din hund får det bra hos oss. Vår målsättning är att hundarna skall vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss.

BFF Hunddagis är ett personligt dagis och det innebär att vi ägnar mer tid till varje hund och ägare. Vi garanterar en lugn och trygg tillvaro för din hund och här är alla hundar välkomna, stora som små. På BFF Hunddagis får din hund långa promenader, träning, kärlek och ledarskap.

Vi strävar efter ett hunddagis med lugn och harmonisk miljö. För att varje individ ska trivas hos oss. Vi jobbar mot att alla hundar ska ha en trevlig dag medan husse och matte är på jobbet, därför gör vi vårt yttersta när det kommer till våra dagisgästers välmående.

BFF Hunddagis i Sollentunas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • BFF Hunddagis i Sollentuna Hunddagis, Sollentuna - 1
  • BFF Hunddagis i Sollentuna Hunddagis, Sollentuna - 2

BFF Hunddagis i Sollentuna, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-