Se på karta
Barks väg 717073 Solna

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår Nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.

Krokslätts fabriker 4543137 Mölndal

Ett av världens största tandimplantatföretag, inklusive regenerativa produkter och digitala lösningar för hela dentala kedjan. Erbjuder noggrant utforskade och vetenskapligt beprövade lösningar för såväl dagens som framtidens patienter.

Kyrkgatan 3983131 Östersund

Vi är en allmäntandvårdsklinik där all sorts tandvård utförs t.ex. lagningar, rotbehandlingar, avtagbara och fastsittande tandersättningar, implantat och bettskenor. Dessutom erbjuder vi estetisk tandvård som tandblekning eller fastsättning av tandsmycken.Vid behov samarbetar vi med Specialisttandvården på Östersunds Sjukhus.

Sankt Larsgatan 3058224 Linköping

Vi är en toppmodern tandläkarmottagning i centrala Linköping där patienten kan känna sig bekväm och väl omhändertagen.Vi erbjuder ett stort urval av olika högklassiga behandlingar inom tandvård och skönhet där vi har specialiserat oss på estetisk tandvård och laser.

Vasagatan 1141124 Göteborg

Specialist i oral protetik, allmäntandvård och implantatbehandlingar. Samarbete med Odontologen och Brånemarkskliniken.

Ekedalsgatan 1441466 Göteborg

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA LÅSPROFFSEN I GÖTEBORGMed gedigen kunskap inom låsbranschen är vi ditt självklara val från låsinstallation till hjälp när du blivit utelåst. Vare sig du är privatperson eller företag i Göteborg, Kungsbacka, Borås och Kungälv i behov av professionell låskunnighet är du välkommen till oss. Vi ger dig den bästa servicen dygnet runt, året om.

Aröds Industriväg42243 Hisings Backa

Aukt låssmed med. Jour dygnet runt, hjälp med öppningar av dörrar/reparation efter inbrott. Samarbetat med sos alarm och polisen sedan 2005.

Södra Förstadsgatan 3021143 Malmö

Vi har akutmottagning och välkomnar nya kunder. På plats finns tandhygienist och tandreglerare. Vi utför även käkkirurgi och har bra erfarenhet av implantat.

Drottninggatan 11A73330 Sala

Vi välkomnar nya och gamla patienter. Vi tar hand om dig i en lugn och trivsam miljö.För oss är hög kvalitet, god omvårdnad och bra kommunikation viktigt. Du som patient står alltid i fokus och vi gör vårt bästa för dig.

Skolvägen 13E18430 Åkersberga

Vi hjälper dig till en god munhälsa. Välkommen till tandläkare Raija Beckman!

Färgaregatan 944130 Alingsås

Välkommen till Team Zarandi tandläkarklinik. Vårt mål är att kunna ge dig tandvård av högsta kvalitet från förebyggande vård till implantatbehandling och kosmetisk tandvård. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information.

Stamgatan 312574 Älvsjö

Här jobbar Leg. Tandläkare Marie Borgeström, Göran Larsson och Wilhelm Norstedt. På vår praktik strävar vi efter att få dig som patient att känna dig så trygg, välkommen och omhändertagen som möjligt. Vi vill att du förstår varför vi gör det vi kommit överens om med dina tänder och din mun.

Götgatan 3558231 Linköping

Vasa Tandhälsa i Linköping. Tandvård med omsorg och kvalitet för hela familjen!

Cypressgatan 162158 Visby

TeamOlmed är Sveriges största ortopedtekniska företag. Genom hög tillgänglighet, erfarna specialister och tillgång till den senaste tekniken erbjuder vi våra patienter och kunder extra trygghet och ett omsorgsfullt bemötande.

Dag Hammarskjölds väg 12C75237 Uppsala

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med över 350 medarbetare fördelat på ett 20-tal platser i Sverige. Vårt gemensamma fokus handlar om att höja livskvaliteten för personer med rörelserelaterade problem. Vi välkomnar landstingspatienter och privatpersoner, med eller utan remiss, som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel, skor och inlägg, För fotanalys klicka på: https://www.teamolmed.se/boka-fotanalys/tidsbokning/

Hampnäsvägen 1989430 Själevad

Vår vision är att man som patient ska känna sig trygg när man är här genom ett gott bemötande och god service och kvalite.

Stora södergatan 1722223 Lund

Vi vårdar dina tänder i Lund. Tandläkare Sten Frostgård och Jesper Fjellner. Tandhygienist Linda Nilsson och tandsköterskor Anna, Josefin och Carina. Vi är en mindre privat praktik, som tar emot patienter i alla åldrar.

Bergsgatan 2630233 Halmstad

Vi erbjuder vård till patienter med skador och besvär i kroppens alla leder, muskler och skelett. Vi behandlar både idrottsskador, utslitna leder samt reumatiker som behöver opereras. Våra patienter kommer från samtliga landsting i Sverige.

Lagastigsgatan 5928731 Strömsnäsbruk

På Tandvården Strömsnäs får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.Du hittar oss i Strömsnäsbruk på Lagastigsgatan 59, varmt välkommen!

Varvsgatan 1457257 Oskarshamn

4.67 (3)

Onlinebokning, Korta väntetider, Allmäntandvård, Akutbehandling-värk och lossad fyllning, rotfyllningar, professionell tandrengöring, tandblekning, implantat.

Esplanaden 654237 Mariestad

Mottagningen är öppen på dagtid under vardagarna. Vanligtvis får man tid inom någon vecka. Vid behov av akut hjälp går det oftast att få komma samma dag. I viss mån är det även möjligt att boka kvälls- och helgtider.Peter Hofs tandläkarpraktik startades 1998 och ligger på Esplanaden i centrala Mariestad. Det har varit tandläkarpraktik i lokalerna i snart ett sekel.På praktiken erbjuds implantat som alternativ till proteser och broar.Välkommen!

Blommensbergsvägen 16512652 Hägersten

Hos oss tar vi hand om din munhälsa med stor noggrannhet och komfort.Vi satsar på kvalitet, samarbetar med specialister och erbjuder även tandhygienist behandling på plats. Inför varje behandling lämnar vi alltid ett behandlingsförslag samt går igenom eventuell alternativ behandling.

Visborgsgatan 1862157 Visby

Privattandläkare med lugn och mysig tandläkarmottagning i Visby innerstad. Jag erbjuder bland annat estetisk tandvård, traditionell tandvård, barntandvård samt tandblekning. Jag tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är jag stolt att kunna erbjuda mina patienter den senaste inom den dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Ansluten till försäkringskassan och Sveriges tandläkarförbund.

Bredgatan 20A22221 Lund

5 (19)

Allt från mindre behandlingar som årlig undersökning till omfattande restauration av hela bettet. All behandling utförs av legitimerad tandläkare och tandhygienist med mångårig erfarenhet. Hos oss bemöts du professionellt och med omtanke av ett kunnigt tandvårdsteam. Välkommen!

Östergatan 827436 Skurup

Med vårt duktiga team har vi storleken, resurserna och kompetensen för att på bästa sätt utföra alla slags tandtekniska arbeten.