Om företaget

Andreasson Musik är en av Sveriges största musikaffärer och har över 60 års branschvana. Vår kunniga personal, vår höga servicegrad samt vårt personliga bemötande har gett oss många nöjda kunder.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-711 47...
Adress

Odinsgatan 9

41103 Göteborg

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Andreasson Musik har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Andreasson Musik är en av Sveriges största musikaffärer och har över 60 års branschvana. Vår kunniga personal, vår höga servicegrad samt vårt personliga bemötande har gett oss många nöjda kunder.

Mer om oss

Vi finns här för dig som spelar musik, lirar, musicerar eller jammar. Det spelar ingen roll vilken musikstil du föredrar eller vilket instrument som är din grej. För många betyder spelandet så oändligt mycket mer än att kunna spela en låt. Det är ett livslångt förhållande till ett instrument som blir din vän i vått och torrt, i glädje och sorg, ofta för resten av ditt liv. Alla vi som jobbar på Andreasson Musik är musiker själva och förstår vad det handlar om för dig.

Kom in och prova - få tips, råd och instrumentet med dig hem direkt!

När du kommer in till oss tar vi oss alltid tid att snacka, ge tips och råd. För oss handlar det inte om att kränga produkter och tillbehör. Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för ditt musicerande och för att du ska bli så nöjd som möjligt. Butiken har dedikerade avdelningar för bland annat piano, keyboard, elgitarr, akustisk gitarr, trummor och bas där du kan prova ett stort urval av instrument och tillbehör. Ända sedan starten 1949 har vi haft ambitionen att hålla ett brett utbud för att kunna hjälpa alla som vill syssla med musik.

Vi vet att du är sugen på att börja spela på ditt nya instrument eller tillbehör så fort som möjligt och har därför sett till att ha nästan allt hemma. Kom gärna förbi oss och få med dig grejerna hem direkt, så får vi samtidigt tillfälle att träffa dig och byta några ord.

I huset har vi även musikskola för att hjälpa dem som vill komma igång eller finslipa befintliga kunskaper på sina instrument. Varmt välkommen!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Andreasson Musik

Omsättning

65 783 tkr

Vinstmarginal

4.70 %

Anställda

19

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Andreasson Musik finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Andreasson Musik & Data Aktiebolag

Org.nr:

5561167551

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47595 Musikhandel

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

30.04.1968

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0317114711

03-171 147 11

031-711 47 11

0317-11 47 11

031-7114711