Vägbeskrivning

kattpensionat

gav 189 företag
Karta
 • Brandthovdagatan 22
  72135 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-13 49...
  Visa nummer
  (9
  Välkommen till oss på R4´s Djurpensionat. Vi är ett familjeägt företag, med inriktning för djurens säkerhet och välbefinnande. Vi har funnits sen 2002.
 • Hedeberga ROSDALA
  27393 TOMELILLA
  Visa vägbeskrivning
  073-730 53...2
  Visa nummer
  Ett mysigt och lyxigt katthotell i lantlig miljö. Det är viktigt för oss att varje kattgäst får det den behöver för att vara trygg och nöjd under sin vistelse här. Alla våra kattrum har tillgång till uteplats under tak med utsikt över fruktträdgården och fälten utanför. Varmt välkomna till oss!
 • Vreta gård
  15594 NYKVARN
  Visa vägbeskrivning
  08-552 430...
  Visa nummer
  Det bästa för katten är att vara i sin hemmiljö. Vi erbjuder det näst bästa, Agnetas kattpensionat, på Vreta gård i Nykvarn. Vi har två små hus med plats för åtta katter i varje. Vi är godkända av miljö och hälsovårdsmyndigheten i Nykvarn.
 • Skansvägen 4
  13237 SALTSJÖ-BOO
  Visa vägbeskrivning
  073-947 41...
  Visa nummer
  Vårt kattpensionat i Kummelnäs består av tre avdelningar: Stugan, Sommargången & Annexet.I alla våra bås finns det mat- och vattenskålar, potta med träpellets, madrasserade sovhyllor, klösträd och leksaker.Den kattmat vi ger er katt är Eukanubas helfoder för vuxna katter/Lättfoder, Royal Canins Exigent Gourmetfoder /Lättfoder 32
 • Skottarp 13
  27491 SKURUP
  Visa vägbeskrivning
  070-692 17...
  Visa nummer
  Stängt
  Hotellet är inrett i bottenplanet i det stora huset som från början var en lanthandel. Där har jag inrett 23 stora ljusa rum med flera hyllor i olika höjd att ligga på. Katterna kan alltid hitta en privat plats att ligga på utan insyn från de andra katterna, vilket gör att de kan slappna av och känna trygghet i sin nya miljö. De får mysiga fleece filtar att ligga på. Jag har valt att inte ha uterastgårdar utan allting är tryggt inomhus.
 • Fjällbacka
  45740 FJÄLLBACKA
  Visa vägbeskrivning
  0525-318...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi på Hundköket har tillverkat hundfoder efter eget recept sedan 1984. Vårt hundfoder är ett svenskt torrfoder baserat på de bästa råvarorna och enbart rena produkter. Och vem vill inte ge sin hund det allra bästa? Därför kommer köttet i vårt torrfoder enbart från svenska friska djur och fiskfärsen från fisk torkad direkt vid fångsten. Vi använder också förstklassigt vete som är noggrant analyserad brödsäd av humankvalitet. Din hund slipper på så sätt biprodukter och får ett hygieniskt och magvänligt hundfoder med hög smältbarhet. Det minskar dessutom riskerna för foderallergier och hudproblem.
 • Valbovägen 175A
  81833 VALBO
  Visa vägbeskrivning
  073-870 13...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Här på mitt kattpensionat och smådjurspensionat kan husdjuren få vara när ni är på semester. I nyrustade lokaler satsar jag på kvalité och glädje. Här får djuren daglig kontakt med människor. På mitt djurpensionat ska djuren aktiveras, känna sig älskade och ibland ska man få sig en godbit. Mitt djurpensionat ligger ca 16 mil från Stockholm och strax utanför Gävle intill E16.
 • Nunnäs 4110
  24294 HÖRBY
  Visa vägbeskrivning
  070-367 38...
  Visa nummer
  (10
  Stängt
  Katthotell med 18 rum som drivs på heltid. Det innebär att jag befinner mig hos katterna hela dagarna och det finns mycket tid för lek och bus och kel och mys. Vi innehar tillstånd enligt § 16 i Djurskyddslagen att bedriva katthotell. Vi innehar F-skattesedel.
 • Maspelösa Brunnstorp 1
  58576 VRETA KLOSTER
  Visa vägbeskrivning
  072-887 77...2
  Visa nummer
  Varmt välkommen till oss, ett mindre hotell med det lilla extra! Vi har 5 st burar , som är över EU standardmåtten & Jordbruksverkets regler! Vilket som gör att vi kan hålla 2-5 katter om så behövs i burarna. - Allt efter att anpassa just Erat behov! Hos oss finns tiden för just er katt eller katter, genom att vi är ett mindre hotell, så har vi vi tiden för just er katt med mycket mys och gos- allt som både vi och katterna tycker om!
 • Olhamra kvarns väg 12
  18640 VALLENTUNA
  Visa vägbeskrivning
  070-092 82...
  Visa nummer
  Stängt
  Hos oss kan du tryggt lämna din bästa kompis när du själv är upptaget eller reser bort. Katterna bor i fräscha Katt Hotell, hemma hos oss och med oss och får den omvårdnaden, tiden och aktiveringen som de dagligen behöver. Trygghet, småskaligt med hemmakänsla helt enkelt! Vi är ett litet familjeföretag med ”hemma-känsla” där alla djuren ses och bemöts som individer.
kattpensionat gav 189 företag
Static map