Se på karta
Skarphällsgatan 1462141 Visby

Allt ifrån mindre servicearbeten i bostäder till större entreprenader samt allt inom kraft, belysning och smarta hus. #nl# #nl#Företaget är med i installatörsföretagen och innehar kollektivavtal. #nl# #nl#Vi erbjuder offerter, kalkyler samt beräkningar av allt inom elbranschen, litet som stort.

Munkgatan 25D73245 Arboga

RA Gruppen AB är moderbolag i koncernen som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Företaget har sitt säte och kontor på Rådjursgatan 3 i Västerås och ägs av Robert Alriksson.

Skiljevägen 274431 Heby

RA Gruppen AB är moderbolag i koncernen som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Företaget har sitt säte och kontor på Rådjursgatan 3 i Västerås och ägs av Robert Alriksson.

Hyvelgatan 3774171 Knivsta

5 (1)

Vi utför service, projektering och nyinstallation av såväl stark- som svagströmsanläggningar, exempelvis olika larmsystem.

Metangatan 1V43153 Mölndal

Letar du efter en gedigen elinstallatör i Göteborg med bred kunskap och lång erfarenhet? Då har du hittat rätt! Vi på Högsbo el lägger största möjliga fokus på att du som kund ska bli nöjd! – Vad kan vi hjälpa dig med?

Hansellisgatan 175450 Uppsala

Sallén Elektriska har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 275 medarbetare. Med huvudkontor i Uppsala och filialkontor i Solna utför vi elinstallationer i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Vi utför allt från mindre installationer till privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar till större entreprenader åt byggentreprenörer, fastighetsägare och offentlig sektor. Vi utför även service- och underhållsarbete av befintliga elanläggningar samt solel, vitvaror och luftvärmepumpar.

Norra Stånggatan 1358273 Linköping

3.5 (6)

El-Ekonomi AB är ett el-installationsföretag som funnits i branchen 40år.

Tuvvägen 9013639 Handen

Din elektriker i Stockholm som utgår från Haninge. Vi utför alla typer av elinstallationer till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag samt som underentreprenör. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen, innehar AL-Behörighet och är registrerad hos elsäkerhetsverket.

Långmossevägen 170236 Örebro

VÅRA TJÄNSTERSom certifierade hantverkare i Örebro jobbar vi med allt som branschen har att erbjuda. Vi har både kompetensen och erfarenheten. Vi erbjuder ett brett utbud hantverkstjänster, vi är flexibla och anpassar oss efter våra kunders behov.

Solbringsvägen 283751 Åre

Vi är Jämtlands äldsta, och vassaste, totalleverantör inom all elteknik och larm/säkerhet. Vi hjälper dig med alla typer av elarbeten - värme, belysning, ventilation, tele och datanät samt larm. Vi arbetar även med automatik på dammluckor samt övervakning av kraftverksdammar.

Rosenbergsvägen 213151 Nacka

Vår kunskap - Din elsäkerhet. Vi är ett ungt företag med nästa 70 års sammanlagd erfarenhet. Nyinstallation - Renovering - Byte till automatsäkringar - Laddare till nya elbilen - Byta ut halogen mot LED - Automatisk nattbelysning.

Reflevägen 452345 Ulricehamn

Vi utför alla sorters elinstallationer för privatpersoner och företag med allt från nyinstallation till felsökning, service och underhåll. Välkommen!

Erik Sandbergs Gata 4816934 Solna

JP Elservice AB är en behörig elinstallations firma med arbetsområde Solna, Stockholm, Norrtälje och Vätö. Är ni i behov av elektriker, har något gått sönder eller slutat att fungera i erat el-system, eller är ni i planeringsskede av något projekt, vi hjälper er med förslag samt offert. Har över 20års erfarenhet som service elektriker med inriktning mot bostadsbolag samt BRF,r. Vid Akuta fel samt jourverksamhet , ring eller maila, så hjälper vi till i mån om tid.

Tallvägen 3656435 Bankeryd

El-Tjänst i Vätterbygden AB erbjuder kvalificerad teknisk hjälp inom el, tele och data. Detta innebär rådgivning, leverans och montering av elmaterial och elanläggning. Vårt arbete skall genomföras på ett professionellt felfritt sätt, på avtalad tid och med överensstämmelser med ritningar och avtal. Vi är det personliga elföretaget som prioriterar kundens önskemål.Välkommen!

Torp 4014870 Sorunda

Jacobssons Elektriska AB jobbar med allt inom belysning, elarbeten och elreparationer.

Torget 327650 Hammenhög

4 (4)

Din belysningsbutik på Österlen. Vi utför även elinstallationer, nätverks- och fiberinstallationer.

Kärrhöksvägen 5G23932 Skanör

5 (1)

Vi är ett elinstallationsföretag etablerat nere på Näset i Vellinge kommun! Vi gör jobb i hela Skåne och värdesätter snabb och kvalitativ service till alla våra kunder.Vi har stor erfarenhet av billaddare, totalrenoveringar och nybyggnation av större hus i Ljunghusen, Skanör, Falsterbo mm. Agnvik Samuelson startades för att ge byggbranschen ett nytt och modernt intryck av kreativa och snygga lösningar.Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Stadsängsgatan 8819337 Sigtuna

Vi på solstråles hjälper privatpersoner, företag, föreningar med alla typer av elinstallationer och entreprenader, vi jobbar även med mindre som större projekt med byggström/event och grävtjänster, vi hyr även ut centraler/kabel och belysning.Välkomna!

Kulvägen 870369 Örebro

Välkommen till Mineur Elektriker Örebro, en del av Mineur Fastigheter AB. Vi utför elinstallationer i Örebro och dess omnejd. Vi utför alla typer av elinstallationer som till ex: Elinstallationer i Bostäder. Solceller, Batterilagring och laddstolpar. Företag & Kontorsinstallationer. Smarta Hem-lösningar. Byte av elcentraler. Service & Felsökning. Det som talar högst för vårt engagemang är våra kundomdömen. Varje nöjd kund är ett bevis på att vi uppfyllt vårt löfte om kvalitet och pålitlighet.

Södergatan 1027566 Vollsjö

Minellux arbetar med el & ljusinstalltioner.Har stort intresse för smarta hus och ljusdesign.Vi arbetar även med el & ljus för film & TV.

Landsvägen 319270 Sollentuna

Livel AB har lång erfarenhet inom elbranschen och erbjuder en unik, bredd kompentent och utför allt från små elinstallationer hos privatpersoner till stora hos BRF och företagen med högsta kvalitet.

Buskerödsvägen26391 Höganäs

Letar du behörig och auktoriserad elektriker i Skåne? Välkommen till Höganäs Elinstallationer AB. Behöver du hjälp med nybyggnation eller renovering, uppgradera din elanläggning, bygga ut din elcentral eller bara hänga upp din nya designlampa så hjälper vi dig. Vi har flera års erfarenhet från branschen och med vår breda kompetens kan du känna dig trygg som kund.

Trädgårdsgatan 2559740 Åtvidaberg

Eltjänst i Åtvidaberg erbjuder renoveringar, tillbyggen, nybyggnation, industriprojekt, felsökning och data/tele. Vi åtar oss alla uppdrag, stora som små!Vi har en bred kompetens vilket gör att vi med stor säkerhet kan hjälpa er!

Alkärrsgatan 1660380 Norrköping

Jag heter Pelle Stenborg och driver PS elservice som är ett enmansföretag som lägger fokus på kunden och har ett engagemang för att jobbet ska bli väl utfört och på så sätt att du som kund blir nöjd. Utför jobb åt privatpersoner, företag , brf:er , fastighetsägare. PS elservice finns självklart hos elsäkerhetsverket som alla seriösa elföretag.