Se på karta
Växjövägen 26B33142 Värnamo

Varmt välkommen att kontakta oss på Tuning Chip & Classic Cars i Värnamo. När du behöver en reparation på din bil eller vill göra en motoroptimering eller motortrimning! Vi erbjuder även professionell hjälp med din båtmotor!

Blåbärsstigen 2028432 Perstorp

Verksamheten startades 1995. Micke Hansen driver Mickes Lackservice AB med femton anställda, alla utbildade på området. Tillsammans har alla som arbetar här 100 års erfarenhet! Verkstaden är modernt utrustad med den senaste utrustningen och vi använder oss av de nyaste materialen.Vår kundkrets består till 95 % av försäkringsbolag, vi har avtal med samtliga både när det gäller plåt, lack och glasreperationer. Privatpersoner är givetvis också mycket välkomna att höra av sig.

Håkantorpsvägen 5029393 Olofström

Sadelmakeri & läderhantverkVi tillverkar läderbälten, skinn och läderväskor, beställningsvaror och prototyper. Även mc-väskor och verktygsväskor till veteran-mc. Specialsömnad i skinn, läder och textil till flera användningsområden. Unika exemplar eller serier. Välkommen med egen skiss, vi hjälper till att ta din idé vidare.Hantverk och miljövänliga material står i fokus.På Lädersömmeriet utför vi även reparationer av skinnkläder, möbler, mc-sadlar och bilklädslar, sadlar och seldon.