Om Norrskensudden

Boende till självhushåll i Norrbottens vackraste omgivningar.

Logi

På Norrskensudden hyr vi ut boende för både företag och privatpersoner. Du bor med självhushåll i vårt Gästhus och vår Bagarstuga. Behövs fler sovplatser har ni möjlighet att hyra det också, låt oss bara veta i förväg vad som önskas.

Vi erbjuder charmiga semesterstugor som för minnena tillbaka i tiden. Bastu och eldstad finns nere vid sjön för vila och avkoppling. Allt i en naturskön omgivning, med det majestätiska Falkberget som reser sig i bakgrunden av sjön.

Hos oss kan ni året runt uppleva naturens fantastiska skådespel, alldeles gratis. Ta polarnatten till exempel, som sprakar med sitt gulgröna norrsken, och den blå timmen - då det snövita täcket plötsligt bäddar landskapet i ett mystiskt blå nyans. Midnattssolen får ni heller inte missa - den både värmer och laddar oss, i nästan hundra dagar utan natt.

Polarcirkeln är inom en timmes räckvidd, och Europas största obundna vattenfall - Storforsen ligger ännu närmare. Du är långt ifrån stan, men det var väl tanken? Hemtrevnad, avkoppling och harmoni i en skön balans.

Norrskensudden – hos oss sover ni gott!

Förgyll din vistelse

Vill du ha förslag på vad du kan hitta på under tiden du bor hos oss så har vi många uppslag. Hos oss har du möjlighet att hyra bastu, kanot, roddbåt och trampbåt. Du kan också grilla i någon av våra eldstäder eller i klotgrill, och mer än gärna använda utemöblerna. Närheten till sjön är perfekt för dig som gillar bad eller fiske.

Upplevelser

Vi erbjuder främst logi i vår verksamhet, men vi är väl förtrogna med naturen i området, och berättar gärna om sevärda besöksmål. Vi hjälper dessutom gärna till med kontakter om ni har speciella önskemål vad gäller aktiviteter.

Norrskensuddens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 1
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 2
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 3
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 4
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 5
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 6
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 7
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 8
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 9
  • Norrskensudden Bostadsförmedling, Älvsbyn - 10

Norrskensudden, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration