Se på karta
Växjövägen 26B33142 Värnamo

Varmt välkommen att kontakta oss på Tuning Chip & Classic Cars i Värnamo. När du behöver en reparation på din bil eller vill göra en motoroptimering eller motortrimning! Vi erbjuder även professionell hjälp med din båtmotor!

Agnesfridsvägen 186B21375 Malmö

Jag gör de flesta förekommande arbeten på bilar och är inte främmande för entusiastbilar. Jag ser kvalitet på arbete och reservdelar som absolut vitalt när jag gör jobb och väljer mina leverantörer noggrant. Inget jobb är för stort, inget jobb är för litet!Välkommen hit!

Industrigatan 446137 Trollhättan

Hjärtat i firman är och kommer alltid att vara renovering och service av äldre fordon. Till oss kan du komma med vilken klassiskt fordon som helst men vi har specialiserat oss på främst två exklusiva märken; Rolls-Royce och Bentley. Vi erbjuder också reservdelar till Rolls-Royce & Bentley till konkurrenskraftiga priser genom ett nära samarbete med engelska IntroCar. Och vi är sedan 2020 generalagenter i Skandinavien för IntroCars reservdelsserie Prestige Parts®

Ekeby bruk 10G75263 Uppsala

Vi erbjuder tyger, tapetserarmaterial, stoppning, omklädning, reparation av möbler, båtdynor, båtkapell och veteranbilar.

Blåbärsstigen 2028432 Perstorp

Verksamheten startades 1995. Micke Hansen driver Mickes Lackservice AB med femton anställda, alla utbildade på området. Tillsammans har alla som arbetar här 100 års erfarenhet! Verkstaden är modernt utrustad med den senaste utrustningen och vi använder oss av de nyaste materialen.Vår kundkrets består till 95 % av försäkringsbolag, vi har avtal med samtliga både när det gäller plåt, lack och glasreperationer. Privatpersoner är givetvis också mycket välkomna att höra av sig.

Lilla haghult33391 Smålandsstenar

I det lilla samhället Smålandsstenar som ligger längs väg 26 mellan Jönköping och Halmstad, finns Ingemars USA bilar. Företaget ägs och drivs av Ingemar Gustafsson som började sin verksamhet genom att importera klassiska jänkare från USA i början av 70-talet.

Betekullavägen 1438893 Ljungbyholm

Välkommen till den personliga begravningsbyrån som vill hjälpa Dig att arrangera en vacker och värdig begravning utifrån såväl nytänkande som tradition. Tillsammans i en ljus och vänlig miljö utformar vi begravningen efter önskemål. Det är ingen som ser fram emot en begravning, men vår ambition är ändå att den ska bli till ett vackert minne att bära med sig och därmed göra det fortsatta sorgearbetet lite lättare.

Trångsundsvägen 239239 Kalmar

Välkommen till Kalmar Kylarrenovering – Nordens största leverantör av bytes & kompletta maskinkylare på lager.

Bergsgatan 12685350 Sundsvall

Vi på AB Hanngrens Sadelmakeri som grundades 1890 med stor hantverkskunskap, har hela tiden hängt med i utvecklingen gällande arbete & material. Vi har stort samarbete med leverantörer av div .material , ex läder ,skinn, konstmaterial, pvc-väv, industriväv, mm. Utveckling, nytillverkning och reparationer av artiklar i dessa material som kan sys & bearbetas av oss. Välkommen in på vår hemsida för lite försmak på vad vi kan utföra.

Kranvägen 1024534 Staffanstorp

Bygdens bästa självtvätt för bilar.Vi säljer även begagnade transportbilar, personbilar och mc på Per Larssons Bil. Telefon 046-25 33 90

Håkantorpsvägen 5029393 Olofström

Sadelmakeri & läderhantverkVi tillverkar läderbälten, skinn och läderväskor, beställningsvaror och prototyper. Även mc-väskor och verktygsväskor till veteran-mc. Specialsömnad i skinn, läder och textil till flera användningsområden. Unika exemplar eller serier. Välkommen med egen skiss, vi hjälper till att ta din idé vidare.Hantverk och miljövänliga material står i fokus.På Lädersömmeriet utför vi även reparationer av skinnkläder, möbler, mc-sadlar och bilklädslar, sadlar och seldon.

Västra storgatan 11069430 Hallsberg

J.S Glasmästarn Hallsberg - Det självklara valet när det gäller ett glasmästeri!

Möllegårdsvägen 144-3023594 Vellinge

Vi bygger om din klassiska bil till ren eldrift! Vi ger ditt fossildrivna fordon en modern eldrivlina som är effektiv och snabb utan att släppa ut några avgaser. Du kommer inte bara att hjälpa miljön och klimatet genom att välja att konvertera ditt fordon, utan också bli en av dem som drar nytta av de många fördelarna med elbilar, såsom lägre drift och underhållskostnader, en mjuk, tyst körning och snabb respons.

Bröttorp 22238696 Färjestaden

fordons karosseri reparationer,fordons mekaniska reparationer,service och underhåll,däckserviceKontakta mig för att boka tid!

Mårdvägen 716756 Bromma

Ängsholmen Rederi AB är ett charterbåtsrederi som utför alla typer av skärgårdsevent med restauration ombord samt övriga båttransporter och båttaxi.

Holma 102728391 Osby

USA Bildelar AB är en modern bildemontering belägen strax utanför Osby i norra Skåne. Vi vågar påstå att vi är störst på denna sidan av Atlanten med att enbart demontera amerikanska bilar – Chevrolet USA, Buick, Cadillac, Oldsmobile, Pontiac, GMC, Ford, Mercury, Lincoln, Dodge, Chrysler, Plymouth, Jeep, Chevrolet Asien m.m.: alla amerikanska bilar på marknaden.Vårt lager består av ca 120.000 begagnade reservdelar & över 10.000 nya både eftermarknad och original delar.

Hellebergs väg 4479533 Rättvik

Vi servar de flesta förekommande märkena inom trädgårdsmaskiner. Vi säljer även Stiga, Cub Cadet,Wolf Garten, Klippo m.fl. Välkommen in på hemsidan eller kom in till oss för mer information.