Se på karta
Filbornavägen 10525661 Helsingborg

Filborna Arena är Helsingborgs största träningsanläggning med gruppträningspass inne, ute och i vatten. Vi har ett 2000 kvadratmeter stort gym på plan 2 i vår anläggning och dessutom har du tillgång till simning och bad i våra olika bassänger. Vi erbjuder även över 180 pass/vecka. Vi levererar träningsglädje. Vi vill erbjuda Helsingborgs största, bredaste och kvalitativt bästa utbud inom friskvårdsbranschen. Filborna Arena är en familjeanläggning där hela familjen är välkomna!

Torhamnsvägen 1637372 Jämjö

Försäljning av naturprodukter och presentkort.

Skogsviksvägen 3623633 Höllviken

Jennys trygga öppenhjärtliga ledning o förmåga att hålla space har transformerat 100-tals personer sen 2014. Hon är en intuitiv coach och healer som känner in dig bortom ord. Hjälper dig läka och frigöra dina gåvor och blomstra som den unika vackra själ du är.Inspireras av hennes podd "En röst i Universum" o läs hennes expertcoachspalt i tidningen Allas. Initiativtagare till Ditt gnistrande liv medlemskap. Ger o utbildar i intuitiv healing. Hon är även mentor åt andra själsliga entreprenörer.

Svartingstorp 10939598 Läckeby

Namnet Pranaveda är sanskrit och betyder kunskap om livsenergi, och det är just det som du blir erbjuden här, små enkla verktyg att ta till för att få mer livsglädje och livsenergi i ditt liv för ett ökat välbefinnande och hälsa. Jag erbjuder: Samtalsterapi för personlig utveckling, österländsk behandling genom yoga, mindfulness och Ayurvedisk Klangterapi.

Östra kyrkogatan 3061133 Nyköping

SannYoga är mer än yoga - här finns något för alla. Alla åldrar, alla kroppstyper, alla tidpunkter i livet och alla olika rörelseförmågor.Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi tar emot dig med öppna armar och en ödmjuk inställning till att vi alla är olika och har olika behov.Vi på SannYoga ser fram emot att ta hand om Dig!

Frejavägen 2218132 Lidingö

Ta hand om ditt sinne, kropp och själ. En personlig yogastudio i Lidingö centrum som erbjuder Vinyasa flow, mjuk yoga flow och Yin yoga. Små klasser för 2-5 personer och mer fokus på dig.

Mäster Jons gränd 879137 Falun

Carolinas Träning & Yoga erbjuder Personlig träning enskilt och i mindre grupp. Veckovis erbjuds även klasser som Global Yoga, Somamove och Yinyoga. Klasserna riktar sig till alla oavsett nivå.

Mellangatan 323332 Svedala

Välkommen till Yogastudio Yang och Yin i Svedala. Här erbjuds olika former av yoga i en mysig miljö. En yogastudio i centrala Svedala med gratis parkering och nära till tåg och buss.

Täppgatan 1615133 Södertälje

Yoga, Pilates och Gongspel i mysiga lokaler med lugn och trevlig atmosfär. Försäljning av yogatillbehör i Yogabutiken. Workshops och evenemang.

Holmvägen 719435 Upplands Väsby