Om företaget

Välkommen till en saluhall i världsklass.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-135 73...
Adress

Humlegårdsgatan 5

11446 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till en saluhall i världsklass.

Produkter

Östermalms Saluhall är ett vackert och välbevarat tidsdokument över stockholmarnas intresse för god mat och har i över 130 år varit en veritabel oas för finsmakare och gastronomer. Många är stamkunderna som vittnar om det uppskattade personliga bemötandet bland handlarna. Vänliga ord utväxlas, tips utdelas och det är inte ovanligt att besöket i hallen blir längre än vad man tänkte. Atmosfären är helt enkelt så trevlig att man gärna stannar kvar en stund till.

De finaste råvarorna av fisk och skaldjur, kött, frukt och grönsaker, delikatesser, te, kaffe och choklad. Flertalet av Östermalms Saluhalls handlare erbjuder färdiglagade rätter och även catering.

Planerar du en fest, mottagning eller middag? Såväl privatpersoner som företag är hjärtligt välkomna att arrangera den i Hallens unika miljö. Festerna i Östermalms Saluhall präglas av förstklassig mat men också av trivsel, tradition och en skön atmosfär. Gästerna kommer att minnas din bjudning som en tillställning utöver det vanliga.

Saluhallen

Östermalms Saluhall har blivit utnämnd till världens sjunde bästa saluhall av det internationella matmagasinet Bon Appétit. Uppförd 1888 med starka influenser från gjutjärnskonstruktionen bakom Eiffeltornet i Paris, ståtar den i hörnet av Östermalmstorg.

Hallen har med sina ursprungliga 153 stånd idag 18 olika handlare. En promenad bland det dignande utbudet i de många diskarna för tankarna till svunna tiders traditionella marknadsplatser, som till exempel les Halles i Paris. Utgår man från de fina råvarorna och handlarnas gedigna kunskap om varorna de säljer, kan man ana att några av Östermalmshallens kärnvärden är kvalitet, kunskap och erfarenhet. Jamie Oliver vittnar om hur mycket han uppskattar Östermalmshallen i den cityguide om Stockholm han har på sin hemsida.

– Jag älskar det stället och tycker du om svensk mat bör detta absolut bli ett av dina första stopp i Stockholm!

Efter en fyra år lång renovering har den anrika byggnaden åter öppnat upp portarna och nypremiären den 5 mars 2020 slog besöksrekord.

Östermalmshallens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Östermalmshallen

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Östermalmshallen finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

ÖSTERMALMSHALLENS FÖRETAGARE Ekonomiska förening

Org.nr:

7696274922

Bolagsform

Ekonomisk förening

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

20.01.2014

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 9
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0761357375

07-613 573 75

076-135 73 75

0761-35 73 75

076-1357375