Om Käglinge Katthotell

I Käglinge driver vi, Sten och Annika Irenberger, vårt fina katthotell. Vi har 24 rymliga och trevligt inredda rum. Rummen har låda, matta, ligghylla, gömställe och fin matplats. Rogivande musik spelas. Det finns luftkonditionering. Katthotellet är öppet året runt.

Vi kan erbjuda stora, för varje katt separata, uteplatser till 17 av rummen. Där kan din katt själv välja när den vill gå ut. Det finns möjlighet att klättra på grenar, hoppa på stubbar, ligga och spana på andra djur, sola eller njuta av frisk lantluft. Uteplatserna har härligt gräs. Sju av rummen har ingen uteplats – för dig som har en innekatt som inte vill gå ut.

Såväl i rummen inne som på uteplatserna är katterna helt avskilda från katter bredvid och ingen kommer nära någon annan. Rummen är inrättade så att katterna inte får noskontakt. Om de vill kan de dock sitta och titta på varandra. Alla rummen är anpassade enligt senaste EU-standard. Vi har höga krav på hygien och rummen sprejas med Virkon S innan nya katter anländer.

Vi som jobbar här tycker om katter och har mångårig erfarenhet av kattskötsel. Vi kommer att ägna oss åt din katt helhjärtat och se till att den får en trevlig vistelse hos oss med mycket lek, bus och kel. Vi pysslar om din katt flera gånger varje dag. Vi jobbar mycket för att bli vänner med katterna. Om du vill kan du under kattens vistelse här ringa, maila eller sms:a så svarar vi och berättar hur det går för din katt.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 1
  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 2
  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 3
  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 4
  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 5
  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 6
  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 7
  • Käglinge Katthotell Kattpensionat, Malmö - 8

Käglinge Katthotell, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration