Se på karta

sport 

gav 18650 företag inom detta område

Eriksfältsgatan 3021455 Malmö
logo

Malmö BadmintonCenter är en av Sveriges största och bästa specialhallar för världens snabbaste racketsport badminton.

Välkommen till Mekonomen! Vi är en professionell bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken. Vi har även butik.

Linköpings motorstadion 58593 Linköping
logo

Linköpings Motorstadion är en anläggning för motorsport men även Östergötlands största trafikövningsplats och halkbana.Linköpings Motorsällskap, LMS är en förening med nio (9) olika grensporter.På trafikövningsplatsen bedrivs trafikutbildningar, riskutbildningar och fortbildningar. Förarutveckling från motorcykel till tunga lastbilar.

Svenska Livräddningssällskapet är en ideellt arbetande organisation. Hjälp oss nå vårt mål om att ingen ska behöva drunkna pågrund av okunskap.KurserVi håller utbildning i följande:SimlärarutbildningarPoollivräddareutbildningarVuxen HLR och instruktörsutbildningarBarn HLR och instruktörsutbildningarD-HLR och instruktörsutbildningarFörsta hjälpen och instruktörsutbildningarVattenlivräddningVattensäkerhetssimskolaIsförevisningar

(4.4)

Magasinsgatan 741118 Göteborg
logo

Välkommen till Snabben! #nl#Butiken är fullspäckad med både ny och begagnad vintersportutrustning inom hockey och skidåkning m.m.

(5)

Bäggebygatan 1081537 Tierp
logo

Din lokala bärgare. Sölves samarbetar med SOS international, hjälper bilägare med de flesta försäkringsbolag och assistansbolag vid bilproblem. Snabb väghjälp & jourbärgning när du är påväg eller befinner dig i Uppsala eller Gävle. Vi utgår från i Tierp , Östhammar och därmed snabbt på plats utmed E4:an. Ring Sölves när du behöver hjälp, dygnet runt - året runt. Bärgar bil till verkstad vid behov.

Bergsgatan 4180266 Gävle
logo

GYM-GRUPPTRÄNING-CROSSFIT-BADMINTON MED MERA. I våra två Sporthus kan du Gymträna och delta i Gruppträningsaktiviteter. På Gävle Strand erbjuds utöver gym- och gruppträning även CrossFit. Här du kan du också hyra tid för badminton, bordtennis, volleyboll, basket, innebandy m.m. Vi har också en del Personliga Tränare kopplade till våra anläggningar. Massage kan bokas på Sporthuset Söder. Kiropraktor finns inhyrd på Gävle Strand.

Fritidsvägen Emmaboda
logo

Välkommen till en gemytlig bad- och träningsanläggning belägen i naturskön miljö i utkanten av Emmaboda.

Segesvängen 121227 Malmö
logo

Välkommen till SIMKLUBBEN RAN. Malmös största simklubb!

Håkängen 252291 Tidaholm
logo

Sveriges ledande sportfiskeområde. Hökensås, Tiveden, Baltak & Edsån. Baltak & Källefall Fiskodlingar.

SMK Västerås Karting har som målsättning att ta till vara de aktivas intressen samt främja nyrekrytering bland de unga. Klubben hjälper intresserade att komma igång och ge råd och tips om allt inom karting och minimoto. Många av de äldre har lång erfarenhet av karting resp minimoto och har mycket att dela med sig av.

Grenbovägen 669147 Karlskoga
logo

Livet handlar om att samla på sig upplevelser. Nu kan din dröm bli verklighet!

Skolgatan 524531 Staffanstorp
logo

Börja bowla och ta med liten som stor, vänner, kollegor eller varför inte hela familjen och utmana varandra vid en timmes bowling, och känslan av när du slår en strike är svår att beskriva i ord. Bowlingcentret är beläget på nedre plan i Bråhögshallen.

Munkhättegatan 15121574 Malmö
logo

Vi vill utveckla vår ekonomi till svensk handbolls stabilaste och mest välskötta. Vi vill att vår nyligen uppstartade damverksamhet skall ha fått en positiv utveckling, och att laget är ”bäst i stan”. Vi vill att ungdomarna i vår verksamhet för funktionshindrad ungdom (BOUF) fortsätter att känna glädje och stimulans genom sin idrott.

Bruksvägen 1390621 Umeå
logo

Välkommen till oss på badmintonstadion i Umeå! Vi har träning och aktiviteter för alla målgrupper. Förutom badminton har vi ett stort gym, personlig tränare, innebandy, bordtennis, pickleball och minitennis. Badmintonstadion har en välsorterad racketbutik, köp dina racket hos oss i Umeå. Vi har ett brett sortiment av badmintonrackets, inomhusskor samt träningskläder lämpade för inomhusträning med leverantörer såsom Adidas, Yonex, Fukuda m.fl. Passa även på att avnjuta en god kopp kaffe med en godbit i vårt café. Välkommen in!

(3.62)

Egnells väg 154130 Skövde
logo

En plats för människor att umgås, käka gott & utmana varandra i våra aktiviteter.Förutom bowling har vi nu ävenshuffleboards, basket m.mRestaurang, sport & nöje. För alla!