Om Nordiska Brand Farestveit AB

Ett företag som kan och förstår:Vikten av god projektering och samordning. Att våra handlingar är ett juridiskt dokument som ligger till grund för ett avtal. Att brister i handlingarna innebär en onödig kostnad för våra kunder.Ett företag som kan:Sprinkler, brandlarm, utrymningslarm och olika släcksystem av gas samt dimma.Utredning, konstruktion, kostnadskalkyler, entreprenader och besiktning.Förmedla ovanstående till nytta för sina kunder.

Det här är vi

Nordiska Brand etablerades 2004 av Tomas Farestveit med ambitionen att skapa ett företag som gör mer än bara projekterar och med ett vidare perspektiv än bara ett teknikområde. Ett projekteringsföretag samt ett av SBSC's Certifierade besiktningsföretag med Certifierade Ingenjörer inom sprinkler och brandlarm. Vår affärsidé och grundambition har tagits emot mycket bra på marknaden vilket resulterat i en mängd uppdrag via rekommendationer och en ständigt växande och återkommande kundkrets.

Totalt är vi idag 17 personer som arbetar med utredningar, inventering, projektering, förfrågningsunderlag, projektledning och besiktning. Vår kunskap inom de olika brandtekniska områdena, tidigare erfarenheter som entreprenörer, besiktningsmän och projektledare i kombination med att vi idag arbetar både med besiktning och projektering gör oss unika på marknaden samtidigt som vi ständigt kan fortsätta att utvecklas och förbättras till nytta för våra kunder.

Vårt mål är att tillföra entreprenad, ekonomi och teknikerfarenheter i projekteringsskedet så att våra beställare kan spara pengar och få bättre funktioner i projektets slutskede. För att säkerställa hög kompetens och god kvalitet på våra system- och konstruktionshandlingar har vi valt att även arbeta med besiktning inom sprinkler och brandlarm.

Att tillföra besiktningskompetens tidigt i projekteringen och göra en slutkontroll av vår interna besiktningsman innan utförande av bygghandling är kvalitetshöjande samtidigt som det är lönsamt för alla parter i byggskedet.

Nordiska Brand Farestveit ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Nordiska Brand Farestveit AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNordiska Brand Farestveit AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.12.2004
Org.nr:5566725353
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Patrik Torbjörn Oscar VikstenOrdförande
Johan Micael KarlssonVerkställande direktör
Patrik Torbjörn Oscar VikstenLedamot
Johan Micael KarlssonLedamot
Ian Rickard PoppelmanSuppleant
Leif Patrik AdolfssonHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

08730067008-730 06 70087-30 06 700873-006 70