Om företaget

Manual och Pedal AB säljer Johannus och Rodgers digitalorglar från världens största orgelaktör - Global Organ Group. Vi lägger ner stor omsorg på att våra kunder väljer rätt utförande på sin digitalorgel, månar om god leverans...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-685 80...
Adress

Blommelundsvägen 19

19456 Upplands Väsby

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Manual och Pedal AB säljer Johannus och Rodgers digitalorglar från världens största orgelaktör - Global Organ Group. Vi lägger ner stor omsorg på att våra kunder väljer rätt utförande på sin digitalorgel, månar om god leverans och erbjuder service och efterintonation, även på äldre instrument. Vi har digitalorglar för uthyrning och demonstration, och erbjuder utbildning och konserter.

En specialitet är intonation, klanganpassning till det aktuella rummet, något som är särskilt viktigt i kyrkor.

Köp en klangskön digitalorgel

Manual och Pedal AB säljer digitalorglar främst från holländska Johannus och amerikanska Rodgers, men också de brittiska märkena Makin och Copeman-Hart som också ingår i Global Organ Group. Utbudet är oerhört varierat och klangen enastående. De viktigaste delarna av utbudet finns med på hemsidan, men det går också utmärkt att få fram varianter som av olika anledningar inte presenteras här.

Vi lägger stor vikt vid att varje kund får en orgel med egenskaper som svarar mot de aktuella behoven. Vi månar om en god leverans och erbjuder service och efterintonation, även på äldre instrument. Kontakta oss gärna om ett instrument behöver flyttas, eftersom vi har speciell utrustning för detta. Det finns också digitalorglar för uthyrning och demonstration, och vi kan erbjuda utbildning och konserter.

Manual och Pedal AB drivs av Anders Gustavsson Forslin, organist och akustiker med mångårig erfarenhet som kyrkomusiker, stiftsmusiker, utbildningsledare och byggnadsakustiker. Företaget finns i Stockholm (Upplands Väsby) och har sina närmsta samarbetspartners i Göteborg, Tranås och Köpenhamn. Kontakta oss för provspelning, offert och service.

Manual och Pedal ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Manual och Pedal AB

Omsättning

1 350 tkr

Vinstmarginal

11.00 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Manual och Pedal AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Manual och Pedal AB

Org.nr:

5591710321

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

47595 Musikhandel

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.09.2018

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0706858037

07-068 580 37

070-685 80 37

0706-85 80 37

070-6858037