Se på karta

dieselmotorer 

gav 62 företag inom detta område

Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB

(4.56)

Rundgången 1025452 Helsingborg
logo

Välkommen till Hultbergs Bilservice AB!Vi är en modern fullserviceanläggning som hanterar alla bilmärken och alla biltyper, även husbilar.Vi innehar den senaste tekniska utrustningen för att kunna ställa rätt diagnos på just din bilmodell.Ansluten till Mekonomen Bilverkstad.

Malmö Bil- & Elektroservice AB

(4.13)

Södra Bulltoftavägen 1721222 Malmö
logo

Reparationer och service av alla typer av bilar. Diagnos, felsökning av bilelektronik m.m. Service från ca 1299:-, Byta Olja Och Oljefilter från ca 899:-, tidsbeställning och drive in.

Walléns Motorrenoveringar AB

Aröds industriväg 3941705 Göteborg
logo

Vi renoverar alla typer av motorer från moped cylindrar till kompletta dieselmotorer i en komplett maskinpark för motorrenovering sen starten 1962. Vi har erfarenhet av motorer till entusiastbilar från 1903 & framåt, marina bensin & diesel, buss-lastbil-entreprenad-traktor och moped-MC + annat spännande i en värld av motorer.Idag driver Peter Wallén verksamheten tillsammans med 5 anställda sedan 1987 och totalt har dagens anställda arbetat 175år! på Aröds Industriväg 39. Varmt Välkomna!

Åströms Motor i Lund

Gnejsvägen 822478 Lund
logo

Välkommen till Åströms-Motor i Lund AB. Vi är en bilverkstad som erbjuder hjälp av högsta kvalitét, tack vare vår kompetens och långa erfarenhet kan vi hålla nere väntetider. Vi arbetar med alla märken och kan ta oss an alla jobb, stora som små. Sedan 1977 är vi specialiserade på service och reparationer av Citroën.

El & Diesel i Stockholm AB

(3)

Selaövägen 112459 Bandhagen
logo

Bilverkstad med allt inom bilelektronik och diesel. Båtreparationer, motorservice och montering. Även företagsbil och maskin.

Lerkils Båtvarv

(3.67)

Lerkilsvägen 23143493 Vallda
logo

Lerkils Båtvarv AB - Lerkils Båtvarv erbjuder dig som är eller vill bli båtägare ett brett sortiment av båtar och båtmotorer, såväl nya som begagnade varudeklarerade. Vi lagerhåller många av de mest kända märkena till mycket konkurrenskraftiga priser. Med 65 år i branschen. Välkommen att kontakta oss!

IMD AB

Verkstadsgatan 1467134 Arvika
logo

Industry Marine Diesel AB, er samarbetspartner för dieselmotorer!

Alfdex AB

Lodjursgatan 226144 Landskrona
logo

Alfdex AB is the world’s leading supplier of highly efficient solutions for cleaning diesel engines from crankcase gases.We were founded in 2002 as a joint venture by the two Swedish companies Alfa Laval and Haldex. In 2011 Concentric took over Haldex’s shares

Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service

(5)

August barks gata 13A42132 Västra Frölunda
logo

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar.

Henriks MB Service & Motorrenova

Norra vramsvägen 3126772 Billesholm
logo

Mercedes & Volvo service & reparations specialist.Motorrenoverings-verkstad. Cyl borr , Cyl honing , Balancering ,Ventilsätes fräsning mm.För mer info se på hemsidan under tex motorrenovering , service etc.Vi har Kraftfulla Diagnos datorer för felsökning + MB STAR.När vi servat er Mercedes så skriver vi in service åtgärderna i MercedesDigitala service bok system DSB.AC service.Vi är även en ALLBILS-VERKSTAD.34 års erfarenhet.

MB Verkstaden i Linköping AB

(5)

Kolfallsgatan 1358273 Linköping
logo

Vi är specialister på Mercedes.

Mekonomen

(3.33)

Cementvägen 797345 Luleå
logo

En av landets ledande verkstäder för reparation av dieselinsprutningssystem. Brett sort. av bytesenheter för insprutningspumpar.

Sjögrens Bil & Motor AB

Önneby 3868592 Torsby
logo

Sjögrens Bil & Motor startades av Gösta Sjögren 1978 som fortfarande driver företaget. Vår ambition är att växa lite varje år och idag är vi fem anställda som trivs och jobbar bra tillsammans.

Boat Consult Cardell AB

Vågbrytarvägen 21612 Limhamn
logo

Ett fullservicevarv som strävar efter att täcka alla behov för båtägare. Kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser!

Sollebrunns Bilverkstad

(5)

Centrumgatan 544170 Sollebrunn
logo

Hos vår AD Bilverkstad i SOLLEBRUNN kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från att byta bilbatteri, bromsar och avgassystem till avancerad felsökning. Välkommen till Sollebrunns Bilverkstad.

Täby Motor AB

Djursholmsvägen 2318356 Täby
logo

Diesel Motor Nordic AB DEUTZ.

Saldovägen 6-817562 Järfälla
logo

Diesel Motor Nordic är exklusiv distributör som erbjuder försäljning av nya industrimotorer, utbytesmotorer, reservdelar, service och support med utbildning och erfaren personal. Vår styrka är innovativa lösningar som möter våra kunders krav och förväntningar.

Dan Falk Bilverkstad - service by Autoexperten

Sockerbruksgatan 553140 Lidköping
logo

Dan Falk Bilverkstad AB, din bilverkstad i Lidköping! Kontakta oss för allt från bilservice till bilreparationer och däckbyte. Välkommen in!

Peters Bil & Båtverkstad

Vässby NORDLID 445292 Strömstad
logo

Peters Bil & Båtverkstad i Strömstad erbjuder alla typer av maskinreparationer så som båt, bil, gräsklippare och båtmotor. Välkommen att ta kontakt med mig! Under helger sker tidsbokning enligt överenskommelse.

Diesel Power AB

Kungsparksvägen 2143439 Kungsbacka
logo

Diesel Power AB startades 1991 och är svensk distributör för industrimotorer, marinmotorer och marina elverk från John Deere, MAN, Yanmar, Cox Powertrain, Hyundai SeasAll, Solé Diesel och Kohler.Vårt tillbehörssortiment omfattar många världsledande produkter för en motorinstallation, exempelvis Racor filterprodukter, Coracon kylvattenkonditioneringsprodukter, Funk transmissionsprodukter samt mycket annat

Ferms Höjdmontage / Ferms Diesel & Teknik AB

Slussportsvägen 561492 Söderköping
logo

Vi hjälper dig lyckas på högre höjder!Vår arbetsplattform är det perfekta verktyget för att utföra höjdmontage på 53 meters höjd.Med en lyftförmåga på 600 kg och arbetshöjd på upp till 53 meter, kan vår skylift hjälpa dig att komma åt de mest svåråtkomliga platserna.Dessutom verkar vi 32 meter i sidled så vi täcker med lätthet uppåt 600 kvm utan att flytta bilen. Detta gör det oerhört effektivt, särskilt om du jämför med att bygga en ställning för samma arbete.

V 8 Shopen i Karlstad AB

Våxnäsgatan 15065343 Karlstad
logo

Hos oss hittar du allt till din amerikanska bil. Ända sedan starten 1987 har vi hjälpt värmlänningarna med sina amerikanska bilar. Allt i från hobbybilar till familj- och företagsbilar. Vår serviceverkstad är bland annat auktoriserad för Dodge, Jeep, Chrysler, Chevrolet, Cadillac och Corvette. Vi säljer även båtdelar från Hansen-Marin med snabba leveranser. Välkommen att ta kontakt!

Svensk Turboservice AB

(5)

Importgatan 542246 Hisings Backa
logo

Vi har 45-års erfarenhet av utbytessystem! Vi erbjuder nya och renoverade turboaggregat i fabriksstandard. Vi kan också hjälpa dig att renovera din gamla. Kontakta oss!

Holmbergs Marin och Motorteknik

Smedby gård 460594 Norrköping

Sct Tuning AB

Solbräckegatan 2244245 Kungälv