Om Sonder AB

Sonder är managementkonsulter med ett gemensamt syfte och fokus: Att vara partner i våra kunders utveckling i en alltmer komplex värld. Vi är övertygade om att agila grundvärderingar och nya sätt att leda och organisera är avgörande framgångsfaktorer. Vi har verkat i denna transformation under flera år, och har stöttat en rad organisationer i deras utveckling mot en mer nätverks- och teambaserad organisation. Vi lever också som vi lär – och driver vårt företag baserat på agila principer.

Vi stärker organisationers förmåga att hantera komplexitet

Vårt arbete som konsulter tar sig lite olika uttryck, men handlar alltid om att bidra till våra kunders utveckling och värdeskapande i en värld där både kunder och medarbetares förväntningar förändras i en allt snabbare takt. Vi stöttar ledningen i att samlas kring förändringen som ett team och skapa bästa möjliga förutsättningar för organisationen. Vi bidrar till att organisationen som nätverk kan samspela och förflytta sig i en gemensam riktning. Vi stödjer även olika utvecklingsinitiativ i verksamheten och coachar både team och ledare.

Stödjer i olika roller

Vilka konsultroller vi tar varierar. Vi bidrar som rådgivare till ledare och ledningsgrupper, som projekt– och förändringsledare, programstöd, coacher och facilitatorer. Ibland med uttalade roller men lika ofta bara som Sonder, där vi som konsulter bidrar på olika sätt utifrån de insikter och behov som uppstår.

Utvecklar nya sätt att leda och organisera

Ett utvecklingsperspektiv som vi brinner extra för är organisering, ledning och styrning. Vi agerar utifrån övertygelsen att kultur och ledarskap är nyckelperspektiv som också speglar strukturerna – och tvärtom. Vi kan inte förändra det ena utan det andra.

Våra uppdrag kan handla om att utforska och utforma nya organisationslösningar, skapa förutsättningar och framdrift i ett större program, stödja utvecklingen av nya styrmodeller eller att hjälpa våra kunder att ta sig an en strategiprocess på nya sätt. Allt för att stärka förmågan att agera i komplexitet och ökande förändringstakt.

Förändring på sikt och i vardagen

Oavsett vilken typ av förändring som är aktuell bidrar vi till en aktiv förändringsledning, där riktningen tar tydlig form och kan omsättas i nya insikter och förmågor. Vår roll är att hjälpa till att forma strategier och framgångsfaktorer för förändringsarbetet, skapa delaktighet och engagemang på gemensamma arenor och att stödja både ledningsgrupper och andra team att på olika sätt börja pröva sig fram för att realisera det nya i sin vardag.

Läs mer på www.sonder.se

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sonder AB Organisationskonsult, Stockholm - 1
  • Sonder AB Organisationskonsult, Stockholm - 2
  • Sonder AB Organisationskonsult, Stockholm - 3
  • Sonder AB Organisationskonsult, Stockholm - 4
  • Sonder AB Organisationskonsult, Stockholm - 5
  • Sonder AB Organisationskonsult, Stockholm - 6
  • Sonder AB Organisationskonsult, Stockholm - 7

Sonder AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSonder AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.10.2006
Org.nr:5567135875
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital101000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Hans Magnus ÖhmanOrdförande
Eva Cecilia Marie FromentLedamot
Ulf Anders NicolaussonLedamot
Hans Magnus ÖhmanLedamot
Hanna Mathilda MelinExtern verkställande direktör
Viola Teresia ÖstmarkRevisor

Möjliga telefonnummerformat

0824249008-24 24 90082-424 90