Tandläkare Masoume Zarandi logo

Tandläkare Masoume Zarandi

Om företaget

Välkommen till Team Zarandi tandläkarklinik. Vårt mål är att kunna ge dig tandvård av högsta kvalitet från förebyggande vård till implantatbehandling och kosmetisk tandvård. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0322-154...
Adress

Färgaregatan 9

44130 Alingsås

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Team Zarandi tandläkarklinik. Vårt mål är att kunna ge dig tandvård av högsta kvalitet från förebyggande vård till implantatbehandling och kosmetisk tandvård. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information.

Allmäntandvård

Vi erbjuder förebyggande tandvård, för att skapa maximal och varaktig munhälsa. Vi är utrustade för en gedigen allmän tandvård, där utbildning och erfarenhet kombineras med moderna tekniska hjälpmedel och vetenskapligt beprövade metoder, för bästa resultat.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård handlar om justeringar av tändernas utseende. Med modern teknik kan man idag förbättra både tändernas färg och form. Missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar behöver inte vara ett problem. Idag finns flera alternativ för dig som vill få ett vackrare leende.Blekning har blivit en vanlig metod för att få bukt med missfärgade eller gula tänder. Skalfasader finns för den som vill korrigera både färg och form. Tandreglering kan ibland förbättra funktion och utseende.

Implantatbehandling

Vi strävar alltid efter hög kvalitet i arbetet med våra patienter, därför väljer vi implantatsystem som är väldokumenterat. Vi utför hela implantatbehandlingen på kliniken; planering, operation, avtryck och fastsättning av dina nya tänder.

Tandläkare Masoume Zarandis utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Tandläkare Masoume Zarandi

Omsättning

4 244 tkr

Vinstmarginal

35.20 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Tandläkare Masoume Zarandi finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Zarandi Dental AB

Org.nr:

5567766240

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

86230 Tandläkarmottagningar

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.01.2009

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

032215490

03-221 54 90

032-21 54 90

0322-154 90