Vägbeskrivning

implantatbehandling

gav 430 företag
Karta
  • Rådmansgatan 10
    21146 MALMÖ
    Visa vägbeskrivning
    040-12 85...
    Visa nummer
    Kliniken är belägen helt centralt i Malmö i anslutning till Triangeln köpcentrum. Det finns obegränsat med parkeringsplatser i det underjordiska garaget men också goda möjligheter till parkering på närliggande gator. På Rådmansgatan stannar det runt 1100 bussar per dag. Detta i kombination med att Citytunneln har en uppgång 100 meter från kliniken gör att det är väldigt enkelt att ta sig till oss.
  • Sankt Larsgatan 30
    58224 LINKÖPING
    Visa vägbeskrivning
    013-327 23...2
    Visa nummer
    Vi är en toppmodern tandläkarmottagning i centrala Linköping där patienten kan känna sig bekväm och väl omhändertagen.Vi erbjuder ett stort urval av olika högklassiga behandlingar inom tandvård och skönhet där vi har specialiserat oss på estetisk tandvård och laser.
  • Arlagatan 12
    50336 BORÅS
    Visa vägbeskrivning
    033-41 05...
    Visa nummer
    Stängt
    Tandläkargruppen tillhandahåller en modern tandvård i fräscha lokaler.Vi arbetar enligt Praktikertjänsts interna kvalitetssystem och är en miljödiplomerad klinik.Hos oss arbetar bl.a tandläkarna Anders Privér, Carl Norlin, Sara Brimstedt och Lennart Hedlund.
  • Stationsgatan 11
    44250 YTTERBY
    Visa vägbeskrivning
    (13
    Stängt
    Sanei Tandvårdstem ger dig skräddarsydd tandvård!När det gäller tandvård ser behoven ofta olika ut från patient till patient. För oss på Sanei Tandvårdsteam är det därför viktigt att kunna erbjuda dig den omvårdnad som just du önskar och behöver. Vårt erfarna team arbetar med de modernaste behandlingsformerna för att uppnå bästa resultat med minsta möjliga ingrepp.
  • Döbelnsgatan 7
    29131 KRISTIANSTAD
    Visa vägbeskrivning
    044-12 22...
    Visa nummer
    (3
    Stängt
    Väletablerad modern klinik centralt i Kristianstad. Här jobbar 3 tandläkare och 4 sköterskor. Vårt mål är att bedriva högkvalitativ vård med korta köer och hög tillgänglighet. Vi fungerar även som remissklinik för implantat och större behandlingar. Erbjuder finansieringshjälp.
  • Careliigatan 9A
    63219 ESKILSTUNA
    Visa vägbeskrivning
    016-13 33...
    Visa nummer
    Stängt
    Hos oss får du tandvård med hög kvalitet och ett personligt bemötande. Vi erbjuder allt från allmäntandvård, implantat och kirurgi till estetisk tandvård. Oavsett om du har ett litet eller ett stort behov är du välkommen.
  • Elsa brändströms gata 58
    12952 HÄGERSTEN
    Visa vägbeskrivning
    08-97 40...
    Visa nummer
    Stängt
    På vår mottagning arbetar tre team som samarbetar för att du ska få bästa möjliga tandvård.På våra respektive teamsidor hittar du information om oss, och vad vi kan göra för dig.Har du frågor så tveka inte att kontakta oss.Våra patienter blir friskare, så vi välkomnar nya!
  • Midgårdsgatan 1
    26271 ÄNGELHOLM
    Visa vägbeskrivning
    0431-41 12...
    Visa nummer
    Stängt
    Vi är ett entusiastiskt och kvalitetsmedvetet gäng som tillsammans med dig vill värna om en god munhälsa och ett vackert leende. Med varsam hand och moderna hjälpmedel underlättar vi behandlingen för dig. Vi utför alla typer av terapi från estetisk tandvård till implantat.
  • Stortorget 25
    21134 MALMÖ
    Visa vägbeskrivning
    040-12 04...
    Visa nummer
    (1
    På Anders B Semmelweis får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut. Välkommen att kontakta oss för mer information!
  • Uddmansgatan 6B
    94132 PITEÅ
    Visa vägbeskrivning
    0911-144...
    Visa nummer
    Varmt välkommen till oss! När du besöker vår mottagning träffar du personal med mångårig yrkeserfarenhet.Vår målsättning är att erbjuda dig tandvård med hög kompetens och kvalitet genom modern teknik och ett personligt bemötande.
  • Nygatan 1
    30242 HALMSTAD
    Visa vägbeskrivning
    035-10 11...
    Visa nummer
    (2
    Vi har alltid värdesatt det första mötet. Ett möte som får ta tid. En möjlighet för oss att få lyssna på dig. Fråga om hur tandvården fungerat tidigare. Be dig berätta om hur du skulle vilja ha det med din mun framöver. Låta oss presentera möjligheterna.
  • Målaregatan 1
    78433 BORLÄNGE
    Visa vägbeskrivning
    0243-172...
    Visa nummer
    (1
    Stängt
    Är du rädd om dina tänder, lämna dem i Team Kruses händer! Vår trivsamma mottagning finns i Hälsans hus på Målaregatan 1. Praktiken är handikappanpassad. Välkomna!
  • Kungsgatan 15
    35231 VÄXJÖ
    Visa vägbeskrivning
    0470-204...
    Visa nummer
    (2
    Stängt
    Välkommen till AKJ Tandvård! Varmt välkommen till oss! Ditt behov styr vårt fokus. Vår mottagning är kvalitetsdiplomerad! Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg i våra händer. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och att du skall få den tandvård som du känner dig i behov av. Till oss är hela familjen välkommen och vi samarbetar med alla specialistavdelningarna i länet. Vi har fr.o.m 1 oktober även samarbete med tandhygienist A-C Eliasson. Nya patienter är också välkomna!
implantatbehandling gav 430 företag