Se på karta

krishantering 

gav 5803 företag inom detta område

Södra Vi-Djursdala församling

Norra Storgatan 2359871 Södra Vi
logo

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vår kyrka är till för dig, i vardagen liksom vid livets stora skiften; Dop, konfirmation, vigsel och begravning. Se vår hemsida.

Leg. psykolog Sassa Pennala

Smörparken Kyrkans hus 63219 Eskilstuna
logo

Tjänster: barn/ ungdom/ skola/ psykologutredningar/ handledning, privatmottagning (avtal finns med försäkringsbolag) samt företagshälsovårdstjänster.

Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund

Olovsholmsgatan 1250634 Borås
logo

Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund, SÄRF, är ett kommunalförbund som organiserar och driver räddningstjänst i sex kommuner: Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn.Vi har 24 brandstationer strategiskt belägna i våra medlemskommuner och vår huvudkontor finns i Borås.Dygnet runt, 365 dagar om året, finns vi för invånarnas säkerhet och upprätthåller beredskap för att hantera olika typer av olyckor.

Svenska kyrkan

Bindarvägen 1074381 Bälinge
logo

Bälingebygdens församling bildades 2010 av fyra församlingar. Församlingen är en del av Svenska kyrkan som är en öppen folkkyrka och ett evangeliskt-lutherskt trossamfund. Våra fyra gamla fina medeltidskyrkor från 1200-talet visar att kyrkan varit på plats i Bälingebygden sedan en lång tid tillbaka.

Östs Samtalsterapi och Personlig Utveckling AB

Slottsgatan 6B72211 Västerås
logo

Östs Samtalsterapi och Personlig Utveckling erbjuder samtalstjänster, konsultationer och psykoterapi i olika former samt coaching och handledning enskilt eller i grupp. Samtalen kan handla om bearbetning av kriser- och eller obehagliga minnen eller erfarenheter, oro och ångest. Det kan också handla om att bryta beroendeproblematik, lösa problem på jobbet eller att hantera en ansträngd relation med någon man håller kär. Ibland kan det heandla om att få till sitt livspussel.

Pingstkyrkan Karlskorna

Västra köpmansgatan 537134 Karlskrona
logo

Vi vill vara en kyrka mitt i samhället, som inger tro och hopp till brustna människor och alla som längtar efter att närma sig Gud. Med Jesus i centrum vill vi förmedla och gestalta hela evangeliet – till hela människan – i hela världen – hela tiden.

Borgsjö-Haverö Församling

Bankgatan 384132 Ånge
logo

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vår kyrka är till för dig, i vardagen liksom vid livets stora skiften, dop, konfirmation, vigsel och begravning.

LF Psykoterapi Lena Fransson

S:t Larsgatan 25A58224 Linköping
logo

Funderar du på att söka terapi? Psykoterapi innebär behandling av psykiska svårigheter genom samtal och har goda och väl dokumenterade effekter vid olika former av psykisk ohälsa.

Selångers Församling

Kungsnäs 15885591 Sundsvall
logo

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vår kyrka är till för dig, i vardagen liksom vid livets stora skiften, dop, konfirmation, vigsel och begravning. Se vår hemsida.

Turinge-Taxinge församling expedition, Herrgården i Nykvarn.

Allévägen 115532 Nykvarn
logo

Välkommen till Svenska kyrkan i Nykvarn. När livet händer! När vi välkomnar någon i dopet. När vi firar kärleken mellan två människor. Eller tar farväl av dem som stått oss nära i livet. Livets stora händelser har alla en plats i kyrkan.#närlivethänder

Svenska KBT-Institutet AB

Karlavägen 11911526 Stockholm
logo

Vid vår terapimottagning arbetar vi med stress, ångestproblem, nedstämdhet, relationsproblem, och arbetsrelaterad ohälsa. Vi tillhandahåller tjänster inom organisationsområdet och skräddarsydda utbildningar såsom till exempel problemlösning, personlig utveckling.

Leg. Psykolog Leg. Psykoterapeut Psykoanalytiker IPA Annika Elisabet Adebäck

Upplandsgatan 9311344 Stockholm

Leg. Psykolog Leg. Psykoterapeut Psykoanalytiker IPA med många års utbildning och erfarenhet av psykoterapi och psykoanalys med vuxna, par, familj, tonåringar och barn. Behandlingen kan även ske på engelska.

Svenska Kyrkan

Gamla Tylösandsvägen 10330241 Halmstad
logo

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vår kyrka är till för dig, i vardagen liksom vid livets stora skiften, dop, konfirmation, vigsel och begravning. Se vår hemsida.

Region Östergötland

Sankt Larsgatan 49B58224 Linköping
logo

Kommun och politik Markaryds kommun

Drottninggatan 1128531 Markaryd
logo

Stöd och omsorg Markaryds kommun

Drottninggatan 1128531 Markaryd
logo

Munkfors kommun Kommun och politik

Smedsgatan 1668430 Munkfors
logo

Munkfors kommun Omsorg och hjälp

Smedsgatan 1668430 Munkfors
logo

Kommun & politik Torsby kommun

Nya torget 868530 Torsby
logo

Kommun & verksamhet Gnesta kommun

Västra Storgatan 1564631 Gnesta
logo

Kommun & politik Mjölby kommun

Burensköldsvägen 1159530 Mjölby
logo

Omsorg & hjälp Torsby kommun

Nya torget 868530 Torsby
logo

Stöd & omsorg Gnesta kommun

Västra Storgatan 1564631 Gnesta
logo

Omsorg & hjälp Mjölby kommun

Burensköldsvägen 1159530 Mjölby
logo

Västanfors-Västervåla Församling

Kyrkvägen 773732 Fagersta
logo

Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta, har verksamhet för alla åldrar, från barnverksamhet och konfirmander till körer och träffpunkter för vuxna och äldre. Våra gudstjänster är varierade. All vår verksamhet styrs utifrån de behov vi ser bland människor vi möter – från vaggan till graven.Vi har även konferensverksamhet, friskola och förskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda.