Om Gunillas Hundkurser

Välkommen till Gunillas Hundkurser! Jag är utbildad instruktör, hundproblemskonsult och hunddagisföreståndare med +25 års hunderfarenhet. Jag finns i Tving mitt i Blekinge. Jag erbjuder hundpensionat i mitt eget hem, privat träning av hundproblem samt lydnadskurser vår och höst. Bred, individanpassad träningsfilosofi. Hundpensionatet ligger i underbar landsbygd och är godkänt av länsstyrelsen. Hanhund måste vara kastrerad. Även löptikar mottages.För mer info, se min hemsida www.hundkurser.com.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Gunillas Hundkurser Hundsport, Karlskrona - 1
  • Gunillas Hundkurser Hundsport, Karlskrona - 2
  • Gunillas Hundkurser Hundsport, Karlskrona - 3
  • Gunillas Hundkurser Hundsport, Karlskrona - 4

Gunillas Hundkurser, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Gunillas Hundkurser

Inger Sivert Carlsson

mer än ett år sedan

Tack för mycket bra träning för Malte o framför allt för Inger o Sivert. Vi lär återkomma. :)

Karl Smedstad

mer än ett år sedan

Vår hund Ella bor regelbundet hos Gunilla, när vi inte kan ta med henne på någon resa. Vi har testat ett flertal hundpensionat med ytterst varierande resultat. När vi så hittade Gunilla och märkte hur väl Ella blev mottagen, kände vi oss lugna att lämna vår hund. Här trivs hon verkligen!
Både Ella och jag kan varmt rekommendera Gunillas hundpensionat.

Jahn Sundin

mer än ett år sedan

Gunillas kurser består av muntlig genomgång, praktiska övningar och efteråt ett teoripapper så att det blir enkelt att öva själv hemma. Pedagogiskt, systematiskt och trevligt! Gunilla driver också pensionat och dagis, där vår hund stortrivs. Detta är i hemma miljö och INTE i burar, vilket innebär att vår hund har fått en extrafamilj att trivas och må gott i! Vi är supernöjda!

Anneli Olsson

mer än ett år sedan

Vi har lämnat vår Smilla i Gunillas hem sen augusti månad på dagis. Kan varmt rekommendera detta hunddagis/pensionat. Känns tryggt att veta hon tas om hand av erfaren hundtränare när vi är på jobbet.

Gun Dahlin

mer än ett år sedan

Fantastisk människa med hjärta för hundar!
Våran Loke har alltid trivts väldigt bra och blir alltid väl omhändertagen! Väldigt hemtrevligt, känns inte alls som att lämna hunden på ett pensionat utan ett riktigt hem!

Mia Granquist

mer än ett år sedan

Min hund, Nisse, har varit på Gunillas hundpensionat snart i fyra år. Nisse kan inte ha det bättre, ett pensionat som är helt anpassat för hundar och där det finns den bästa ledaren och skötaren. Så det är väldigt tryggt att lämna Nisse hos Gunilla. / Nisses matte Mia Granquist

Anette Alfsdotter Conrad

mer än ett år sedan

Vi ger Gunilla högsta betyg för hennes goda omvårdnad och kärlek då vi lämnar vår cocker Alice 4 år. Det är nu 7:e gången som vi har använt detta hundpensionat och är supernöjda. Vi ser det lite som att Alice åker på träningsläger då hon är hos denna speciella kvinna. /Anette À Conrad

Leif Blom

mer än ett år sedan

Leif B
Gunilla har haft hand om vår lilla Dina vid flera tillfällen, vi har gått kurser hos Gunilla och är mycket nöjda.Hon har även inackordering och hundarna behandlas som familjemedlemmar vilket är mycket ovanligt. Vi hade Dina inackorderad 1 vecka i somras och hon verkade stortrivas.
Vi kan varmt rekommendera Gunillas hundkurser och hennes sätt att ta hand om hundar som är inackorderade hos henne.

Carina Ahlberg

mer än ett år sedan

Jag har gått lydnadskurs 1 och går nu steg 2 för Gunilla och är väldigt nöjd. Gunilla är otroligt duktigt och har en enorm kunskap om hundar och deras beteende. Kursträffarna är laddade med praktiska övningar som är pedagogiskt upplagda och byggs stegvis på till mer avancerade övningar. Hemma kan man läsa på i den genomarbetade och informativa kurspärmen som är lika pedagogisk som träffarna. Det är alltid roligt att träna för Gunilla och vi lär oss massor varje gång. Jag rekommenderar verkligen Gunillas hundkurser till alla som vill göra något roligt med sin hund.

Svar från företaget

Tack snälla Carina för omdömet! Det enda jag värjer mig mot är ordet "rolig". Jag gillar lite skoj ibland, men också ordning och reda. Men om man tycker att det är roligt att träna sin hund, då är jag med! ;)

Pontus

mer än ett år sedan

Jag kan bara säga TACK Gunilla. Vi har haft små problem med vår lilla Elvis Med enkla medel och många tips så har vi verkligen fått en helt annan hund. Vi satt länge och bara pratade och vi ser nu på vårt hundägande med nya ögon. Så ett tack till dig Gunilla!

Lasse

mer än ett år sedan

Det finns ingen bättre än Gunilla. Så smart och påläst. Vi har gått hos flera andra sk hundinstruktörer. Nu har vi efter 2 år fått en hund som lyder, lyssnar och älskar andra hundar. Kan inte bli bättre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sadaf

mer än ett år sedan

Det positiva var att kursen var väldig bra och man fick massor med råd och tips! Man lärde sig en hel del och i sista träffen fick man släppa lös hundarna så att dom kunde busa och leka, vilket var VÄLDIGT bra! Det negativa var att kursen var för kort och ibland körde man samma övning i måååånga minuter. Men annars rekommenderar jag gunillas hundkurser! :D

Marita

mer än ett år sedan

En givande kurs med många bra och nyttiga övningar att fortsätta att träna på hemma.

Anneli

mer än ett år sedan

Skulle gärna gå fler kurser för Gunilla framöver, jag fick många bra träningstips och verktyg att använda för att förbättra kommunikationen med min busiga unghund.

Barbara

mer än ett år sedan

Mycket bra valpkurs och bra kurs i allmänlydnad . Många avhopp tyvärr, så att det sociala omgänget mellan hundarna missades. Mycket bra material till båda kurserna, så att man lätt kan fortsätta träna hemma.

Nelly

mer än ett år sedan

Vi tog en privatkurs hos Gunilla med vår Nelly, det var nog det bästa vi kunde göra med vår 1-åriga hund. Vi har fått en mycket behagligare och lydigare hund. Vi har lärt oss hur vi ska bete oss och tala/säga till Nelly vilket har gett resultat. Idag kan vi gå ut och gå med Nelly utan konflikter. Hon kommer vid inkallning, går fot och lyssnar mycket bra på oss idag. Vi använder oss mycket av löp-lina vilket har gett mycket av resultaten. Vi är som sagt mycket tacksamma och framförallt har vi (matte och husse) lärt oss mycket. Vi jobbar dagligen med Nelly, nu på rätt sätt!!!! Nelly är idag en fantastisk hund!!!!
Vad gäller tider, så tycker jag att Gunilla var mycket frikostig med sin tid!!!

Louise Stendahl

mer än ett år sedan

Mira ooch jag tyckte det var både givande oh roligt på kursen och promenaderna.

P & D

mer än ett år sedan

Bästa av kurserna som jag har gått. Bra struktur, mycket övningar. Gunilla är en mycket bra och engagerad kursledare. Vi utnyttjade varje minut från början till slut. Hundarna fick även mycket socialt träning.

Jeanette

mer än ett år sedan

Bra uppbygda kurser, goda råd som passar just den hunden och hundföraren. Möjlighet till frågor. Trevliga små grupper. Bara positivt!

Venny

mer än ett år sedan

Bra kurspärm med många praktiska övningar som vi har nytta av efter avslutad kurs. Gunilla är engagerad och mycket kunnig och lär ut bra övningar av olika "hundskolor". Vi har även anlitat Gunilla för enskild träning med vår hund och har fått mycket hjälp och stöd. Gunilla ser till hundarnas bästa men skulle kanske lägga mer krut på ett mer pedagogiskt bemötande av hundägarna.

Timo

mer än ett år sedan

Allmänlydnad kurs 1
Jag kan inte riktigt hålla med att det skulle vara uselt, men det kanske beror på att jag har själv lite förkunskaper om hur hundar skall "dresseras".
Jag fick många nya ider hur jag skulle kunna göra för att få min hund att bli mer lydig. Dessa tränade jag alltid mellan kursdagarna, och tränar fortfarande, och det ger resultat. Vad gäller tiderna så tycker jag att några minuter hit och dit inte har ngn stor betydelse. Allmänt tycker jag att kursen var värt pengarna.

Gunilla

mer än ett år sedan

Mycket bra kurs! Bra kurslitteratur, som är användbar även efter kursen i det dagliga tränandet. Fick en hel del "matnyttiga" tips angående min egen hund.

anki

mer än ett år sedan

Super bra kurser. Väl genomtänkta, små grupper och genomgående hög kvalitet.Mycket valuta för pengarna.Gunilla är konkret och tydlig och ser alltid till att vi hundägare "får till det".Jag som hundägare har blivit mycket säkrare och min hund är en underbar och trygg hund både tillsammans med familjen och andra människor och hundar. Kan varmt rekommendera Gunillas hundkurser.

Margareta

mer än ett år sedan

Bra tankar kring att belöna beteende istället för lydnadskommandon.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra kurs

peter

mer än ett år sedan

jag gick valpkurs hos Gunilla och det funkade alldeles utmärkt.

Inger Sivert Carlsson

mer än ett år sedan

Första gången hos Gunillas hundkurs. Mycket kunnig och bra upplägg både pedagogiskt och praktiskt. Denna lektion gav husse o matte mer än vad tidigare kurser har gjort. Husse o Matte är jättenöjda o det är jag också:) Kram Malte

Lena Dominguez

mer än ett år sedan

Jag har haft min hund hos Gunilla på dagis i 9 år och även på pensionat när hon hade sin rörelse i Upplands Väsby. Det fungerade perfekt, glad hund, proffsigt omhändertagande i hemmiljö.
Nu bor Gunilla i Blekinge, så när jag behöver pensionat reser jag dit och lämnar min hund trots avståndet. Kan inte tänka mig ett tryggare och bättre pensionat.

Ann Åkesson

mer än ett år sedan

Vi är jättenöjda! Vi har gått kurs och vi har lämnat vår Josefin många gånger . Numera- det senaste året- har vi också fått hjälp med klippningen.Vi lämnar en oklippt hund och hämtar en nyfriserad och nymanikyrerad hund. Och framför allt. Vi hämtar en hund som haft det bra hos Gunilla.Det tackar vi för.
Ann och Erik

christer [email protected]

mer än ett år sedan

Vi tycker mycket bra om Gunillas hundpansinat vi har lämnat våran hund Milo där flera gånger och har bara fått positivt bemötande och mycket bra filbäck

Poliana Dias

mer än ett år sedan

My boys always love to stay at Gunilla's! I am very comfortable when we need her services because I know they'll be very well treated. I highly recommend!

Anette Alfsdotter Conrad

mer än ett år sedan

Vi har lämnat vår cockerspaniel Alice till denna fantastiska kvinna sedan hon startade sin hundverksamhet. Kan varmt rekommendera detta när ni behöver passning till era hundar

Mia Granquist

mer än ett år sedan

Jag och min hund Nisse, har gått kurs hos Gunilla, det har varit en fantastisk kurs med en skicklig, lugn och oerhört kunnig ledare. Vi har fått ordning på många beteende som både Nisse och jag har haft svårt att få till tidigare. Vi har även erfarenhet av det suveräna pensionatet som inte kan bli bättre för vår Nisse. Han stormtrivs och vi kan känna oss lugna och trygga när vi lämnar honom hos Gunilla.

Anne-Marie Pedersen

mer än ett år sedan

Tack Gunilla ! sabbt och enkelt har du lärt mig att handha min hund på ett sätt så att han minskar sin stress. Ditt lugna och proffsiga sätt har hjälpt oss mycket. Jag kan varmt rekommenderar dig till andra hundägare

Malin

mer än ett år sedan

Gunilla har otroligt mycket kunskap om hundar och deras behov. Genom att lära ut ett självsäkert och sunt ledarskap har hon lärt mig att kommunicera med min hund på en helt ny nivå.
Jag har blivit tryggare i min roll som ledare och samtidigt fått en mer harmonisk hund tack vare Gunilla!

Helena och Alva

mer än ett år sedan

Många bra tips på övningar och enkla trix som man lätt kan öva på under promenader och hemma "i vardagen". Ett bra sätt att hitta nya vägar att aktivera sin hund samtidigt som hunden lär sig följa och lyda bättre.

Katarina Backlund

mer än ett år sedan

Tyckte vi fick handfasta och bra tips på denna kurs.
Övningar som är lätta att träna hemma.
Samt ett fint kompendium som man kan läsa och friska upp minnet när det behövs.

Matilda

mer än ett år sedan

En väldigt givande kurs med bra övningar att även kunna träna hemma. Jag är supernöjd och vill gärna gå mer kurser hos Gunilla! Kan verkligen rekomendera henne.

Rebecca

mer än ett år sedan

Tycker att kursen var bra planerad och efter mina förväntningar. Tycker att det var bra att träna umgänge med andra hundar samtidigt som en massa övningar som man även fick i hemläxa. Vill också tipsa om att man kan ta privatkurser med Gunilla vilket jag har gjort ett antal gånger med gott resultat. Jag är imponerad av Gunillas kunskaper och tycker att de hjälpt mej mycket.

Josefin

mer än ett år sedan

Rekommenderar varmt Gunilla. Kunnig, bra kursmaterial, bra pris, bra hemsida, alltid ett svar på mina frågor. Lite disträ och tankspridd Gunilla men väldigt charmig och äkta kärlek till hundar och hunduppfostran.

Tore

mer än ett år sedan

Jag och min amstaff Tore har gått flera hundkurser för Gunilla. Jag har bara positiv erfarenhet av Gunilla som hundcoach. Hon är superengagerad, kunnig och pedagogisk. Gunillas kurspärmar är välstrukturerade och mycket bra att ha även efter avslutad kurs. Jag och Tore lärde oss massor och tränar varje dag enligt de råd och tips vi fick på kurserna. Jag kan varmt rekommendera Gunillas hundkurser.

anonym

mer än ett år sedan

Känns viktigt att som kursledare komma i tid, ja, till och med vara på plats innan utsatt i tid. Borde kanske inte spela så stor roll, men det handlar om respekt. Valpkursen hade många bra delar, spec den sociala delen och miljödelen samt kontaktövningar och övningar med lina. En bra grundkurs för dig med valp.

Cecilia Sundström

mer än ett år sedan

Vi har precis avslutat vår första kurs, valpkurs med vår dansk-svenska gårdshund hos Gunillas hundkurser. Vi har aldrig haft hund förut och blev rekommenderade Gunilla av två grannar som gått kurs hos henne. Vi har fått en mycket bra grund i vårt fortsatta jobb med vår valp, och vi kommer fortsätta gå "Lydnad 1" i vår och även de kurser som följer hos Gunilla. Gunilla är mycket engagerad och kunnig, lägger stor vikt vid att berömma det som är bra och ignorera oönskat beteende hos hunden. Hon erbjuder mycket social träning med andra valpar, sina egna hundar (och katt) samt träning i stökiga miljöer (denna kurs Upplands Väsby stn). Under hela kursen har Gunilla funnits tillgänglig för att hjälpa till när frågor kommer upp även mellan kurstillfällena. Hon är uppriktigt intresserad av att alla hundägare ska lyckas och hennes metoder är framgångsrika, iallafall för vår energiska lilla hund. Vi vill varmt rekommendera Gunillas hundkurser!

Susanne

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med Gunillas kurser och upplägget är bra med en mycket matnyttig kurspärm.
Vi har också anlitat Gunilla i enskild träning vilket gjorde oss till bättre hundförare.
Tycker att signaturen Barbro brer på med lite väl mycket negativ kritik. Jag håller med att tiden är viktig men inte när det handlar om någon minut hit eller dit.

Missnöjd

mer än ett år sedan

Rekommenderar verkligen inte kurs hos Gunilla. Man står mestadels bara rakt upp och ner och lyssnar. Det mesta som sägs är allmänvett och inget man behöver höra av en "utbildad hundinstruktör". Mindre snack och mer praktiska övningar för hundarna, tack!
Sedan det med tiderna är väl mindre viktigt men håller på dem gör hon inte.

Svar från företaget

Kära Missnöjd! Du gick säkert Nybörjarkurs i Allmänlydnad, där passivitetsträning är en ganska stor del. Hundarna tränas att vara lugna i varandras närvaro, vilket är viktigt. Däremot På Allmänlydnad Steg 1 är tempot högt. Jag får ofta höra att det är för MÅNGA praktiska övningar där! Vi tränar 10 minuter på en övning, sedan är det dags för nästa.
Och nej, jag håller inte tiderna. Jag kommer ibland 5 minuter för sent - något jag ska ändra på! Men då slutar vi vanligen 15 minuter senare än den utsatta sluttiden, vilket är min kompensation till kursdeltagarna! (Den som måste gå på utsatt tid gör så.) Tänk att man kan se det som en nackdel att få extra kurstid!

Väsbybo

mer än ett år sedan

Rekommenderar i bästa fall kursen om man är förstagångshundägare till en chihuahua.

Rekommenderar den _inte_ om man har en "arbetande" ras.

Svar från företaget

Kära Väsbybo! Även om du inte tror det så har jag haft massor av brukshundar på mina kurser, och jag lovar dig att oavsett vilken ras det är eller vilken uppgift hunden ska ha i framtiden, så kan man ge samma grundutbildning de första månaderna i livet. Men det är viktigt att man inte nöjer sig med valpkurs om man har just en arbetande ras, utan då går man vidare till Allmänlydnad Steg 1.

Eller så har du rätt - valpkursen är kanske bäst lämpad för chihuhua. Vilken tur för mig då att den har blivit Sveriges populäraste ras! ;)

Glad hundägare

mer än ett år sedan

Har gått hundkurser tidigare, och det är super bra med denna kurs som påminner en om hur man skall göra! Ibland hålls inte tiderna, men det är ju bara att tala om att idag måste jag gå prick, så är det inga problem! Gunilla kan mycket och ställer gärna och kunnigt upp när det finns frågor att besvara. Bra också att det är små grupper!

SB

mer än ett år sedan

Rekomenderar inte kursen.

Agneta

mer än ett år sedan

Materialet bra och instruktivt. Många kurstimmar.

Villes Husse

mer än ett år sedan

Jag har haft Gunilla som coach för mig och min familj under ett år tillsammans med vår Terrier och vi har deltagit i ett antal kurser och andra aktiviteter. Jag tycker att Gunilla är en mycket ambitiös lärare som verkligen går hem hos våra fyrfota vänner, vi som ledare har fått många bra tips och råd av henne. Hon anordnar fantastiska hundpromenader där alla hundar verkligen får lära sig att umgås på ett bra sätt.
Vov från Villes Husse

Timo

mer än ett år sedan

Jag kan inte riktigt hålla med föregående personens omdöme, men det kanske beror på att jag har själv lite förkunskaper om hur hundar skall "dresseras".
Jag fick många nya ider hur jag skulle kunna göra för att få min hund att bli mer lydig. Dessa tränade jag alltid mellan kursdagarna, och tränar fortfarande, och det ger resultat. Vad gäller tiderna så tycker jag att några minuter hit och dit inte har ngn stor betydelse. Allmänt tycker jag att kursen var värt pengarna.

Barbro

mer än ett år sedan

Uselt uselt uselt! För osäker kursledare, Gunilla själv, som vid varje ny inlärning av kommande drar hela historier om hur hon gjorde förr. Detta är helt ointressant och tidsödande. Gunilla kan inte passa en tid utan kommer alltid för sent.
Helt bortkastade pengar och många avhopp från hennes kurser.
Lägg pengarna på en annan instruktör.

Svar från företaget

Jag tvingas motvilligt inse att många människor tycker att de viktigaste egenskaperna hos en kursledare är att "peka med hela handen" och ge tydliga och entydiga direktiv, att snacka mindre samt att komma i tid. Jag har hört det förut och den här raka kritiken tvingar mig nu att förbättra mig på alla tre punkterna. Tack därför till Barbro! Kurserna kommer att bli bättre efter din kritik.