Se på karta
Vrenavägen 1412456 Bandhagen

5 (1)

Alla typer av elinstallationer, om - o tillbyggnader av bostäder, butiker, kontor, skolor och sjukhus. Även bostad/byggföretag.

Verkstadsgatan 2839239 Kalmar

Företaget som hjälper dig med allt från badrumsinstallation till eljobb. Vi säljer, installerar och servar även värmeanläggningar.

Loftagatan 659432 Gamleby

3 (1)

Vi har Svanenmärkta tvätt- och diskmaskiner samt husållsutrustning och vitvaror. Vad du än behöver, så har vi det. Välkommen!

Hansellisgatan 175450 Uppsala

Sallén Elektriska har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 275 medarbetare. Med huvudkontor i Uppsala och filialkontor i Solna utför vi elinstallationer i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Vi utför allt från mindre installationer till privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar till större entreprenader åt byggentreprenörer, fastighetsägare och offentlig sektor. Vi utför även service- och underhållsarbete av befintliga elanläggningar samt solel, vitvaror och luftvärmepumpar.

Radarvägen 318361 Täby

5 (1)

Vi utför alla typer av elinstallationer vid till exempel ny- till- och ombyggnader av kontor, bostäder m.m. Välkommen!

Gröndalsvägen 2211766 Stockholm

Välkommen till Din Elektriker i Stockholm AB! Vänd dig till oss för att få hjälp med alla typer av elinstallationer, felsökning och renoveringar.

Telegramvägen 4413235 Saltsjö-boo

Behöver du en elektriker? Vi utför alla typer av elarbeten och elinstallationer! Kontakta oss gärna för mer information.

Gruvgatan 842130 Västra Frölunda

5 (2)

Vi servar el i Göteborg sedan 2007 och tar oss an projekt i alla storlekar. Bostad, kontor, butik eller industri - våra trevliga elektriker utför allt inom el och installation!

Görvälstorpsvägen 2476297 Edsbro

Roslagens Elservice, belägen i Edsbro, har etablerat sig som en betrodd elektriker sedan dess start 2008, vi utför installationer i Norrtälje och hela Roslagen. Genom att kombinera expertkunskap och professionell yrkeskunskap erbjuder vi skräddarsydda tjänster för elinstallationer. Varje uppdrag hanteras med noggrann uppmärksamhet på kvalitet och precision. Vill Ni använda Rot-avdrag eller Grön teknik så är det inga problem. Vi är ackrediterad elinstallatör hos Elsäkerhetsverket.

Millanviken 44765346 Karlstad

Din elektriker i Karlstad. Med många års yrkeserfarenhet som service- och installationselektriker har jag ambitionen att bedriva en verksamhet som erbjuder hög kvalitet med personlig service.

Stadsängsgatan 8819337 Sigtuna

Vi på solstråles hjälper privatpersoner, företag, föreningar med alla typer av elinstallationer och entreprenader, vi jobbar även med mindre som större projekt med byggström/event och grävtjänster, vi hyr även ut centraler/kabel och belysning.Välkomna!

Kulvägen 870369 Örebro

Välkommen till Mineur Elektriker Örebro, en del av Mineur Fastigheter AB. Vi utför elinstallationer i Örebro och dess omnejd. Vi utför alla typer av elinstallationer som till ex: Elinstallationer i Bostäder. Solceller, Batterilagring och laddstolpar. Företag & Kontorsinstallationer. Smarta Hem-lösningar. Byte av elcentraler. Service & Felsökning. Det som talar högst för vårt engagemang är våra kundomdömen. Varje nöjd kund är ett bevis på att vi uppfyllt vårt löfte om kvalitet och pålitlighet.

Cedergatan 972341 Västerås

Utför elarbeten så som nyinstallation, service, centralbyte, felsökning, ljusberäkning mm. Hjälper både företag och privatpersoner.

Östergatan 515243 Södertälje

Vi utför både jobb till mindre entreprenörer privatpersoner och bostadsrättsföreningar.x) Felsökningx) Reparationerx) InstallationerJourverksamhet Måndag till Söndag 24/7

Våthultsvägen 2544361 Stenkullen

3.33 (3)

Fast priser från en elektriker, installation av tvätt- & diskmaskin, montera extra eluttag eller byta elutag. Vi på Agitar Elservice ser det som en självklarhet att alltid ligga i frontlinjen för den moderna tekniken. Vi är ett erfaret elföretag och därför ser vi alltid till att kontinuerligt vidareutbilda oss som elektriker inom verksamheten tillsammans med vår personal