Se på karta

bilverkstad helsingborg 

gav 296 företag inom detta område

Mekonomen Bilverkstad / Hultbergs Bilservice AB

(4.56)

Rundgången 1025452 Helsingborg
logo

Välkommen till Hultbergs Bilservice AB!Vi är en modern fullserviceanläggning som hanterar alla bilmärken och alla biltyper, även husbilar.Vi innehar den senaste tekniska utrustningen för att kunna ställa rätt diagnos på just din bilmodell.Ansluten till Mekonomen Bilverkstad.

Folkes Bilservice

Fornminnesgatan 1225368 Helsingborg
logo

Vi hjälper dig med det mesta på din bil, såsom service, däckbyte, feldiagnostik, avgasrening, besiktningsanmärkningar, reparationer m.m. Vi har samarbete med Mekonomen och kan erbjuda dig 3 års garanti på reservdelar samt 4 månaders räntefri betalning med Mekocard.

Niba Motor AB

(5)

Lindaregatan 2725475 Ödåkra
logo

Vi är en märkesoberoende verkstad som kan serva din bil, oavsett märke. AC-service. Lånebil. Förutom bilverkstad så utför vi service, AC-service, däckbyte och däckservice . Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer!

Ringstorps Bilservice

Ängelholmsvägen 2325453 Helsingborg

Berga Bilservice AB

Gevärsgatan 1525466 Helsingborg

I verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe.

S.a Bil & Maskin AB

Ellenbergavägen 1126635 Munka-ljungby

Företaget finns i Munka-ljungby men välkomnar kunder från Helsingborg.

Helsingborgs Bilaffär AB

Kapplöpningsgatan 1625230 Helsingborg
logo

Vi utför service och reparationer på alla bilmodeller. Kontakta oss med frågor om vårt breda bilsortiment.

Bilverkstad Sökord

Vi är experter på bränsleekonomi, avgasrening, besiktningsreparationer, 1000 mila service, lätta lastvagnar, bildata elektronik.

Visa mer

Lindells Bil

Fibergatan 326773 Billesholm
logo

Företaget finns i Billesholm men välkomnar kunder från Helsingborg.

Vi har sålt NISSAN bilar sedan 1973, en veteran som NISSAN-återförsäljare.Vi har ett brett utbud, både av nya och begagnade bilar.

Assistansbolaget

Redaregatan 5025236 Helsingborg
logo

Vi utför bärgning dygnet runt, året runt i hela landet. Kontakta oss direkt när du behöver väghjälp! Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare och MC-förare som är startklara dygnet runt, året om när du behöver hjälp med ditt fordon. Varmt välkommen att boka väghjälp direkt!

Däckperfekt Renström AB (First Stop Helsingborg)

Florettgatan 1825467 Helsingborg
logo

Auto-Teknik Hertil Holmqvist AB

Gevärsgatan 1225466 Helsingborg
logo

Vi jobbar med försäljning och Reparationer av bilar. Sedan 2014 ingår vi även i Autoexperten. Välkomna!

BD Bildetaljer AB

Florettgatan 1725467 Helsingborg
logo

Välkommen till BD Bildetaljer AB! "BD", som vi kallas i folkmun, grundades på 70-talet och var först i Sverige med utbytessystem för startmotorer och generatorer. Vi har samlat på oss en hel del erfarenhet genom åren och arbetar ännu idag primärt med startmotorer och generatorer till bil, buss, lastbil, truck, entreprenadmaskiner m.m. Vi har ett stort lager av generatorer och startmotorer. Kvalitét, kunskap och service är de ledord vi på BD lever efter. Att ha en nöjd kund är viktigt för oss och vi använder vår kunskap och mångåriga erfarenhet till att ge ditt problem en lösning, när du behöver det och till rätt pris. Då kvalitét är viktigt för oss, använder vi oss av de bästa leverantörerna på marknaden.

Befra Motor AB

(5)

Kapplöpningsgatan 725230 Helsingborg
logo

Helsingborgs Fritidscenter AB

(5)

Bunkagårdsgatan 925368 Helsingborg
logo

Din leverantör av husbilar, husvagnar och campingtillbehör i Skåne. Helsingborgs Fritidscenter är auktoriserade återförsäljare av Kabe och Adria husvagnar och Kabe och SunLiving husbilar.

Brooklands Helsingborg AB

Florettgatan 1425467 Helsingborg
logo

Vi är auktoriserad verkstad för Jaguar Land Rover och Range Rover men vi har lång kunskap och erfarenhet av alla bilmärken. Det är till oss ni vänder er för service och reparation av din bil. Skall ni köpa bil så hjälper vi er att hitta rätt bil oavsett bilmärke. Tillsammans går vi igenom era önskemål och behov.

Hasanovs Bilskrot

Stationsvägen 526790 Bjuv
logo

Företaget finns i Bjuv men välkomnar kunder från Helsingborg.

Hasanovs bilservice och bilskrot är ett familjeföretag som startade 1975. Sedan dess har vi varit verksamma inom området och skrotar idag ca 1200 bilar om året.Vi finns både i Perstorp och i Bjuv.Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom vårt område. Tillsammans med oss kan du enkelt tjäna pengar på din skrotbil, vi betalar bäst för din skrotbil.Vi erbjuder: Nya/begagnade bildelar, Däckverkstad, Bilverkstad, Hämtning av skrotbil, Fyrverkerier.

Bjuvs Bilservice AB

Billesholmsvägen 226740 Bjuv
logo

Företaget finns i Bjuv men välkomnar kunder från Helsingborg.

Bjuvs Bilservice är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik.

Henriks MB Service & Motorrenova

Norra vramsvägen 3126772 Billesholm
logo

Företaget finns i Billesholm men välkomnar kunder från Helsingborg.

Mercedes & Volvo service & reparations specialist.Motorrenoverings-verkstad. Cyl borr , Cyl honing , Balancering ,Ventilsätes fräsning mm.För mer info se på hemsidan under tex motorrenovering , service etc.Vi har Kraftfulla Diagnos datorer för felsökning + MB STAR.När vi servat er Mercedes så skriver vi in service åtgärderna i MercedesDigitala service bok system DSB.AC service.Vi är även en ALLBILS-VERKSTAD.34 års erfarenhet.

Auto-Älgens Bilförsäljning AB

Trädgårdsgatan 2326361 Viken
logo

Företaget finns i Viken men välkomnar kunder från Helsingborg.

Vi är en auktoriserad verkstad för VW, Audi och Skoda. Service, underhåll, reparationer och skadeverkstad. Säljer och köper bilar.

SÅIFA, LP Service AB

Bunkalundsvägen 225368 Helsingborg
logo

Välkommen till ”the light shop” den lilla butiken med det stora sortimentet!Här finns produkterna som gör en trivsammare arbetsmiljö för föraren. Styling, Poppy luftfräschare, wunderbaums, LED, dioder och DRL belysning.Låt oss ta hand om din lastbil, trailer eller yrkesfordon. Miljövänlig lastbilstvätt, specialtvätt, syratvätt och recond.Alltid personligt bemötande och en kopp kaffe!

Porsche Center Helsingborg

Dioritgatan 1125464 Helsingborg
logo

När man ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så skall man besöka Porsche Center Helsingborg. Kom till oss när det gäller att köpa, serva, eller helt enkelt sköta om er Porsche. Vårt mål gentemot kunden är att möta alla era krav och önskemål på det sättet en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter.

Berga Bil-El AB

Garnisonsgatan 5225466 Helsingborg
logo

På vårt Sortimo Service Center i Malmö och i Helsingborg finns en fullserviceverkstad, där vi utrustar kompletta service- bilar för alla hantverkare. I marknadens största sortiment för lätta lastbilar hittar ni färdiga bilinredningar med en mängd olika tillbehör, t ex belysning, takbågar, golv, inklädnad, drag, alkolås,omformare, kranar, körjournaler mm.

Ips Helsingborg AB

Stenbrovägen 4825368 Helsingborg
logo

Bilgruppen Tomas Håård AB

Mörsaregatan 1025466 Helsingborg
logo

En stor andel av Th Bilgruppen bilar kommer från Mazda och Suzuki. Th Bilgruppen bilar erbjuder professionell rådgivning när det kommer till din bil. Vi är en auktoriserad verkstad för suzuki och mazda. Vi utför även reparationer och service på andra märken.

Mr CAP

GARNISIONSG 25466 Helsingborg
logo

Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde. MrCAPs behandlingar bidrar till att bevara bilen och reducera negativ miljöpåverkan, bland annat tack vare ett mindre behov av rengöring av bilen. Behandlingarna leder även till förbättrad bilekonomi, körglädje och kvalitetsupplevelse. MrCAP är ett svenskt franchisesystem, etablerat 1990.