Se på karta

orglar 

gav 47 företag inom detta område

Toroton AB / Toro Lajos

Stängt

Lindhagavägen 5163347 Eskilstuna
logo

Examinerad pianotekniker, utför konsertservice, stämning, reparation, renovering av pianon, flyglar, cembalon, köp-försäljning-värdering, transport av dessa, experthjälp vid privata instrumentköp. Renovering av möbelytan - fransk polering, polyester-och cellulosa lackpolering.

Andreasson Musik

Stängt

Odinsgatan 941103 Göteborg
logo

Andreasson Musik är en av Sveriges största musikaffärer och har över 60 års branschvana. Vår kunniga personal, vår höga servicegrad samt vårt personliga bemötande har gett oss många nöjda kunder.

Manual och Pedal AB

Blommelundsvägen 1919456 Upplands Väsby
logo

Manual och Pedal AB säljer Johannus och Rodgers digitalorglar från världens största orgelaktör - Global Organ Group. Vi lägger ner stor omsorg på att våra kunder väljer rätt utförande på sin digitalorgel, månar om god leverans och erbjuder service och efterintonation, även på äldre instrument. Vi har digitalorglar för uthyrning och demonstration, och erbjuder utbildning och konserter.En specialitet är intonation, klanganpassning till det aktuella rummet, något som är särskilt viktigt i kyrkor.

Orgelbyggare Martin Hausner AB

Högsbo 17174044 Tärnsjö
logo

Vi är ett litet företag där merparten av arbetet utförs av chefen själv, men ibland hjälper även familjen till. Som avlastning samt för specialkompetens samarbetar vi även med kollegor och andra företagare.

Göran Grahn Orgelkonsult

Jupitervägen 14B18163 Lidingö
logo

Orgeln är oftast en kyrkas värdefullaste inventarium. Att restaurera en befintlig eller bygga ny är därför en betydande investering som bör föregås av noggranna överväganden. I denna process kan en orgelkonsult vara en värdefull hjälp i bedömning av förutsättningar, utredningar, restaureringsprogram, jämförelse av anbud, kontraktsskrivning m.m. Kort sagt tillhandahåller orgelkonsulten sakkunnig hjälp i frågor som kan vara svåra att bemästra för ett kyrkoråd.

Tostareds Kyrkorgelfabrik

Hårshultsvägen 1551995 Tostared
logo

T. Hanssons Orgelservice AB

Stängt

Studentvägen 323731 Bjärred

T Hanssons Orgelservice AB drivs av mig Thomas Hansson som tidigare har jobbat och ägt A.Mårtenssons Orgelfabrik i Lund sedan 2002. Jag har avlagt gesällbrev i orgelbyggeri 1991 i Lund där jag även tilldelades "lilla silvermedaljen". Jag har lång erfarenhet av orgelbyggeri och har arbetat med detta sedan 1977.

Grönlunds Orgelbyggeri i Gammelstad AB

(5)

Hantverksvägen 2295433 Gammelstad
logo

Välkommen till Grönlunds Orgelbyggeri! #nl# #nl#Grönlunds orgelbyggeri i Gammelstad AB skapar med hantverket som grund ur trä och metall upplevelser i med och motgång. Musik för öga, öra och själ. Vi är passionerade över vårt hantverk och våra instrument, det är en sann glädje att vara en del av den musikalitet som förmedlas via musikerna till oss lyssnare.

BAU - Byrån för Arkitektur & Urbanism

Gävlegatan 12A11330 Stockholm
logo

BAU utmanar det konventionella, bejakar det motstridiga där estetik och teknik samspelar till något vackert, oväntat. God arkitektur bygger på en humanistisk grundsyn, hög teknisk kompetens, affärsmässigt genomförande samt att med nyfikenhet utveckla det vi skapar. Vi är en professionell och dialoginriktad samarbetspartner som utvecklar våra kunders projekt och förstår deras affär, från idé till genomförande. Vi strävar alltid efter hållbarhet – miljömässigt, socialt och ekonomiskt.

Tangenttryckaren, AB

Stängt

Skånegatan 8543239 Varberg
logo

Välkommen till Tangenttryckaren. Vi har mer än 20 års erfarenhet och säljer allt inom stråkinstrument, tangentinstrument, stränginstrument samt blåsinstrument. Vi har även en verkstad samt en musikskola. Kontakta oss för mer information eller besök vår nätbutik.

Hamm & Nilsson Musik AB

Stängt

Färjemansgatan 1183150 Östersund
logo

Välkommen till en av Sveriges äldsta musikaffärer. Vi har allt du kan tänka dig inom musik.

Fyris Musik & Piano

Danmarks-bärby 8475598 Uppsala

Välkommen till Fyris Piano! Jag heter Mats Christiansson och arbetar inom Uppsala, Stockholm, Märsta, Upplands Väsby, samt Tierps-området med försäljning av begagnade pianon och begagnade flyglar samt tillbehör som pianopallar och belysning. Jag utför även piano- & flygelrenoveringar samt transporter.

Klaviatur Musik

Stängt

Nygatan 4631131 Falkenberg
logo

Musikaffär med extra djup inom klaviatur, studio och ljud. Vi har även gitarr, bas, trummor mm.

Lechner Pianotekniker, W F

Gustavslundsvägen 17425655 Helsingborg
logo

Företagets verksamhetsområde spänner över hela Västra Skåne. #nl#Verkstad och showroom finns i Helsingborg där nya och begagnade instrument demonstreras och kan provspelas.

Palms Pianoservice

Sleipnergatan 4419554 Märsta
logo

Köper och säljer begagnade pianon och flyglar. Utför pianostämning och reparationer. Vi har erfarenhet av att arbeta med ambassader, kyrkor, kulturskolor, konsertsalar, och såklart privatpersoner.

Yamaha Piano Center, Sthlm

Stängt

(5)

Rådmansgatan 39A11358 Stockholm
logo

Klaviatur i Stockholm AB/ Yamaha Piano Center på Rådmansgatan är en specialbutik för Yamahas klaviaturinstrument. Här hittar du Sveriges största utställning av Yamahas akustiska pianon och flyglar. I vår utställning hittar du även ett stort sortiment av digitalpianon och hybridpianon. Hos oss hittar du såväl nybörjarinstrument som konsertflyglar. Observera att vi även saluför all annan tänkbar musikutrustning, instrument etc, oavsett fabrikat. Så låt inte skenet bedra, vi säljer allt som du kan tänkas behöva. Yamaha Piano Center är Sveriges enda agent av Bösendorfer och vi hälsar dig välkommen att provspela.

Malmö Musikaffär AB

Stängt

Amiralsgatan 1821155 Malmö
logo

En av Sveriges största gitarrbutiker, kryddad med digitalpiano, keyboard, hitech och Malmös bredaste sortiment av slagverk.

Ålems Orgelverkstad AB

Skälleryd 10738431 Blomstermåla
logo

Ålems Orgelverkstad står för genuin kvalitet, bred erfarenhet och stor kunskap. Vi pratar gärna orglar med dig. Välkommen att kontakta oss!

Lindéns Pianoteknik

Utterstorp södergård 158394 Nykil
logo

Välkommen till Lindéns Pianoteknik! Fackhandel i piano- och flygelbranschen sedan 1972.

Stachewsky & Hoffmann Pianoverkstad

Måndagsvägen 1712360 Farsta
logo

Vi erbjuder reparationer och stämmning av pianon. Välkommen att kontakta oss!

Pianohjälpen - flytt, rep & pianostämning

Badhusgatan 15173 Södertälje

Holmsjö Orglar, HB

Bankvägen 291494 Nyåker

Din Pianostämmare i Siljansbygden / Johan Michael Björn Thomasson

Stängt

Movägen 1079331 Leksand

Flygelcenter

Rommehedslägret 1378463 Borlänge

Estrins Piano

Öppet

(4)

Vangsby 1375577 Vänge