Om Manual och Pedal AB

Manual och Pedal AB säljer Johannus och Rodgers digitalorglar från världens största orgelaktör - Global Organ Group. Vi lägger ner stor omsorg på att våra kunder väljer rätt utförande på sin digitalorgel, månar om god leverans och erbjuder service och efterintonation, även på äldre instrument. Vi har digitalorglar för uthyrning och demonstration, och erbjuder utbildning och konserter.En specialitet är intonation, klanganpassning till det aktuella rummet, något som är särskilt viktigt i kyrkor.

Köp en klangskön digitalorgel

Manual och Pedal AB säljer digitalorglar främst från holländska Johannus och amerikanska Rodgers, men också de brittiska märkena Makin och Copeman-Hart som också ingår i Global Organ Group. Utbudet är oerhört varierat och klangen enastående. De viktigaste delarna av utbudet finns med på hemsidan, men det går också utmärkt att få fram varianter som av olika anledningar inte presenteras här.

Vi lägger stor vikt vid att varje kund får en orgel med egenskaper som svarar mot de aktuella behoven. Vi månar om en god leverans och erbjuder service och efterintonation, även på äldre instrument. Kontakta oss gärna om ett instrument behöver flyttas, eftersom vi har speciell utrustning för detta. Det finns också digitalorglar för uthyrning och demonstration, och vi kan erbjuda utbildning och konserter.

Manual och Pedal AB drivs av Anders Gustavsson Forslin, organist och akustiker med mångårig erfarenhet som kyrkomusiker, stiftsmusiker, utbildningsledare och byggnadsakustiker. Företaget finns i Stockholm (Upplands Väsby) och har sina närmsta samarbetspartners i Göteborg, Tranås och Köpenhamn. Kontakta oss för provspelning, offert och service.

Manual och Pedal ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Manual och Pedal AB Musikinstrument, Upplands-Väsby - 1
  • Manual och Pedal AB Musikinstrument, Upplands-Väsby - 2
  • Manual och Pedal AB Musikinstrument, Upplands-Väsby - 3
  • Manual och Pedal AB Musikinstrument, Upplands-Väsby - 4
  • Manual och Pedal AB Musikinstrument, Upplands-Väsby - 5

Manual och Pedal AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnManual och Pedal AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.09.2018
Org.nr:5591710321
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47595 Specialiserad butikshandel med musikinstrument och noter

Exekutiva befattningar/Administration

Anders Lennart Gustavsson ForslinLedamot
Anna Gunilla LangettSuppleant

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

070685803707-068 580 37070-685 80 370706-85 80 37070-6858037