Se på karta
Rismåla gård38246 Nybro

Välkommen till Nybro Ridklubb.

Gamlestadsvägen 31141502 Göteborg

4 (4)

Västsveriges största racketsportanläggning - snart med lunchrestaurang! Frukost- eller lunchträning gör din vardag enklare. Vi är anslutna till Actiway, Wellnet och Friskvårdskuponger. Hos oss kan du träna badminton, squash, tennis, bordtennis och nya innesporten padel Vi har även gym, minigolf, café och en äventyrsgolfbana med tolv hål utomhus och anordnar populära barnkalas. Planerar du en kick-off för ditt företag? Hyr hela hallen en fredag- eller lördagkväll från 299 kr/pers inkl 3 h spel - och bjud dina medarbetare på ett aktivt och roligt event. Alelyckans Sportcenter ligger endast 10 min bilfärd från Göteborgs centrum. Vi erbjuder intensivkurs i tennis från nybörjarnivå. Välkomna till Alelyckans Sportcenter!

Kinnegatan 1553132 Lidköping

Välkommen till vår restaurang/aktivitetscenter i centrala Lidköping. Vi erbjuder, förutom vår populära lunch, en mängd olika tjänster som Bröllop, Catering, Konferenser, Event, Minnestund, Bussluncher, Mässlokal m.m.

Emil göranssons väg 29423842 Oxie

Oxie SK bildades under 2013 då Oxie IF och BK Vången bestämdes att bilda en gemensam förening.

Bråstagatan 573330 Sala

Vill du bli medlem i Sala FF - som aktiv, ledare eller stödmedlem?Besök vår hemsida och fyll i dina personuppgifter i medlemsansökan.

Gustavsviksvägen 213251 Saltsjö-boo

Lång erfarenhet i branschen har gjort oss till en av marknadens äldsta och mest kompetenta företag när det gäller service, reparationer, garantireparationer och distribution av efterbehandlingsmaskiner av kända märken framförallt från Nobo, GBC Rexel, Kensington.

Säteriallén43532 Mölnlycke

Välkommen till Råda Ridklubb! Vi gillar hästkraft och vi värnar om att klubben ska vara en mötesplats för alla oavsett ålder, kön eller etnisk bakgrund. Inför hästen är vi alla lika!

Drottninggatan 2543241 Varberg

3.2 (5)

Vårt mål är att leverera varor snabbt, till ett bra pris och ha så god service som möjligt. Vi har växt med uppgiften och kommit en bit på vägen. Vi försöker hela tiden att förbättra oss, uppdatera sidan och fylla på med intressanta varor varje dag.

Bosjökloster slott24395 Höör

GodsJakt Sveriges ledande Jägarexamens utbildning.Hjälper er med Jaktresor & Jaktliga äventyr. Mixa jägarexamen med konferens/kickoff/teambuilding.

Fatburs kvarngata 4011864 Stockholm

Velodrom är svenskdesignade sportglasögon för trafik, sport och fritid. Lika bra i bilen, på sjön, på golfbanan, i luften… Med en unik kombination av hudnära design och smarta materialval har vi skapat en serie glasögon som skyddar dina ögon och ger dig bättre sikt på färden.

Granebovägen 682431 Hudiksvall

Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ett leende. Leendet känns. Ofta syns det. Det sitter i maggropen som en känsla av lycka. Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort. Därför är leendet målet. Och dit leder bara den sortens träning som har plats för själen.

Skolvägen 693261 Lövånger

Samlingslokal, badhus och bio i ett och samma hus.

Älgvägen 3144834 Floda

Novahallen är en Unik idrottsanläggning! Här finns två konstgräsplaner och ett sportgolv under samma tak! På ut sidan har vi en tennisplan och en nygjord skatepark med vårt huvudnummer skatepoolen. Vi har även en inlinehockeyrink. I den riktiga parken börjar vår dirtbikebana ta form.

Sportvägen 486141 Sörberge

Föreningen bildades 11:e maj 1928 som Wifstavarvs IK med ishockey på programmet från 1937.

Högskolegatan 1579131 Falun

Vi erbjuder kurser för alla. Från nybörjare till mer erfarna, för barn till pensionärer. Även tennisskola under sommarmånaderna.

Visby62156 Visby

Visby Gustavsvik ligger vackert beläget vid havet 5 km norr om Visby hamn (färjeterminalen). Här kan familjen och vännerna umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Njut av lugnet och låt barnen leka fritt på stora grönytor. Området inbjuder till inspiration och sköna slappa dagar för semester och lek. Solbada på stranden och ta svalkande dopp i havet.Här kan du bo i Bed & Breakfast rum eller i stugor och lägenheter med självhushåll.

Madängsbacken 1243835 Landvetter

Våra odlingar är Krav och MSC certifierade. Vi säljer flest musslorna till Scanfjord men säljer vi själva och säljer till affärer och restauranger i närområdet. En del säljs också direkt till konsument från vår anläggning på Gåsholmen i Hunnebostrand. Vi saluför både färska och rökta musslor.

Stationsgatan 4197233 Luleå

Luleå Handikappidrottsförening (LHIF) är en idrottsförening för funktionshindrade, främst barn och ungdomar. Vår förening bildades 28 februari 1978.Utbudet för den som vill delta är en mängd spännande och trevliga idrotter att välja av boccia, bowling, fotboll, innebandy, kälkhockey. Av våra medlemmar deltar merparten på träning och tävlingar. Vi har idag 209 medlemmar.

Karlavägen56730 Vaggeryd

Välkommen till Waggeryds Idrottsklubb!

Råbyvägen 7775460 Uppsala

RF-SISU Uppland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer. Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund.

Badvägen 2821854 Klagshamn

KRF – ska vara en naturlig mötesplats för härliga upplevelser för alla och envar, efter bästa förmåga, som vill samverka med hästar, människor och natur. Vi vill skapa upplevelser och minnen för livet och lägga grunden till ett livslångt hästintresse. KRF verkar för glädje, entusiasm och hälsosamma upplevelser med ridsporten och ideellt föreningsarbete som grund.

Nyborgsgatan 171134 Lindesberg

Lindesberg Arena är händelsernas centrum. Som besökare blir du överraskad av allt som erbjuds i den moderna multiarenan. Bredden av aktiviteter från morgon till kväll, alla dagar i veckan, lockar människor från hela regionen.Här tränar och tävlar elitidrottare sida vid sida med skolungdomar och motionerande lindesbergare. Här pågår samtidigt inspirerande konferenser i fräscha lokaler med den slående vackra miljön direkt utanför fönstren.