Se på karta
Solna strandväg 8417154 Solna

Ett företag som kan och förstår:Vikten av god projektering och samordning. Att våra handlingar är ett juridiskt dokument som ligger till grund för ett avtal. Att brister i handlingarna innebär en onödig kostnad för våra kunder.Ett företag som kan:Sprinkler, brandlarm, utrymningslarm och olika släcksystem av gas samt dimma.Utredning, konstruktion, kostnadskalkyler, entreprenader och besiktning.Förmedla ovanstående till nytta för sina kunder.

Von Utfallsgatan 16C41505 Göteborg

Med vår hjälp blir allt som har med bokföring, bokslut, årsredovisning, moms, deklaration av skatter och avgifter professionellt skött. Allt görs på rätt sätt, i rätt tid. Även löneadministration, personalfrågor, leverera kvalificerade tjänster för kund- och leverantörsreskontra.

Olof palmes gata 1111137 Stockholm

Sonder är managementkonsulter med ett gemensamt syfte och fokus: Att vara partner i våra kunders utveckling i en alltmer komplex värld. Vi är övertygade om att agila grundvärderingar och nya sätt att leda och organisera är avgörande framgångsfaktorer. Vi har verkat i denna transformation under flera år, och har stöttat en rad organisationer i deras utveckling mot en mer nätverks- och teambaserad organisation. Vi lever också som vi lär – och driver vårt företag baserat på agila principer.

Litsbyvägen 8818746 Täby

SAVIFY är ett konsultföretag som hjälper dig med marknadsföring, produkt och digital rådgivning.

Mejerigatan 1362145 Visby

Wera Welltech har en vision att hjälpa fler att få ett gott liv livet ut och ta hjälp av välfärdsteknik och e-hälsas möjligheter. Vi vill skapa en mer mänskligare omsorg och använda digitaliseringens möjligheter för att sprida mer livsglädje hela livet ut för både äldre, personal och anhöriga.

Oxelvägen 119143 Sollentuna

Oberoende managementkonsultföretag specialiserat på att utveckla affärsstödjande verksamhet inom Facility Management, HR, IT m.m.

Wallingatan 3811124 Stockholm

EN FULLSERVICEBYRÅ FÖR INVESTERINGAR I HOTELLFASTIGHETERAnnordia är en av Nordens ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter.Som fullservicebyrå hjälper vi våra uppdragsgivare under investeringscykelns alla faser. Från marknadsanalys, konceptutveckling och hyresbedömning till operatörsupphandling, värdering samt transaktionsrådgivning.

Aggarpsmöllavägen 73-323393 Svedala

Why we started - In a world of digital payments less talk about cash. But the use of banknotes and coins are still extensive and in many markets even growing. There is an enormous business potential in making cash digital and at the same time retaining its greatest advantage: an unique way of secure payments that at the same time protects personal integrity.

Heljestrandsgatan 9B63344 Eskilstuna

Datorkonsult.

Tureborgsvägen 145133 Uddevalla

Victory Svets & Service är en komplett partner som servar, underhåller och reparerar entreprenadmaskiner, tunga fordon och andra specialiserade maskiner som används inom byggbranschen. Vi är den mest dynamiska serviceverkstaden på marknaden, med skickliga yrkesmän på utryckningsställen och egna verkstäder. Vi har egna driftchefer och mekaniker som säkerställer löpande övervakning av maskinparken vid stora projekt.

Kungsgatan 6411122 Stockholm

Vi är kvalificerade och erfarna affärssystemkonsulter och ekonomikonsulter med kompetens inom flertalet affärssystem. Maconomy, Unit4 ERP (Agresso) och Visma PX är vi experter på. Vi ser till att du får rätt affärssystem, rätt processer och rätt kompetens. Tid- och projektintensiva verksamheter är vår specialitet.

Lyckselevägen 416267 Vällingby

Optimera din organisations potential med vår expertis! Som ledande organisationskonsult erbjuder vi skräddarsydda strategier för effektivitet och tillväxt. Med fokus på ledarskap och medarbetarskap hjälper vi dig att navigera genom förändring och nå framgång. Låt oss vara din partner för framtidens prestationer.

Furugatan 1251252 Svenljunga

Jolina Spector - Din personliga organisatör och mer! Vi erbjuder nu även tjänster inom hemstäd, flyttstäd och företagsstäd. Med samma engagemang för personliga preferenser och icke-bedömande attityd, hjälper vi dig att strukturera om dina utrymmen och skapar en ordning som är enkel att följa. Vårt lilla lokala företag i Svenljunga är din prisvärda partner för en mer stressfri vardag och en stor förändring

Narvavägen 1211522 Stockholm

1 (1)

Vi erbjuder mer än 180 olika certifieringar inom bland annat Agile, Cyber Security, IT och Projektledning. Vi använder eLearningkurser, virtuella kurser eller klassrumskurser för att tillgodose våra kunders önskemål och för att nå högsta resultat i kunskap, certifiering och kundnöjdhet.

Viksberg 14973397 Sala

Boka din personliga HR-konsultDet kan finnas många gånger då det kan vara bra att ta in en extern HR-konsult: