Om Mineur Elektriker Örebro

Välkommen till Mineur Elektriker Örebro, en del av Mineur Fastigheter AB. Vi utför elinstallationer i Örebro och dess omnejd. Vi utför alla typer av elinstallationer som till ex: Elinstallationer i Bostäder. Solceller, Batterilagring och laddstolpar. Företag & Kontorsinstallationer. Smarta Hem-lösningar. Byte av elcentraler. Service & Felsökning. Det som talar högst för vårt engagemang är våra kundomdömen. Varje nöjd kund är ett bevis på att vi uppfyllt vårt löfte om kvalitet och pålitlighet.

Elinstallationer i Bostäder

Vare sig det gäller en äldre villa eller en nybyggnation, är våra installationer präglade av pålitlighet och skräddarsydd design. Vi ser till att ditt hem är säkert och effektivt, med modern teknik som smälter samman med dess arkitektur.

Solceller, Batterilagring och laddstolpar

Steg in i framtidens energilösningar med våra solcellstjänster. Vi erbjuder installation och underhåll av solpaneler, samt avancerade batterilagringslösningar för att maximera din energieffektivitet. Vi erbjuder även installation av laddstolpe för din elbil.

Företag & Kontorsinstallationer

Modern affärsverksamhet kräver avancerade elinstallationer som kan hålla jämna steg med dagens teknik. Mineur Elektriker Örebro är specialiserade på att utforma och implementera lösningar för kontor och företagsmiljöer, för säkerställande av en problemfri och effektiv arbetsmiljö.

Smarta Hem-lösningar

I takt med teknikens framsteg blir våra hem alltmer uppkopplade och intelligenta. Vi på Mineur Elektriker Örebro är specialister på installation och integration av smarta system som gör ditt hem mer bekvämt, energieffektivt och säkert.

Byte av elcentraler

Med tiden kan äldre elcentraler bli föråldrade och kanske inte längre uppfylla dagens säkerhetskrav eller tekniska specifikationer. På Mineur Elektriker Örebro har vi lång erfarenhet av att byta ut elcentraler. Vi förstår vikten av att ha en uppdaterad och säker central som kan hantera moderna hushålls- och företagsbehov.

Service & Felsökning

Vi är stolta över att inte bara installera, utan också underhålla. Våra elektriker finns redo att snabbt och effektivt ta hand om alla felsökningar och servicebehov.

Mineur Elektriker Örebros utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Mineur Elektriker Örebro Elektriker, Örebro - 1

Mineur Elektriker Örebro, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Mineur Fastigheter AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

22.04.2014

Org.nr:

5569693533

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43320 Byggnadssnickeriarbeten, 43210 Elinstallationer, 43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Anders Mikael Andersson

Verkställande direktör

John Mikael Andersson

Ledamot

Eva Marie Anita Andersson

Ledamot

John Mikael Andersson

Ledamot

Anders Mikael Andersson

Ledamot

Charlotte Marie Andersson

Ledamot

Jennifer Maria Andersson

Ledamot

Sanna Jill Lindvall

Suppleant

Sebastian Jarl Naesager Frisk

Finansiell information

Omsättning

1 562 tkr

Vinstmarginal

−8 %

Anställda

2