Se på karta

Stödtelefon för dig som upplevt hot, våld eller sexuella övergrepp. Vi har öppet dygnet runt alla dagar. Samtalet kostar ingenting. Du får gärna vara anonym.

Hammarby Fabriksväg 2512030 Stockholm

Brottsofferjouren är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. Brottsutsatta kan vara anonyma i kontakten med oss, stödet är kostnadsfritt, vi har tystnadslöfte och ingen polisanmälan krävs.

Box 42983126 Östersund

Kvinnojouren Jämtlands Län startade 1982. Föreningen har ca 120 medlemmar varav ca 15 är aktiva som förtroendevalda, i jourtelefonverksamheten eller någon annan arbetsgrupp.

Vi håller grundkurser i Kvinnojourskunskap under höst och vår. Välkommen att besöka oss på vår hemsida.Även rådgivning för utsatta män.

box 206298102 Kiruna

Kvinnojouren Kiruna startade 1983 och har sedan dess arbetat för att ge våldsutsatta kvinnor stöd och skydd. Alla vi som arbetar med kvinnojouren är volontärer och har avgivit ett tysthetslöfte.Kvinnojouren är en partipolitiskt och religiöst obunden förening.

Övre bergsgatan 280251 Gävle

STICKAN är ett kriscentrum för män som funnits och verkat i Gävle sedan 1991. Vi bedriver vår verksamhet i stiftelseform och finansierar verksamheten via samarbetsavtal med Gävle kommun men också genom bidrag från olika stiftelser och fonder. Vi har tystnadsplikt och man får vara anonym.Vi erbjuder rådgivning i livskriser.

Götgatan 83D11662 Stockholm

Vi erbjuder samtalshjälp för att finna lösningar på känslomässiga och praktiska problem i livet. Ett kriscentrum för män!

Lasarettsboulevarden 4B29032 Kristianstad

Lever du med våld i nära relation? Då finns vi här för dig!

Sångspelsgatan 342241 Hisings Backa

El, Styr & Regler, Fastighetsservice.24 timmars El-jour.Mer än 20 års erfarenhet.

Elsa Brändströms Gata 62B12952 Hägersten

Unizon samlar över 130 kvinnojourer, tjejjourer och andra stödverksamheter som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

Magasinsgatan 1743245 Varberg

Lever du i ett förhållande som skrämmer dig? Hos Kvinnojouren kan du alltid vara anonym. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Sturegatan 577635 Hedemora

Koopus en tryggindustripartner i Dalarna. Koopus affärsidé bygger på att erbjuda företag tjänster genom legoarbeten inom segmenten, montering, sortering, och paketering av produkter.

Västra Storgatan 4655315 Jönköping

Hela Människan - socialt arbete på kristen grund. Välkommen in på hemsidan eller kontakta oss för mer information om vårt arbete.

Västra torggatan 1565224 Karlstad

Samtalsakuten vänder sig till kvinnor och män. Har du drabbats av sorg, separation, arbetslöshet, existentiell kris eller andra dramatiska händelser i ditt liv? Då kan Samtalsakuten erbjuda dig en möjlighet att bearbeta och samtala om den uppkomna krisen.

Stora allén 1261240 Finspång

Konsulentstödd familjehemsvård som genom stöd, handledning och utbildning vill stärka och hjälpa familjehem i deras arbete.

Täby

Kvinnojouren Täby/Danderyd är en ideell och partipolitiskt obunden förening. Jourverksamheten startade år 2000. Vi har avtal med Täby och Danderyds kommuner och samarbetar med alla kommuners socialförvaltningar. Utgångspunkten för vår verksamhet är en humanistisk människosyn baserad på alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter oavsett kön, sexuell läggning, ålder, religion eller ursprung.

Nils Ahlins gata 2127139 Ystad

FreeZonen är en ideell brottsoffer och kvinnojour.Alla är välkomna att kontakta oss, vi hjälper personer som har drabbats av våld. Vi är opinionsbildare och arbetar för ett samhälle fri från våld.

Gustavslundsvägen 1816751 Bromma

LP-riks har ett omfattande arbete med beroendevård på olika sätt. Vi driver två behandlingshem dit personer med missbruks-och beroendeproblematik får komma och bo under en viss tid och samtidigt genomgå ett behandlingsprogram. Det finns även stödboenden för dem som behöver stöd i sitt dagliga liv för att kunna bibehålla sin drogfrihet t.ex. direkt efter en behandling.Välkommen att kontakta oss för mer information!

Skepparegränd 773230 Arboga

Jag är legitimerad Psykoterapeut med lång erfarenhet inom yrket. Mitt arbetssätt är eklektiskt vilket innebär att jag använder mig av olika tekniker bla KBT, affektfokuserad terapi, mentalisringsbaserad- och psykodynamiskterapi samt systemisk par och familjeterapi. Specialisering finns i juridik bl.a. familjerätt och socialrätt samt barnpsykologi.Handledning och utbildning erbjuds till privata företag, kommuner och regioner samt till familjehem och kontaktfamiljer.

Sommarrovägen 2070230 Örebro

Vackra Rosängen ligger på skyddad mark från drottning Kristinas tid. Marken runt omkring och söderut mot Värdshuset Sommarro är avsedd för rekreation och rehabilitering och kommer att vara så för all framtid. Vi erbjuder kunder och gäster boende, konferens och lunch. På området finns även en gårdsbutik.

Sveagatan 1578433 Borlänge

Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en psykisk funktionsnedsättning som är omfattande och långvarig. Har du svårt i kontakter med myndigheter eller att få den hjälp du är berättigad till? Personligt ombud kan vara dig behjälplig. Du kan kontakta oss själv eller så ber du någon annan om hjälp med kontakten, så hör vi av oss till dig.

Norrtälje76130 Norrtälje

Kvinnojouren Snäckan bildades redan år 1990 i Norrtälje. Vi är en ideell förening som är partipolitiskt- och religiöst oberoende. Föreningens mål är att verka för ett samhälle fritt från våld.I nuläget är vi drygt 10 jourkvinnor som jobbar aktivt och vi har ett 50-tal stödmedlemmar. Arbetet som jourkvinna innebär bland annat att hålla stödsamtal, förmedla kontakt med myndigheter och ge praktiskt stöd genom att exempelvis följa med på förhör eller rättegång.

Spångatan 20A21153 Malmö

Vi arbetar med rådgivning, coachning av chefer och ledarskapsutbildningar. Vi är även specialiserade inom, stress- kris- och, konflikthantering.

Essinge Brogata 3111261 Stockholm

& Willis bedriver samtalsterapi, stresshantering, handledning och coaching. Vill du minska ångest och oro, förbättra din parrelation och förstå dina tankar, känslor och beteenden? Hos Maria Willis får du hjälp att sortera upp och gå till grunden med varför du mår dåligt och hur du kan må bättre, bli gladare, mer modig, trygg och lugn. Då förbättrar du relationen med andra och dig själv. Välkommen!