Om O'Learys

Hela Sveriges klubblokal. Sportbar med fullständiga rättigheter. Vi serverar hamburgare, kyckling, sallader, pasta. Välkommen!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • O'Learys Restaurang, Sundsvall - 1
  • O'Learys Restaurang, Sundsvall - 2
  • O'Learys Restaurang, Sundsvall - 3

O'Learys, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om O'Learys

Oscar

mer än ett år sedan

Jättebra mat i kombination med bra sport. Bra ljudvolym trots att det var mycket folk i restaurangen. Har varit där flera gånger, det är alltid mycket folk. Det borde betyda kvalitet. :)

Björnen

mer än ett år sedan

Nonchiga och opersonliga servitörer och servitriser. De säger inte mycket. De arbetar som robotar. De är kalla i pratet. Inga leenden. De verkar lessa. De frågar inget om hur maten smakade. De tar otrolig mycket tid på sig. Maten ver heller ingen höjdare. Åt classic ribs. Aldrig mer.

Elin

mer än ett år sedan

Ni måste, måste, ta tillbaka vitlöksbröden, inte ha kvar dessa hårda limpskivor!

Margit Nilsson

mer än ett år sedan

Jag och min sambo var och åt hos er i måndags kväll, 26/9. Vi har alltid varit nöjd med maten, men inte nu. Blev erbjuden kaffe eller dessert, när vi inte var intresserad av detta sa servitrisen att "jag återkommer". Vi bad om notan med en annan servitris och då vi fick det så fick vi även en blankett där vi skulle tala om vad vi tyckte om kvällen. Skrev även där att ribsen inte smakade bra, (inte färska eller för lång tid i frysen).Sedan hände det inte nå mer! Vi trodde att vi skulle få nån slags kompensation eftersom hon sa att hon skulle återkomma. Vi såg inte till henne nåt mer och då gick vi hem. Jag ångrar att jag fyllde i bra betyg av personalen, för man gör inte så. Varför frågar man om maten smakar bra? Man betalar så pass mycket att man vill ha hyfsad mat. Service måste innebära nåt mer än att bara slänga ur sej vissa standardfraser utan att mena nåt med det. Dåliga omdömen sprids tyvärr fortare än bra. Vänligen