Om Alelyckans Sportcenter

Västsveriges största racketsportanläggning - snart med lunchrestaurang! Frukost- eller lunchträning gör din vardag enklare. Vi är anslutna till Actiway, Wellnet och Friskvårdskuponger. Hos oss kan du träna badminton, squash, tennis, bordtennis och nya innesporten padel Vi har även gym, minigolf, café och en äventyrsgolfbana med tolv hål utomhus och anordnar populära barnkalas. Planerar du en kick-off för ditt företag? Hyr hela hallen en fredag- eller lördagkväll från 299 kr/pers inkl 3 h spel - och bjud dina medarbetare på ett aktivt och roligt event. Alelyckans Sportcenter ligger endast 10 min bilfärd från Göteborgs centrum. Vi erbjuder intensivkurs i tennis från nybörjarnivå. Välkomna till Alelyckans Sportcenter!

Hos oss kan du träna badminton, squash, tennis, bordtennis och nya innesporten padel Vi har även gym, minigolf, café och en äventyrsgolfbana med tolv hål utomhus och anordnar populära barnkalas. Planerar du en kick-off för ditt företag? Hyr hela hallen en fredag- eller lördagkväll från 299 kr/pers inkl 3 h spel - och bjud dina medarbetare på ett aktivt och roligt event. Alelyckans Sportcenter ligger endast 10 min bilfärd från Göteborgs centrum. Vi erbjuder intensivkurs i tennis från nybörjarnivå. Välkomna till Alelyckans Sportcenter!

Bildgalleri

  • Alelyckans Sportcenter Tennisbanor, tennisskolor, Göteborg - 1
  • Alelyckans Sportcenter Tennisbanor, tennisskolor, Göteborg - 2
  • Alelyckans Sportcenter Tennisbanor, tennisskolor, Göteborg - 3
  • Alelyckans Sportcenter Tennisbanor, tennisskolor, Göteborg - 4

Alelyckans Sportcenter, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Aktiebolaget Alelyckans Sportcenter

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

15.09.1969

Org.nr:

5561288720

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

93119 Drift av sporthallar, idrottsplatser och andra sportanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Alelyckans Sportcenter

Daniel Majetic

mer än ett år sedan

Om man gillar olika racketsporter är det hit man ska bege sig, Alelyckan har pingis,badminton,squash och tennis under samma tak. Det går även att prova på speedminton om man skulle vilja det. Kunnig och trevlig personal, och speciellt bra är det att vid funderingar kring att köpa racketar så får man provspela för ett lågt pris innan man bestämmer sig!

studenten

mer än ett år sedan

Har spelat i flera andra rackethallar i stan. Tror alelyckan är en av de få med ett enkelt bokningssytem på nätet där jag som kund kan boka själv, skönt å slippa telefonköer. Dessutom billiga priser för mig som student :).

Johan

mer än ett år sedan

Köpte min nya tennisracket i Alelyckan, kunnig personal som vet vad dom pratar om, kunde även pröva racketarna på banan samtidigigt som jag spelade.

Badminton

mer än ett år sedan

Visst, det är en bra anläggning. Men med tanke på att det ligger utanför stan så tar de hutlösa priser. Belysningen är för stark. Golven är sällan städade på banorna. Fiket är dyrare än de dyra fiken i stan!! Ett par gånger om året visar även vissa i personalen sin ärliga mörka egoistiska sida.

Svar från företaget

Hej, Beklagar att du känner så efter att ha spelat hos oss. Men jag måste ändå svara på vissa felaktigheter. Med bil så tar det ca 10 min till oss från centrum.Vi är då ganska centralt belägna. Fortfarande ligger vi lägre prismässigt än flera av våra konkurrenter.

Att belysningen är för stark är inget jag har tänkt på. De gånger vi har fått klagomål så har det berott på att den är för svag.

Golven städas varje dag.

Fiket är absolut inte dyrare än fiken i stan. En kaffe hos oss kostar 15 kr och i stans fik ligger kaffe på ca 20-25 kr.

Att personalen skulle uppfört sig dålig kan jag bara beklaga, maila mig gärna för att berätta mer utförligt.

vänliga badminton hälsningar
Stellan Björk
Alelyckans Sportcenter
stellan@alelyckanssportcenter.com