Se på karta

sport 

gav 18650 företag inom detta område

(4)

Barrsätragatan 3881140 Sandviken
logo

Motionssimma i vår 25 metersbassäng, bada och lek i äventyrsbadet eller koppla av i någon av våra bubbelpooler. I hoppbassängen har vi trampoliner på 1 och 3 meters höjd samt ett 5 meters hopptorn och klättervägg. Hos oss finns även en övningsbassäng med höj- och sänkbar botten.

Stånga 62360 Stånga
logo

Det fins 2 klubbar som har Stånga Bowlinghall som hemmahall, Stånga IF och BK Austre. Vi har även 14 lag som spelar halliga och 6 olika pensionärsgrupper. Vi har omkring 180 kunder som spelar någorlunda regelbundet, varav ungefär hälften är pensionärer.

(5)

Bryggargatan 1494163 Piteå
logo

Vi tipsar dig om aktiviteter, sevärdheter, bokar ditt boende och erbjuder även förköp till flera av Piteås evenemang.

Lantmätargränd 4255320 Jönköping
logo

Spobik – en förkortning av sports and bikes – är en ny modern sportbutik som gör det enkelt för dig att köpa sportprodukter. Vi är i dag ett 30-tal medarbetare som alla har lång erfarenhet från sportbranschen och många av oss är aktiva inom idrottsvärlden. Vi vet helt enkelt vad vi pratar om.

Bryggerigatan 729159 Kristianstad
logo

Välsorterad golfbutik sedan 1999.

Batterigatan 1094147 Piteå
logo

Vi hjälper föreningar och företag med tjänster och produkter inom områdena:- Administration- Transport- Fastighetsskötsel- Uthyrning- Profilering

Köpmangatan 2283130 Östersund
logo

RF-SISU Jämtland-Härjedalen är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation, som utvecklar och stödjer idrotten i Jämtland-Härjedalen. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.

Saxgatan 221124 Malmö
logo

Vi på CWK är stolta över att kunna säga att de flesta av våra plastartiklar är lokalt producerade här i Malmö. Vi erbjuder våra kunder bra kvalitet till en låg kostnad och känner väl till tillverkningsprocessen och EUs regelverk som i slutändan garanterar en renare miljö.

Gjörwellsgatan 3411260 Stockholm
logo

Ett stort utbud av träning, Individuellt eller i grupp, motionssim och rehabilitering.Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du söker nya positiva träningsutmaningar.Hos Oasen Bad & Motion i Stockholm finns träning för alla behov.

Strandvägen 1992432 Sorsele
logo

På fastigheten finns sedan 2010 ett virkesförråd på innergården. Försäljningsytan uppnår ca 2500 kvadratmeter och inrymmer byggvaror, maskiner, hushåll, vitvaror, färg, jakt, fiske, sport, fritid, kläder, leksaker, snöskotrar med mera. Kunderna kommer i första hand från Sorsele kommun och dess kranskommuner, stugägare och turister. Affären har genom sitt stora utbud blivit en sevärdhet och turistmål.

Gjuterigatan 1955319 Jönköping
logo

FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning(IF) ska kunna leva ett gott liv.

Torbornavägen 425368 Helsingborg
logo

GF Fram erbjuder truppgymnastik för alla åldrar och kunskapsnivåer, för både flickor och pojkar!

(5)

Storgatan 1459230 Vadstena
logo
J A Linders väg 5390363 Umeå
logo

Välkommen till en dag med spa och träning! En dag på IKSU spa är en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vacker konstsmyckad miljö. Du kan delta i några av våra gruppträningsklasser och få tillgång till gym- och konditionsrum. För att ditt besök ska bli komplett, boka en behandling och besök vårt trevliga café som har ett utbud av lättare rätter.

Nennesmovägen 2133433 Anderstorp
logo

Nu har du chansen att uppleva ett fartfyllt äventyr! Scandinavian Kartway är utrustad med elektronisk tidtagning och på TV-skärmar kan du följa alla varvtider. Vi har även depåbyggnad med omklädningsrum och caféteria.För företag och grupper har vi flera olika färdiga »racepaket« att välja mellan. Vill du bara prova på, eller om ni bara är ett par personer, är ni välkomna på våra drop-in tider.

Verkstadsgatan 244157 Alingsås
logo

Vi har en omfattande lagerhållning som säkerställer snabba och exakta leveranser. Vår lagerhantering och administration är mycket datoriserad. Vår artikeldatabas innehåller över 20.000 produkter.Vi har också en komplett chassiverkstad, auktoriserad av BILSTEIN i Tyskland, för att bygga och förändra BILSTEIN stötdämpare.

Skolgången 623633 Höllviken
logo

Kämpinge GF är en internationellt känd förening i gymnastik- och hopprepsvärlden. Vi erbjuder gymnastik och motion för alla. Aerobics, familje- och barngympa, akrobatik, motionsgympa, hopprep och truppgymnastik.

(3)

Storgatan 4085232 Sundsvall
logo

Hela Sveriges klubblokal. Sportbar med fullständiga rättigheter. Vi serverar hamburgare, kyckling, sallader, pasta. Välkommen!

Kengisgatan 298431 Pajala
logo

Sportringen är en sportkedja med cirka 150 butiker. Vi finns representerade över hela Sverige. Unikt med Sportringen är att våra butiker är fria handlare, vilket betyder att varje butik har sitt egna utvalda produktsortiment. Detta gör att våra butikers sortiment inte ser likadant ut, utan kan ha en stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge.

(5)

Regelgatan 558941 Linköping
logo

Go-karthallen i Linköping är en av nordens fräschaste och mest proffsiga Go-kartanlägningar.Hallen drivs sedan 1996 av racingföraren Mattias Andersson

(4)

Transportgatan 1942246 Hisings Backa
logo

Bäckebol är ett öppet och ljust centrum med ett brett utbud för hem och fritid. Parkerar gör du gratis på en av våra 1678 parkeringsplatser. Här hittar du ett urval av de stora kedjorna inom hemelektronik, inredning och sport/fritid, dagligvaror, systembolag, apotek, byggvaruhandel, frisör och restauranger.

(4.25)

Kungsgatan 496131 Boden
logo

Hotell Nivå är hotellet med det stora hjärtat. Oavsett om du är på affärsresa eller reser privat så finns det alltid ett rum som passar just dig. #nl# #nl#Här sover du gott i något av våra bekväma rum. Alla utrustade med fräscha kaklade badrum, dusch, kabel-tv, hårtork och Wifi. I anslutning till lobbyn/receptionen på bottenplan ligger matsalen för frukost och även kvällens husman.

Liljan 5579193 Falun
logo

Välkommen till Dalarnas Handikappidrottsförbund.