Om Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB

Välkommen till Hultbergs Bilservice AB!Vi är en modern fullserviceanläggning som hanterar alla bilmärken och alla biltyper, även husbilar.Vi innehar den senaste tekniska utrustningen för att kunna ställa rätt diagnos på just din bilmodell.Ansluten till Mekonomen Bilverkstad.

OM HULTBERGSBILSERVICE

Varmt välkommen till Hultbergs Bilservice. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna från Mekonomen och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 1
  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 2
  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 3
  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 4
  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 5
  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 6
  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 7
  • Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB Bilverkstad, Helsingborg - 8

Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHultbergs Bilservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.10.2010
Org.nr:5568221799
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45400 Handel med och service av motorcyklar inklusive reservdelar och tillbehör

Exekutiva befattningar/Administration

Patrik Andreas Christer HultbergLedamot
Susanna A Kristoffersson HultbergSuppleant
Daniel Bjerny HolmbergRevisor

Omdömen om Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB

Bengt Sjöstrand

mer än ett år sedan

Som vanligt snabb och effektiv service
När man behöver hjälp

Hans

mer än ett år sedan

En försenad uppskattning från 2012. De fixade min Passat TDI -08 som fick ett läckage på avgasrenings systemet precis när jag skulle sälja den. Staden's "bästa bilservice verkstad" ute på Rännarbanan klarade inte av det o skyllde på specialverktyg = Din Bil göra jobbet. Hade kostat mig massor plus missad försäljning pga 14 dagars kö.
Ställer alltid upp o lovar inget de inte kan hålla!

Erik

mer än ett år sedan

Har provat många bilverkstäder runt om i Helsingborg. Ingen slår Hultbergs bilservice på fingarna när det gäller service och bra priser. Är rätt insatt i branschen och de jobbar med den bästa tänkbara utrustningen vilket kvalitetssäkrar arbetet. Rekomenderar dom alla dagar i veckan!

besviken

mer än ett år sedan

Aldrig mer jag sätter min bil där,tar evigheter innan det händer något,sen blir det inte riktigt genom gånget med att hitta andra fel

Svar från företaget

Vad är det som du är så missnöjd med? Och blir man missnöjd så är det viktigt att framföra detta .Du som är så missnöjd kan ju isf höra av dig så kan vi gottgöra dig isf. Mvh Hultbergs Bilservice

Saab 9-5 ägare

mer än ett år sedan

Bilen gick sönder. Ingen hjälp att få inom rimlig tid på någon annan verkstad. Har blev bilen lagad samma dag till ett schysst pris.

Märta Lindohf

mer än ett år sedan

Trevlig och kommunikativ personal som ger det lilla extra! Fixade ett fel som märkesverkstaden gick bet på. Rekommenderas!

jan

mer än ett år sedan

Hade inne vår bmw 320 2008 här för ett tag sen, bilen hackar till ibland och lägger inga direkta felkoder. Lämnar bilen på morgonen och andreas ringer på eftermiddan och säger att han har hittat felet på bilen, ha haft bilen på både märkes och en annan verkstad för detta felet men dom har inte lyckats. Jag kan varmt rekommendera denna verkstan/ jan cedegren.

JK

mer än ett år sedan

Jag har nu anlitat Hultbergs två gånger. Vi fick snabb service och bra bemötande första gången vi fick ett akut problem med bilen så det kändes naturligt att återkomma även denna gång, och vi tänker fortsätta anlita verkstaden även i framtiden. Bra priser, trevlig personal och snabb service!

Jens

mer än ett år sedan

Anlitat dem två gånger. Håller vad de lovar, bra service, trevligt bemötande och bra priser! Kan varmt rekommendera dem!