Om Västerby Hunddagis

Vi är ett hunddagis som ligger ute på landet med alla de fördelar som finns. Här får hundarna ordentliga promenader och möjlighet till lek ihop med andra hundar. Social träning för hundarna ligger oss varmt om hjärtat och vi försöker se till så alla får sitt behov tillgodosett.

Hundhuset

I hundhusen har vi 15 olika rum, 12 i det stora hundhuset, 3 i det lilla. I det stora huset är 9 med direkt utgång till egen rastgård, i det lilla alla 3. Det är olika storlekar på alla rum, allt beroende på vilken storlek på hunden det är. Vissa av rummen med rastgård blir så stora att det utan problem går in minst 3-4 stora hundar. Detta innebär att man inte behöver dela på familjens alla hundar när de lämnas hos mig.

I alla rum finns det möjlighet till lite avskild vila. Rummen är inredda i så hemlik miljö som möjligt, med mattor, fåtöljer och bäddar. Är hundarna tillåtna att vara i möblerna hemma så kan dom få vara det här med. Rummen utan rastgård är större och har tillgång till separat rastgård utanför.

Alla hundar tycker inte om varandra (precis som vi människor) så genom att ha flera rum kan man tillgodose hundarnas behov av sällskap eller avskildhet.

Utanför huset har vi 1 stor fristående rasthage där de hundar som inte kan vara lösa på promenaderna skall kunna springa av sig ordentligt. Hagen är 118x48m och är placerad bakom vårt boningshus. Den är så stor så t.o.m. vinthundar hinner få upp rejält tempo. Det är ett underbart privilegium att få vara med när upp till 10-15 hundar kan vara tillsammans och leka ihop.

Västerby Hunddagis utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Västerby Hunddagis Hundpensionat, Grästorp - 1
  • Västerby Hunddagis Hundpensionat, Grästorp - 2
  • Västerby Hunddagis Hundpensionat, Grästorp - 3

Västerby Hunddagis, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Västerby Hunddagis

Birgitta

mer än ett år sedan

Under mitt över 30-åriga hundliv har jag haft hund på pensionat både i Göteborgstrakten och runt Stockholm och jag har aldrig varit så nöjd och känt mig så lugn, som när min hund är hos Tina och Michael. Lokaliteterna helt underbara - fina boxar med mattor och även fåtöljer - precis som hemma. Möjlighet att gå ut och in som man vill, om man bara klarar hundluckan. Tina är väldigt kunnig när det gäller hundar och deras behov och är det någon ras, som hon inte vet så mycket om, läser hon på om den. Hon ser snabbt vilka hundar, som kan umgås utan problem.. Pro- menader flera gånger om dagen och uppför man sig får man springa fritt. Det är alltid så lungt och tyst, när man kommer. Antagligen beroende på, att hundarna är så glada och nöjda. Tänk att det finns ett hundpang, där man t.o.m. kan få åka iväg med kompisar till badstranden och göra vad man vill - bada eller bara busa. Tack för att ni finns - vi kommer tillbaka fler gånger säger Sacce och hans matte,

Maria

mer än ett år sedan

Detta är ett ställe jag anlitar ofta och gärna rekomenderar . Hämtar alltid en trött och lycklig hund. Ingenting är omöjligt och de är bra på att ta hand om både matte och hund.

Bea

mer än ett år sedan

Vill du att din hund ska vara lycklig & leva i ett himmelrike medan du är på din sköna semester, UTAN att du ska behöva känna oro & tänka att du är en dålig matte/husse? !
DÅ är VÄSTERBY det bästa för din hund , med mycket bus,ompyssling & kärlek kommer din hund trivas som löss i hår :p
Hade jag som matte varit hund, hade jag nog bosatt mig där bland den fina naturen!
Min golden som jag har där 2 gånger i veckan, är alltid lika glad & nöjd när jag hämtar honom. Underbart !

L L

mer än ett år sedan

Detta är ett hundpensionat och dagis som jag varmt kan rekommendera med kunnig och duktig personal,rent,fräscht och mysigt.Hundarna trivs och mår bra här med långa promenader eller bus i lekhagen.Det inte personalen vet om rasen försöker dom att ta reda på.Dom bryr sig även om oss hussar och mattar.

matten

mer än ett år sedan

Jag kan bara ge jättegott betyg. Stor kunskap om olika hundraser, ser den enskilda individen,rent och snyggt. Personalen ser till alla hundars bästa, har man speciella önskemål ordnas det.Vi blir alltid positivt bemötta. Här finns människor som brinner för sitt jobb och hundar som trivs !

Fam Wulff

mer än ett år sedan

Ett fantastiskt hundpensionat med personlig omvårdnad. Rejäla "möblerade rum" till varje hund, stora rastgårdar i underbara omgivningar. Dessutom flera promenader varje dag. Personal som verkligen kan hundar och vet hur man tar hand om dem!! Hit återvänder vi gång på gång, lika nöjda varje gång.

Siris matt

mer än ett år sedan

Äntligen finns ett ställe där vovven stortrivs! Har eget lyxig box med mysig soffa och matta på golvet. Dessutom får hon vara tillsammans med flera andra hundar på långa härliga promenader eller leka i en stor inhängnad. Vi använder Västerby både som dagis och pensionat året runt och kan varmt rekommendera både stället och personalen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi har haft vår hund på Västerby flera gånger och har även gått kurs. Hundarna har gott om utrymmen och har stora rastmöjligheter, har även möjlighet att gå ut och in enkelt till egen rastgård. Vi vill gärna rekommendera Västerby hunddagis & pensionat. Här kan man utan bekymmer lämna sina kära "familjemedlemmar"

Maria

mer än ett år sedan

Västerby är ett mycket trevligt ljust och luftigt penssionat med fina omgivningar och möjligheter för alla sorters hundar att få tillfredställelse på olika plan under sin vistelse där. Vår golden älskar sitt "dagis". Som hundägare känns det tryggt att lämna till profsiga och ansvarstagande personer som möter varje individ utifrån dess behov av uppmärksamhet, lugn och ro, utevistelse, lek osv. Det finns alltid en dialog och en flexibilitet för att vi alla skall vara nöjda både hund och människa.
varma rekomendationer.

Fruzip

mer än ett år sedan

Vi har vår hund på dagiset 4 dagar i veckan och vi är helnöjda. Dels är det oerhört trevlig personal som gärna kommer med goda råd när frågor uppstår kring hundens uppfostran och utveckling.Sedan upplever vi en positiva anda som vi tycker finns på dagiset" ingenting omöjligt! Dessutom får vi varje morgon höra som kunder -ha en bra dag.När vi hämtar vår hund är hon alltid glad och helnöjd efter att ha lekt med sina kompisar.

RO

mer än ett år sedan

Dålig tillsyn efter rastning,in i boxarna,dyngsura utan avtorkning och koll på om det utvecklas t ex
sår,sk fuktexem,som är så vanligt bl på långh raser.Jag rek inte detta pens,trots en gullig hemsida!?Tyvärr.

fam. steen

mer än ett år sedan

enda stället som vi vill läma våra hundar på ....
har haft hund i 25 år och har vid enstaka tillfällen behövt hjälp med hundvakt, vilket lett till att vi sökt efter pensionat i vårt närområde..... men aldrig lämnat bort någon av våra hundar , förrän nu.
trivs så bra med västerby hunddagis så vi lämnar även in vår valp på dagis några gånger i månaden för att han skall få ha riktigt kul i en stor flock.
det är aldrig några problem , även om jag ringer med kort varsel , "allt för våra dagishundar" är det svar man får. rekomenderas varmt.

Maria

mer än ett år sedan

Detta är ett ställe som jag ofta använder och gärna rekomenderar. Jag arbetar inom vården och skulle alltså kunna betraktas som en helt "omöjlig" kund men här är allt möjligt. Trots hopplösa arbetstider och obefintlig framförhållning. De är duktiga både på att ta hand om matte och den kära hunde. Jag hämtar alltid en trött och lycklig hund. Vi kommer att fortsätta ha Er som vårt andra hem.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Äntligen ett dagis/pensionat där hundarna får vara hundar!!! Långa promenader med "kompisarna" och även i övrigt ett ***** - stjärningt "hotel". Att Tina dessutom har mycket god hand med hundar gör ju inte daken sämre =)!
Rekommenderas VERKLIGEN !!!

Fam.Lundén

mer än ett år sedan

Min hund Kasper har varit här sedan det öppnade och någon mer engarerad och tillmötesgående personal får man nog leta efter. Han hade också fuktexem en gång och fick hjälp med att ge honom medicin 2 ggr/dag inga problem. Han blir alltid jätteglad över att få vara där.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ett pensionat att rekommendera. Alltid bra bemötande och framför allt trivs vår hund här!

Ann & Johan Pettersson, Roccos "föräldrar".

Ulla Th-J

mer än ett år sedan

Har haft hundar i hela mitt vuxna liv. Anser mig som erfaren hundägare. Då jag har bott runt om i Sverige, så har jag behövt anlita hundpassning på olika ställen och kan jämföra. Västerby står i en klass för sig. Mina två långhåriga tikar stortrivs, och är alltid glada och välskötta då jag hämtar dem. De har ätit bra och det märks att de är rastade. Min yngsta tik är dessutom ängslig till sin natur, och har därför en tröskel att ta sig över inför nya miljöer, hundar och människor. Personalen har ansträngt sig mycket för att få henne att känna sig trygg och omtyckt. Påpekas bör även, att jag förvånas över att det alltid är så lugnt och tyst i stallarna, närhelst man kommer. Så är det inte på alla ställen! Överlämning samt hämtning av hundarna sker på ett både trevligt, informativt, ansvarsfullt samt personligt sätt.
Jag kan på det varmaste rekommendera Västerby Hundpensionat och Hunddagis av egen erfarenhet. Jag och hundarna är nöjda kunder/gäster sen starten.

P Jaern

mer än ett år sedan

Ett mycket bra dagis och pensionat för hundar. Ett av de bästa som finns för hundar (och ägare) , allt vad gäller engagemang, omvårdnad, service , bemötande , frihet för hundarna, och mycket bra lokaler. Det är en trygghet för oss ägare att veta att hundarna blir bra omhändertagna.
Jag rekomenderar därför mycket gärna Västerby Hunddagis o Pensionat till alla som behöver någom form av tillsyn för sina hundar.

Maria

mer än ett år sedan

Västerby har en innomhusmiljö som är ljus och luftig med olika lösningar för att passa olika hundar, omgivningarna runt penssionatet har oändliga möjligheter för lek och bus både inhägnat och i det fria. Varje individ möts utifrån sitt specifika behov av lek, uppmärksamhet, lugn och ro osv. Som hundägare känns det tryggt att lämna sin käraste vän hos profsiga och ansvarstagande personer som alltid har en dialog och vilja till flexibilitet för att möta alla typer av behov för både hund och människa.
Varma rekomendationer.

Ann-Louise

mer än ett år sedan

Trevligt dagis o pensionat där hundarna har det bra och tas väl omhand.
Utmärkt att de får umgås med andra hundar och att de har proffstillsyn hela tiden.

RO

mer än ett år sedan

Trevlig gård,bra utrymmen,men saknade den tillsyn efter rastning i boxern, t ex torka av en blöt hund som hade varit bra,för att undvika t ex fukteksem.
Bra att det finns möjlighet för hunden att gå ut gm
lucka,men tyvärr så tjänar den inte till någon nytta ,när ej hunden vågar gå på stegen upp o sedan ner.