Vägbeskrivning

restaurang pasta

gav 325 företag
Karta
 • Sandgatan 1
  60221 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  011-10 30...
  Visa nummer
  (3
  Stängt
  Avnjut god mat med trevligt sällskap i ombonad historisk miljö med en vacker vy över Motala ström för en smakupplevelse och resa ifrån dåtid till nutid. Våra vällagade rätter har en betoning på ekologiskt och närproducerat efter säsong och tillgång.
 • Hagendalsvägen 8
  69230 KUMLA
  Visa vägbeskrivning
  019-57 03...
  Visa nummer
  Det vi är mest kända för är nog vår hemlagade pasta. Våra omtyckta pastasåser tillagas efter samma goda recept som vid La Gondolas start. Med åren har vi också utvecklat vår pizza, kebab och salladsmeny. Hos oss finns något för alla smaker och plånböcker.
 • Box 16
  60102 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  011-12 60...
  Visa nummer
  Stängt
  Handgjord dagsfärsk pasta slungad i klassiska smaker från hela vår glob. På Härlig Pasta tillverkar vi dagligen all vår pasta från grunden för att kunna servera den färsk. Vår pasta tillverkas helt utan tillsatser på durumvete, ägg och vatten. Välkommen!
 • Hertig johans gata 20
  54130 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-41 20...
  Visa nummer
  (6
  Stängt
  Restaurangen presenterar mat och vin från nord- till syditalien. Här kan du njuta av dagens lunch och à la carte som tillagas av vår kökschef som har 15 års erfarenhet av det italienska köket. Peter med personal hälsar er varmt välkomna till bords!
 • Kilbäcksgatan 15
  45130 UDDEVALLA
  Visa vägbeskrivning
  0522-60 60...
  Visa nummer
  Stängt
  Bistro Baggen, vårt utvidgade vardagsrum där vi skapar matminnen tillsammans med nära och kära, eller varför inte lunch eller AW med härliga arbetskollegor? Varmt välkomna!
 • Järnvägsgatan 9
  65225 KARLSTAD
  Visa vägbeskrivning
  054-18 75...
  Visa nummer
  (4
  Stängt
  Upplev vår sydländska bar och uteservering med den unika innegården. Eller gå ner en trappa och du befinner dig plötsligt i en mysig källarmiljö. Där kan du beställa en klassisk Caesarsallad eller bara njuta av en cappuccino med våra hembakta lavendelskorpor. Du kan också boka lokalen för ett större sällskap, eller så ordnar vi maten till er fest eller tillställning.
 • Birkavägen 4
  15241 SÖDERTÄLJE
  Visa vägbeskrivning
  072-897 69...
  Visa nummer
  Stängt
  Kvalité och service står i fokus för oss. Våra kunder ska alltid kunna förlita sig på att Atilla's Pizza Deli Pasta gör sitt yttersta för att ge den absolut bästa servicen inom branschen.Vi är stolta över den höga nivån på hänvisningar vi får och vi tror att detta talar för vår professionalism och vårt goda rykte!
 • Annastigen 24
  93170 SKELLEFTEÅ
  Visa vägbeskrivning
  0910-70 22...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Restaurang Tre Kronor är en välkänd och omtyckt restaurang i Skellefteå belägen i närhet till camping och Skellefteå Kraft Arena. Restaurangens rymliga lokaler rymmer 60 sittplatser, ytterligare 30 sittplatser tillkommer sommartid i.o.m. tillgången till uteserveringen. Restaurangens kunder har tillgång till en timme avgiftsfri parkering i anslutning till restaurangen. Utöver servering av mat tillhandahåller Tre Kronor även fullständiga öl- och vinrättigheter.
 • Karlavägen 56
  11449 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-661 24...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi vill sälja den goda maten.Personligt engagemang, butiksgrillat kött och italienska marmorgolv. På ICA Supermarket Esplanad är upplevelsen lika viktig som maten. Sedan den gamla biografen gjordes om till butik under 80-talet har det mesta förändrats, men känslan av tradition och kultur lever kvar, om än i modern tappning. Esplanad är en färskvarubutik med en härlig känsla av saluhall. Vi vill ge dig som kund en hög kvalitet samt en lyxig känsla i vardagen. Välkomna in i butiken!
pasta restaurang gav 325 företag
Static map