Se på karta

kattpensionat 

gav 122 företag inom detta område

Risbackavägen 2743894 Härryda
logo

Vi tar hand om era djur medan ni är på semester. Era djur blir väl omhändertagna i en frisk och lantlig miljö. Vi har även uppfödning av dvärg- och mellanpudlar i familjemiljö.

Mariedals gårdsväg 6443496 Kungsbacka
logo

Mariedahls Gård ägs och drivs av familjen Pettersson-Bergh. Här bedriver vi ridverksamhet, hund- och kattpensionat.

Krombyvägen 5923841 Oxie
logo

I Käglinge driver vi, Sten och Annika Irenberger, vårt fina katthotell. Vi har 24 rymliga och trevligt inredda rum. Rummen har låda, matta, ligghylla, gömställe och fin matplats. Rogivande musik spelas. Det finns luftkonditionering. Katthotellet är öppet året runt.

Kattpensionat Sökord

Välkommen till kattens favorithotell.

Visa mer
Vreta gård 15594 Nykvarn
logo

Det bästa för katten är att vara i sin hemmiljö. Vi erbjuder det näst bästa, Agnetas kattpensionat, på Vreta gård i Nykvarn. Vi har två små hus med plats för åtta katter i varje. Vi är godkända av miljö och hälsovårdsmyndigheten i Nykvarn.

Söderbymalmsvägen 6B13644 Handen
logo

Kattvärnets Kattpensionat är ett katthotell som drivs av Kattvärnet - katthem för hemlösa katter.

(4.2)

Stureholmsvägen 41925476 Allerum
logo

Trivsamt katthotell i lugn och lantlig miljö, beläget mellan Helsingborg, Höganäs och Ängelholm.Kattens eget semesterhem!Välkomna!

(5)

Sjöviksvägen Strökärr 64297 Bettna
logo

(4.99)

Norrbyvägen 4624491 Kävlinge
logo

Pensionatet ligger i lugn och lantlig miljö utanför Kävlinge. Vi tar endast emot katter.

Skansvägen 413237 Saltsjö-boo
logo

Vårt kattpensionat i Kummelnäs består av tre avdelningar: Stugan, Sommargången & Annexet.I alla våra bås finns det mat- och vattenskålar, potta med träpellets, madrasserade sovhyllor, klösträd och leksaker.Den kattmat vi ger er katt är Eukanubas helfoder för vuxna katter/Lättfoder, Royal Canins Exigent Gourmetfoder /Lättfoder 32

(4.25)

Grävelsta 1618692 Vallentuna
logo

Unna din katt en vistelse på Solgläntan när du själv ska resa bort eller av andra orsaker behöver hjälp med kattvakt. Även omplacering av katter som behöver nya hem. Gemensamt för alla katter som kommer hit är att de måste vara friska och vaccinerade mot kattpest och snuva. Vi har även en djurklinik. Förutom katter så är hundar & smådjur välkommna till oss. I vår present & webbbutik kan du köpa allt onödigt och oumbärligt för kattälskaren Välkommna!

(5)

Islingby 10573360 Västerfärnebo
logo

Välkommen till Missetorpet Kattpensionat! Hos oss är varje katt en unik individ.

Olhamra kvarns väg 1218640 Vallentuna
logo

Hos oss kan du tryggt lämna din bästa kompis när du själv är upptaget eller reser bort. Katterna bor i fräscha Katt Hotell, hemma hos oss och med oss och får den omvårdnaden, tiden och aktiveringen som de dagligen behöver. Trygghet, småskaligt med hemmakänsla helt enkelt! Vi är ett litet familjeföretag med ”hemma-känsla” där alla djuren ses och bemöts som individer.

(4.91)

Nunnäs 411024294 Hörby
logo

Katthotell med 18 rum som drivs på heltid. Det innebär att jag befinner mig hos katterna hela dagarna och det finns mycket tid för lek och bus och kel och mys. Vi innehar tillstånd enligt § 16 i Djurskyddslagen att bedriva katthotell. Vi innehar F-skattesedel.

Snyggvägen 2379492 Orsa
logo

Monicas Hundtrim har 26 års erfarenhet av klipp, trim och bad av hundar och katter. Även katt- och hundpensionat samt hunddagis. Tidsbokning och prisinfo: 0768038630

Maspelösa Brunnstorp 158576 Vreta Kloster
logo

Varmt välkommen till oss, ett mindre hotell med det lilla extra! Vi har 5 st burar , som är över EU standardmåtten & Jordbruksverkets regler! Vilket som gör att vi kan hålla 2-5 katter om så behövs i burarna. - Allt efter att anpassa just Erat behov! Hos oss finns tiden för just er katt eller katter, genom att vi är ett mindre hotell, så har vi vi tiden för just er katt med mycket mys och gos- allt som både vi och katterna tycker om!

Svartskatavägen 99697592 Luleå
logo

Hund- & Kattpensionat. Vi säljer även Vision X ledbelysning.

Vedbylund 73139590 Kalmar

Vi tar emot hundar och katter för inackordering året om. Vi har bara ett litet pensionat, sex platser för hundar och fem platser för katter. Så det är lugnt här med skogen som närmaste granne.

(4.67)

Härkeberga valgeby 174596 Enköping
logo

Härkeberga Hund- & Katthotell startades 1988 och är en liten anläggning med 12 hund- och 13 kattboxar med rastgård samt 13 kattboxar med balkong. Vi utgår ifrån att alla djur alltid behöver mänsklig omvårdnad. Hos oss i Härkeberga finns det alltid en person som tar hand om djuren och djurens bästa. Välkomna!

Skärgårdsvägen 26713933 Värmdö
logo

Välkommen till Värmdös hunddagis och djurpensionat.Vårt dagis är 330kvm stort och har 80 dagisplatser. I dagsläget har vi ca 76 hundar som är uppdelade i 6 grupper.

Lerstens Kvarn 45742 Fjällbacka
logo

Fjällbacka foder säljer foder för lantbruk, jord i påse och hund & kattfoder. Hämtas på plats hos oss. Välkomna!

Bondegatan 2064532 Strängnäs

Strängnäs Katthotell är ett litet katthotell med fokus på katternas välmående och trivsel. Vi vill att både kattgästerna och deras familjer ska känna sig trygga under kattens vistelse hos oss. Våra kattrum och lokaler är väl anpassade utifrån kattens behov och vi erbjuder alla katter daglig rastning både inomhus och utomhus. Vi tar enbart emot så många gäster att vi hinner med att ge den omsorg och sällskap som katterna behöver. Vi följer Jordbruksverkets regler för hållande av katt och verksamheten innehar tillstånd av Länsstyrelsen

(2)

Eskilsbyvägen 7943893 Landvetter