Om Podvins Kattpensionat

Pensionatet ligger i lugn och lantlig miljö utanför Kävlinge. Vi tar endast emot katter.

Här kan ni lämna er katt eller katter, när ni reser bort eller när er katt behöver medicinering eller miljöombyte. Vi har veterinärer knutna till anläggningen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 1
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 2
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 3
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 4
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 5
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 6
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 7
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 8
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 9
  • Podvins Kattpensionat Kattpensionat, Kävlinge - 10

Podvins Kattpensionat, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Podvins Kattpensionat

Louise Ebbersteen

mer än ett år sedan

När jag lämnade mina katter för första gången fick jag ett varmt välkomnande och bra bemötande. Gunvor har mkt kunskap och ett stort hjärta som lägger ner så mkt tid till att tillgodose alla katters behov i den mån hon kan. Dessutom fick jag uppdateringar på hur mina katter hade det under min semester och det värmde i mitt hjärta att höra att de trivdes. Alla rum var hemtrevliga och fina och där var rent och fint. Jag kommer lämna Roxy & Trixie här fler gånger

Svar från företaget

Hjärtligt tack för den fina recensionen. Det var med glädje att få ta hand om dina katter. De var försiktiga i början i sin nya miljö men efter ngn dag släppte deras osäkerhet och övergick i nyfikenhet och visa att leka o busa gjorde de mer än gärna. För mej är det viktigt att djurägaren känner sej lugn och väl tillfreds med att katterna trivs och att skicka uppdateringar är en självklar sak. Hjärtligt välkomna åter med fina Roxy o Trixie!

Louise Ebbersteen

mer än ett år sedan

Fick ett mkt bra bemötande när jag kom med mina katter och ett först bra intryck! Katthotellet var rent o fint och varje rum var hemtrevligt. Gunvor är mån om katterna och lägger ner mkt tid till var och en av dem för att tillgodose deras behov på bästa sett! Något jag uppskattade var att få uppdatering om hur det gick för mina katter när jag var på semester. Det kändes bra att Roxy & Trixie trivdes. Gunvor är så engagerad och har så mkt kunskap. Här kommer jag lämna Roxy & Trixie igen

Louise Ebbersteen

mer än ett år sedan

Ett gott första intryck & bemötande fick jag när jag kom. Gunvor var glad och kunnig & var engagerad i sitt katthotell och mån om katterna. Fick uppdatering om hur det gick för mina katter medan jag var iväg vilket jag uppskattade mkt. Katthotellet var rent och fint och alla rummen hemtrevliga. Uppskattar all tid Gunvor lägger ner på att katterna ska ha det bra. Här kommer jag att lämna mina katter igen!

Emma Jönsson

mer än ett år sedan

Jättenöjd! Katterna har blivit så väl omhändertagna under deras vistelse hos fantastiska Gunvor och man har fått fina uppdateringar med jämna mellanrum hur de har det. Kan varmt rekommendera pensionatet och kommer absolut lämna katterna där fler gånger

Svar från företaget

Hjärtligt tack för den fina recensionen. Det var en glädje att ta hand om dina fina katter. De blev snabbt hemma på pensionatet och trivdes verkligen hos mej. Hjärtligt välkomna åter till mitt pensionat.

Tallfarm Fastigheter

mer än ett år sedan

Vår katt Dagny hade det jättebra och blev väl omhändertagen av Gunvor som verkligen är professionell. Dagny var på Podvins Kattpensionat under drygt 2 veckor. Hon kommer gärna tillbaka.
Karin Bengtsson

Svar från företaget

Hjärtligt tack för din fina recension. Dagny trivdes utmärkt hos mej. Hon bodde in sej snabbt och var väldigt lätt att komma i kontakt med.Dagny är välkommen åter till pensionatet och det känns fint att få förtroendet att ta hand om henne. Hälsningar Gunvor

Ingrid Simrin

mer än ett år sedan

Snus tackar så mycket för senast. Han visade oss så tydligt, när vi hämtade honom, att han önskar att få en fin hylla utomhus att vila på hemma hos sig själv.
Snus trivs hos dig och vi vuxna vet att han har det perfekt, så vi kan slappna av och inte oroa oss för honom.
Katterna känner på sig att du älskar ditt jobb och ger dem alla lite stänk av kärlek när du pysslar och städar runt dem.
Bättre än så kan det inte bli. Än en gång tack för att Snus fått möjligheten att fått vistas hos dig.

Svar från företaget

Tack så hjärtligt Snus o din familj att du trivs så bra hos mej och att din familj känner sej trygg med mitt engagemang. Ja jag lever ju verkligen för mitt arbete med katter de har ju funnits kring mej sen barnsben så varje ny kisse är en utmaning och man blir glad när kissarna uppskattar min tillvaro hos dem oavsett om man städar, går och sjunger eller sitter hos dem och njuter kattliv. Välkommen åter kära Snus !

[email protected]

mer än ett år sedan

Idag hämtade vi hem två glada och nöjda katter, Millis o Viola, som haft sin första vistelse på Podvins kattpensionat. Vi lämnade dem med en klump i magen då vi tidigare haft en mycket negativ upplevelse av ett annat pensionat. Men Gunvor lugnade oss genom att ge oss kontinuerliga uppdateringar om hur katterna hade det. Det var så gott att se dem tillsammans med Gunvor när vi hämtade dem - de verkar ha stortrivts! Vi kan varmt rekommendera detta kattpensionat! Stort tack Gunvor o på återseende!

Svar från företaget

Hjärtligt tack för de fina omdömet. Det känns fint att ni var trygga i att lämna katterna hos mej. De var väldigt försiktiga i början men efter all tid med dem så blommade de ut till glada kärleksfulla och tillgivna Brittflickor. Hjärtligt välkomna vid nästa tillfälle ni behöver kattpassning.

Sofia Ek

mer än ett år sedan

Mina katter Theo och Babak är återkommande gäster på Podvins kattpensionat och jag räknar det som ett andra hem. Pensionatet har stora, fina rum med möblering som katterna gillar. Rastgårdarna är stora och hela pensionatet är oklanderligt skött. Gunvor är en auktoritet när det kommer till katter och jag märker på mina katter när jag hämtar dem att hon gjort mer än sitt yttersta för att tillgodose just deras behov. Hennes omsorg och engagemang för katter, tillika professionalism är svårslagen. Katternas hyss går att följa på Facebook, där Gunvor lägger upp uppdateringar under vistelsens gång. Jag kan varmt rekommendera Podvins kattpensionat!

Svar från företaget

Hjärtligt tack för din fina recension det glädjer mej att få ta hand om dina kissar på ett sätt som gör att katterna trivs och du som kund känner dej tillfreds med mitt engagemang. Jag känner det som en ära och en bekräftelse på all den tid jag lägger på varje katt och kund är ett mål att nå i en verksamhet.Välkommen åter!

Hans Gredeby

mer än ett år sedan

Vi hämtade hem en lugn och harmonisk katt efter en vecka på Podvins. Det kändes väldigt tryggt att lämna vår katt där, och det är tydligt att pensionatet drivs proffsigt och med stort engagemang och känsla för djurens bästa. Vi fick också några goda råd om kattens skötsel med oss på vägen.

Ann-Sofi Engström

mer än ett år sedan

Att ha och driva ett kattpensionat kräver stort hjärta och engagemang. Det upplever vi att Gunvor har. Vi fick ett fint mottagande med rundvandring på pensionatet och all information som behövs. Gunvor var väldigt noga med att kattens uppgifter blev korrekt lämnade. Kattpensionatet är väldigt rent och iordning.
Tack, Gunvor! Vi är jättenöjda!

Svar från företaget

Kära kunder!
Tackar så hjärtligt för era fina recensioner av mitt kattpensionat. Varje dag har jag ett engagemang att utföra i vilket det ligger i mitt arbete att kunden skall känna service och belåtenhet med att lämna sin eller sina katter hos mej och att få kontinuerliga rapporter hur de mår under sin vistelse hos mej.
Välkomna åter.

Ylva Falheim

mer än ett år sedan

Vi har precis haft vår katt på pensionat för första gången. Det var naturligtvis nervöst men Gunvors genuina omtanke om vår katt gjorde oss mycket lugnare. Allt är professionellt skött och vi kan varmt rekommendera Podvins!

Jenny Bermin

mer än ett år sedan

Vi var nervösa att lämna våra kattungar på pensionatet för den första gången men det gick hur bra som helst! Gunvor tänker alltid efter kattungarnas behov. Dessutom är pensionatet mycket rent och städat. Draco och Laban trivdes bra och vi känner att vi kan lita på Gunvor 100%.

Ann-Sofie Fia Boquist

mer än ett år sedan

Gunvor tar så väl hand om alla katterna. Dessutom är pensionatet extremt välskött. Vi kommer absolut tillbaks!

Emelie Persson

mer än ett år sedan

Mina två katter var första gången hos Gunvor förra veckan. Detta var även första gången för dem på pensionat. Katterna såg ut att trivas i princip på en gång. Gunvor är extremt mån om katterna och deras bästa. Trots flera katter att ta hand om på samma gång lyckas hon ändå se och höra vartenda litet liv som bor på pensionatet. Rummen är superfina med tillhörande rastgård om så önskas. Gunvor är även mycket mån om att man som ägare ska vara trygg och kunna slappna av under tiden som katterna bor på pensionatet. Att få höra av sig och fråga hur de lilla små liven mådde var guldvärt för att inte tala om bilduppdateringarna på Facebook som var så kul och skönt att kunna följa.
Nästa vistelse är redan bokad hos Gunvor. Jag och mina katter har verkligen träffat rätt hos Gunvor!

Svar från företaget

Hjärtligt tack för de fina omdömen jag fått under 2016. Mitt mål är att varje kund och katt skall bli omhändertagna utifrån de personligheter de är. Det är en ny och trevlig utmaning att få nya kunder-katter att få visa vad jag kan ge dem under sin vistelse hos mig.

Anna Wilhelmson

mer än ett år sedan

Mina två katter bodde en dryg vecka hos Gunvor och jag skulle inte kunna vara mer nöjd. Katterna var tveksamma först men Gunvor van deras förtroende och tog hand om dem på ett fantasktiskt sätt. Vi kommer definitivt tillbaka!

Malin Reineholm

mer än ett år sedan

Vår katt Busan var hos Gunvor på sin premiärvistelse nyligen och det har fungerat jättebra! Det kändes väldigt tryggt att lämna över henne i Gunvors händer och man kunde slappna av på semestern. Busan har trivts och det var väldigt rent och fint där. Fina rastgårdar de kunde gå ut i med kattlucka från rummet inne. Vi tackar för denna gången och det kommer definitivt bli fler gånger hos Podvins!

Svar från företaget

Tack för det fina omdömet ger mig näring att göra det bästa jag kan för mina kunder såväl nya som gamla. Välkommen tillbaks Busan!

Erika Holgersson

mer än ett år sedan

Fantastiskt nöjda med allt engagemang och allt tid Gunvor lägger ner. Kan inte bli bättre än så här!

Anna Holmberg

mer än ett år sedan

Vår katt Tusse har varit hos Podvins tre gånger. Det har funkat mycket bra och smidigt alla gånger och det har känts tryggt att lämna honom i Gunvors händer. Tusse har tillsynes trivts utmärkt :).

Lena Hanko

mer än ett år sedan

Vår Lisa var 10 dagar hos Gunvor!Ville först inte äta men Gunvor lyckades o Lisa trivdes o vi kunde koppla av på vår resa!Rent o snyggt!Fin liten rastgård !Tack Gunvor

Eva Nedvall

mer än ett år sedan

Så glad och tacksam över min lilla Elsas vistelse hos Gunvor på Podvins kattpensionat! Elsa tillbringade 1 vecka där i ett mysigt rum med tillgång till utevistelse. Elsa har redan sagt att dit vill jag igen, om du matte ska resa bort! Jag rekommenderar varmt detta pensionat till alla kattägare, som önskar känna sig trygga med att resa iväg från sin katt. Tack Gunvor för din värme och omtanke! Kram från Eva Nedvall, Elsas matte.

Anna Holmberg

mer än ett år sedan

Tusse - en 11-årig familjekär bondkatt - har för första gången i sitt liv varit på kattpensionat. Han var hos Gunvor på Podvins och vi kunde inte ha gjort ett bättre val. Tusen tack Gunvor för att du tog hand om Tusse med så mycket kärlek och omsorg.

Svar från företaget

Bästa kunder!
Jag tackar för alla fina omdömen pensionatet fått. Nu har Rejta gått upp i Eniro.se och för att skriva ett omdöme så måste man ha ett konto på Facebook och då många inte har konto eller vill ha Facebook så stänger man möjligheten till nya omdömen.Jag arbetar vidare på att finna en lösning för att kunna skriva omdömen på min hemsida. Ha en skön sommar

Cecilia H Pettersson

mer än ett år sedan

Dagen D kom när vi skulle lämna vår skygge kise för en resa till London.Han var svår med mat och sprang och gömde sig men Gunvor lyckades få honom att gourmet guld och även klappa honom.Efter lite prat vid hämtningen så ändrar vi om till nästa vistelse.Tack Gunvor för din ärlighet,uppskattas.Ses till midsommar :)

Birthe Silverberg

mer än ett år sedan

Tack snälla Gunvor för att du tog hand om Nemo när vi var borta. Det kändes skönt att kunna lämna honom hos dig. Vi kände direkt hur engagerad du var med katterna. Detta brinner du för det märktes. Trots att Nemo inte är särskilt kelen eller social så gillar vi honom som han är.
Ha det bra / Nemo, Birthe och Ronny

Lotta

mer än ett år sedan

Det är rent och snyggt när man kommer till pensionatet och ordning och reda på all administration. Vår katt som är ganska rädd för att vara borta och att träffa andra katter blev mycket väl omhändertagen med ett stort engagemang och hjärta. Vi kände oss trygga med att ha henne bortlämnad under hela vistelsen.

Ulf Thorlund

mer än ett år sedan

Att lämna bort sin lilla älskling i trygg och säker miljö kanske inte är det självklara alltid när man skall ge sig ut på semestern?
Efter några år hos Podvins har vi funnit vårt paradis för Jesper. Utan att smickra för mycket är vi helt övertygade om att vår lilla kisse får den allra bästa omvårdnad och kärlek hos Gunvor.
Tack för att vi har dig Gunvor, vet attJesper är i trygga händer då vi är bortresta!
Inger & Ulf

Maria

mer än ett år sedan

På Podvins känns det verkligen som att katten är en kär gäst vars behov står i centrum. Omtanken på individnivå är fantastisk och Gunvors engagemang är helt underbart. Känns tryggt att lämna Siri här och vi kommer gärna tillbaka. Tack!

Jessica

mer än ett år sedan

Emil katt hade en minst lika skön semester som vi med egen uteplats och fin lägenhet. Han ville nästan inte åka hem igen och verkade trygg och avspänd när vi hämtade honom. Skönt med SMS som en liten rapport det första dygnet. Dessutom trevligt att se att det råder god ordning och ffa god hygien. Vi har redan bokat ny semesterläghet till Emil, så nöjda är vi. Rekommenderar detta pensionatet om Du är mån om Din katt!

Kerstin Petersson

mer än ett år sedan

Jättebra pensionat! Stora fina rum med uteplats. Tack Gunvor för ditt fantastiska engagemang. Det märktes att Katla och Selma hade det bra hos dig.

Carina

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Podvins kattpensionat.
Bra service och bästa stället att lämna sin katt på när man reser bort. Kanon att de har en rastgård till kattrummen så katterna kan gå ut och lufta sig om de är vana vid det. Vi kommer definitivt att lämna vår birma där igen!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Feliks premiär på pensionat blev en trevlig och trygg vistelse hos Gunvor. Efter ett SMS första dagen kunde vi koppla av och ägna oss åt vår resa. Feliks var sedd och respekterad vilket är viktigt.
Tusen tack Gunvor - vi återkommer!
Birgitta och Harald

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi ger kära Gunvor och Podvins fem kattassar av fem möjliga!!! Tio härliga dagar hade vi den stora och luftiga sviten med egen rastgård och bästa platsen för lite flirt och kel med Gunvor vid skrivbordet! Och hon har trollat så att vi får komma i sommar igen! Underbart! Hoppas matte och våra hussar åker iväg fler gånger så att vi får vara här i paradiset! Kram till dig Gunvor från oss och så ses vi när det är varmt och gott igen. Matte hälsar speciellt att den stora bamsekramen hon fick av dig sitter i än. :-)) Mjau mjau från oss i Lödde

Frank nilsson

mer än ett år sedan

Snabba svar från Gunvor och Podvins har blivit Stigs andra hem.
Inga protester från honom när vi lämnar, han hittar sin plats ASAP.
Kan varmt rekommendera Gunvor och Podvins

Frank & Christine

Bette

mer än ett år sedan

När jag letade kattpensionat första gången föll jag för hemsidan och för de fina rummen med uteplats.

Känner mig så trygg när jag kan lämna Bosse hos Gunvor. Enda nackdelen är att hon har så fullbokat så man måste vara ute i god tid för att försäkra sig om plats!
Gunvor förstår verkligen katter och min katt som vanligtvis inte pratar så mycket med mig pratar oavbrutet med henne!
Tack för att du finns Gunvor och att du har skapat detta fina pensionat.
Kram på dig!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Toppenbra! Tack Gunvor. Återkommer gärna.
Varma hälsningar o god fortsättning önskar
E l i s. Katarina och Åke

Maria Pettersson

mer än ett år sedan

Min katt har varit mycket hos Gunvor under de senaste åren och hon trivs jättebra där! Jag tror inte det finns någon som är mer engagerad i katterna än Gunvor!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Lilla Mis har blivit så bra omhändertagen av Gunvor! Vår katt är inte den lättaste att ha att göra med, men Gunvor klarade galant !!!Hon lägger ner hela sin själ och sitt hjärta på att ta hand om katterna som vistas på pensionatet. En sann djurvän!! Vi är så nöjda med henne vistelse, vi kommer självklart att lämna henne där fler gånger framöver!
Tusen tack Gunvor!/ Madde & Micke

Oras

mer än ett år sedan

I januari lämnade vi för första gången Tiger hos på Pensionat. Jag var orolig för hur det skulle gå och om han skulle ha det bra. Gunvor var mkt tillmötegående och visade mig runt och berättade hur det skulle vara och visade var min sötnos skulle få bo. Vi hade sms kontakt under hela vistelsen så jag fick ständiga rapporter om hur kissen mådde. Det kändes tryggt! Gunvor tog sig tiden att lära känna Tiger och hans personlighet. Det gillar jag! Tack för allt. På återseende!

Holger Feurstein

mer än ett år sedan

Vår Frasse som har diabetes var på Podvins v35 2012 och blev riktigt super behandlad. Han surade för vi åkt på semester men fick burkmat som han älskar. Gunvor kontaktade vår vetrinär när vädena hoppade. Super omtanke!

Gert Jacobsson

mer än ett år sedan

När man anländer till kattpensionatet får man en känsla av trivsel och frihet för katterna precis som i beskrivningen om en lugn och lantlig miljö. En viktig del var studiebesöket av pensionatet innan jag fattade beslutet om inackorderingen. Det råder inget tvivel vem som står i centrum, katten så klart. Då man gör entre i katthuset får man en hotellkänsla för katterna. Klart och tydligt finns en tavla vem som gästar rummet samt vistelse tid. Rent och snyggt, men framför allt ordning och reda. Alltid en bra dialog med Gunvor som informerar hur det har fungerat och vilket rum som är lämpligast. Till Podvins pensionat är en plats som jag alltid återvänder till med min Garrincha. Hälsningar Gert Jacobsson

Lena Tullberg

mer än ett år sedan

Maja var som vanlig nöjd med sin vistelse hos Gunvor liksom matte. Tack Gunvor för att du trolla fram en plats till Maja.

Annika och Jens Möller

mer än ett år sedan

Våra katter tyr sig inte till vem som helst, men vi märkte när vi hämtade dem att Gunvor verkligen fått katternas förtroende. Vi är mycket nöjda med bemötandet och omhändertagandet, och kan å det varmaste rekommendera Podvins kattpensionat.

Karin

mer än ett år sedan

God omvårdnad och kunnigt bemötande, gör att vi kan resa i lugn och ro.

Eva Höglund

mer än ett år sedan

Tryggt och bra hos Gunvor tycker vi och Kisen och är glada att vi hittat hit Tack för senaste !gången

Ann

mer än ett år sedan

Alltid bästa service och mina katter trivs jättebra!! Kan varmt rekomendera Podvins.

Pia Mauritzon

mer än ett år sedan

Zlatan tack för god omvårdnad och lovar att inte rivas nästa gång. Hans matte tycker att du är fantstisk Gunvor brinner verkligen för det hon gör. Det är ent och fint ja nästan lyxigt med egen rastgård och flera ställen att vila sig på. Jag kan verkligen rekommendera apodvins kattpensionet

Lillemor

mer än ett år sedan

Efter att Burre varit på semester hos Gunvor 11 gånger så kan jag bara säga att bättre kan ingen katt bo. Den omtanke och skötsel som vår katt får där gör att vi alltid kan koppla av på semestern och veta att vi hämtar en nöjd katt.

Tanja

mer än ett år sedan

Stort tack till Podvins som varmt bemötte oss nervösa "förstagångare" och tog emot vår Chester med öppna, kärleksfulla "tassar"!

Alf och Eva-Lena

mer än ett år sedan

Om katten får välja-Podvins Pensionat. Bästa service, trivsamma rum (och lite extra godis då och då). Prima, tycker Ibsan.

Ann-Margreth och Göran

mer än ett år sedan

Tusen tack för att du finns och kan ta hand om oss när matte och husse reser bort.Förlåt för att vi var lite busiga,men hoppas att vi får komma tillbaka.Bättre kan vi inte ha det.

Pia och Birger och Konrad

mer än ett år sedan

Värme-engagemang-professionellt - Adjektiven i beröm hopar sig och uppriktigheten stärkte ytterligare intryck av stort förtroende ..." nja - dom första dagarna var han inte så glad - gick omkring och surade men när vi hade blivit kompisar och han varit ute hos mig och sedan bytte rum så var han go och glad igen ...." den ärligheten i respons och beskrivning ger mycket förtröstan och trygghet och självklart kommer vi tillbaka !

Maria Gershagen

mer än ett år sedan

Ett fantastiskt pensionat! Linus mår bra och är alltid lugn och fin när vi kommer hem. Tror faktiskt att även han får lite semester och "spa" känsla när han blir bortskämd av Gunvor. Vi känner 100% förtroende och lugn när Linus är hos Gunvor och vet att hon gör allt för vår lilla älskling. Tack Gunvor för ditt engagemang, ditt intresse och din omvårdnad!

Helena Stade

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med Podvins kattpensionat. Gunvor har ett äkta engagemang, bryr sig om och förstår katter och deras behov och beteende. Vår katt Snuffe kom hem go och glad i fin form. Det märktes att han blivit omhändertagen på bästa sätt.Tack Gunvor! Snuffe hälsar att han gärna kommer tillbaka!

LENA

mer än ett år sedan

Lämnade mina katter hos Gunvor eftersom jag vet att mina katter har det bra där. Rent och ordentligt, bra rum till kissarna. Bara bra omdömen från oss.

Linda N

mer än ett år sedan

Insåg själv hur viktiga sådana här recensioner är när man letar efter det bästa till sin katt.
Gunvor har ett stort kunnande kring kattens beteende och behov. Rent och snyggt m möjlighet till inhägnad utevistelse. Rekommenderas!

Rosa

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med pensionatet,välordnat rent och snyggt.
Det märktes att Gunvor brinner för detta och det inger stort förtroende,min Allis behövde också semester , så vi kommer tillbaka.

Eva o Lennart

mer än ett år sedan

Med Gunvor som extramatte behöver mina föräldrar aldrig känna oro för mig när de åker bort. På Podvins Kattpensionat får jag trygghet, omtanke och den allra bästa vård. Gunvor kan oerhört mycket om min värld och mitt beteende. Så... bättre kan vi katter inte ha det.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vår brittiska korthårskatt, Cassis, bor hos Gunvor när vi reser bort. Vi är mycket nöjda med den omsorg som Gunvor ger vår fina kisekatt och kan varmt rekom. detta till fler kattägare.

Trasselsudds matte

mer än ett år sedan

Helt fantastiskt att man kan ha ett sådant engagemang som Gunvor har!
Att lämna sin katt på Podvins är en glädje, hon sköter om min katt på ett helt fantastiskt sätt. Katten har aldrig varit så nyfrisserad och manikyrerad som när hon varit hos Podvins. Vilken känsla att få ge detta kattpensionat toppbetyg. Rekommenderar detta pensionat med det varmaste.

Medic Gunvor

mer än ett år sedan

Känns fantastiskt tryggt att lämna sin kisse hos Gunvor. Hon kan katter och duktig på omvårdnad. Hon besitter också en stor kunskap veterinärmedicin och veterinären som hon samarbetar med känns tryggt. Rent och snyggt.

Micke/Molle

mer än ett år sedan

Vi heter Micke och Molle och vill bara tala om att det finns bara en plats (förutom hemma hos matte) som vi trivs på. Det är på vårt toppen "kollo" Podvin´s Kattpensionat i Kävlinge. Gunvor hon gör allt för sina gäster och är trots allt hårt arbete alltid lika glad och positiv. Alltid rent och snyggt överallt. ***********

Louise Ebbersteen

mer än ett år sedan

När jag kom med mina katter första gången blev jag mkt väl bemött! Gunvor har mkt kunskap och är intresserad av att veta lite om var katt. Hon lägger ner mkt tid och engagemang i att tillgodose varje katts behov så gott det går! Och jag tycker hon har ett stort hjärta och brinner för det hon gör. Varje rum är rent o fint och hemtrevligt. Fick dessutom uppdateringar om hur det gick för mina katter under min semester, vilket jag uppskattade mkt! Här kommer jag lämna Roxy & Trixie igen!

Louise Ebbersteen

mer än ett år sedan

När jag lämnade mina katter fick jag ett mycket bra bemötande och ett bra första intryck. Ett rent och fint katthotell med hemtrevliga rum. Gunvor är mån om alla kattgäster och ger tid till var och en av dem och gör sitt bästa att varje katts behov tillfredsställs Gunvor har ett stort hjärta med mycket kunskap. Fick uppdatering om hur det gick för mina katter på min semester, vilket jag uppskattade mkt. Kommer lämna Roxy och Trixie där igen. De trivdes bra där

Louise Ucan

mer än ett år sedan

Lämnade vår katt hos Gunvor för första gången i maj i år. Han blev väl omhänder tagen och mådde som en liten prins! Gunvor är noggrann med vaccinationer o försäkringar, och det märks att hon bryr sig om sina kattgäster. Hon leker med och aktiverar katterna, och svarar dessutom gärna på sms från oss oroliga kattägare om hur den lilla älsklingen mår.
Rent och snyggt,och rejäla utkiksplatser för katterna att kolla in vad som händer på fälten utanför. Hit kommer vi att återvända!

Svar från företaget

Hjärtligt tack för den fina recensionen. Den värmer i hjärtat när kattägarna är nöjda och naturligtvis katten är nöjd med sin vistelse hos mej. Simba trivdes verkligen hos mej var glad och mycket lättsam. Älskade att sitta och spana ut på fälten och kel, mys och lek fick han vad han önskade. Hjärtligt välkomna åter!

Katharina Ek

mer än ett år sedan

Gunvor är en verklig kattälskare som gör allt för att din katt ska trivas under sin vistelse, pensionatet är fräscht och välskött.

Svar från företaget

Hjärtligt tack för din fina recension, den värmer. Den hjälper också nya kunder att kunna välja och förstå hur mycket jag gör för katternas vistelse på pensionatet och hur viktigt kommunikation är mellan djurägare och verksamhetens innehavare. Trygghet, hygien och omvårdnad är ledord i min väl inarbetade verksamhet. Välkommen åter

Jennifer Berntsson

mer än ett år sedan

Vi lämnade våra katter till Gunvor för första gånger sommaren 2019. Genom Facebook fick vi uppdatering om hur katterna hade det Både före och efter vistelsen satt vi ned med Gunvor och hon berättade hur pensionatet fungerar respektive hur katterna hade haft det. Vi är mer än nöjda och brukar säga att katterna bodde på lyxhotell medan vi själva tältade

Svar från företaget

Hjärtligt tack Jennifer och era fina kissar! De trivdes ju så bra hos mej och trots det var första gången så kom de snabbt in i pensionatets rutiner de var fulla av upptåg och bus. Det är mycket viktigt att uppdatera sin kunder hur katterna mår under vistelsen, det skall kännas tryggt för ägarna. Nöjda ägare nöjt företag. Välkomna åter!

Trelle Anders

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera detta kattpensionat! Vi upplevde bemötandet som mycket engagerat, kompetent och varmt. Under vår katts vistelse där uppmuntrades vi till att hålla kontakten för att veta hur det gick. Svaren från Gunvor kom snabbt och vi kunde lugnt njuta av vår semester. Stort tack Gunvor. Det värmer gott att veta att det finns så drivna och härliga människor.

Svar från företaget

Hjärtligt tack för din fina recension, det värmer och ger mej mer glöd att göra allt för katterna och djurägarna. Jag har ett stort engagemang i att mina kunder skall vara nöjda från hjärtat och därmed naturligtvis uppdaterar jag läget hur katten mår. Detta är ju alltid mkt viktigt då den är här första gången och allt nytt i en ny miljö med nya vardagsrutiner. Hoppas få återse er som trogna kunder hos mitt pensionat.
Välkomna åter!

Ingrid Simrin

mer än ett år sedan

Idag hämtade vi hem vår katt Snus från Podvins kattpensionat. Här har Snus fått professionell omvårdnad av Gunvor som lägger stor vikt vid att tillgodose katternas behov.Snus är mycket nöjd med vistelsen i sitt fina rum med mysiga hyllor att vila på, alla med olika utsiktspunkter. Snus gillade också den stora privata utegården, här också med mysiga hyllor i en naturskön miljö.
Snus som är lite reserverad tillät Gunvor att klappa honom. Bättre betyg kan vi inte ge Gunvors mysiga kattpensionat.

Svar från företaget

Hjärtligt tack för din fina recension. Det hjälper nya kunder att få en inblick hur man som kund upplever företaget.Snus var försiktig i början med blommade ut efter någon dag och var väldigt nöjd med att sitta på första parkett.Var väldigt förtjust i rastgården och att få hoppa på sina hyllor. Jag försöker att känna av hur katten vill ha det och arbetar utifrån dennes behov. Välkomna åter! Ses snart igen.

Sara Kjaersgaard

mer än ett år sedan

Vår katt har haft en lugn vecka med mycket omsorg hos Gunvor. Härligt med möjlighet att kunna vara ute precis så mycket som han vill. Efter vi har kommit hem har han varit precis såsom han brukar kelen och gosig.

Sixten Borg

mer än ett år sedan

Trevligt och professionellt! Det var tryggt att lämna katten där och Gunvor hjälpte oss bra tillrätta. Katten hade nog gärna stannat längre, tror jag.

Sara Glennow

mer än ett år sedan

Gunvor är fantastiskt duktig med katter och det kändes väldigt tryggt att ha vår katt Elsa hos henne i en vecka. Det var premiär så självklart lite nervöst hur Elsa skulle ta det, men hon har trivts så bra hos Gunvor. Hon fick även en kattkompis där som satt i en bur bredvid. Jag kan verkligen rekommendera Podvins kattpensionat och Gunvor! Tack Gunvor! <3

Jeanette Danielsson

mer än ett år sedan

Ett kattpensionat som får toppbetyg. Vi är jätte nöjda med Gunvors engagemang med katterna. Våra katter Storm & Lanzini trivdes och fick den bästa skötsel och omvårdnad man kan tänka sej. Det bästa är att Gunvor sätter katternas behov i första hand. Hon tog god tid för oss vid lämnandet så vi kände oss jätte trygga när vi åkte därifrån. Ett mycket seriöst kattpensionat. // Jeanette & Mathias

Susanna Törnroth Horsefield

mer än ett år sedan

Vår katt Kajsa har just kommit hem efter nästan två veckor hos Gunvor på Podvins. Allt har fungerat perfekt och vi har fått hem en glad och harmonisk kisse! Vi kommer helt säkert tillbaka!

Lotta Andersson

mer än ett år sedan

Jag lämnade Cimba v.11 första gången på ett pensionat. Efter att ha träffat Gunvor kände jag mig helt trygg. Hon är en het fantastiskt fin person som ger allt för katterna. Rummet var rent och fint. Kommer gärna tillbaka. Tack för fint omhändertagande!

Susanne Hertzberg

mer än ett år sedan

Mina två äldre katter (10 år) var hos Gunvor under v. 8 för första gången och jag upplever att dom hade en jättebra vistelse där. Dom har tidigare bara blivit lämnade på pensionat en gång och det var när dom var ca 1 år gamla. Rummen är stora varje rum har ett eget uterum, vilket jag tycker är mycket positivt eftersom mina katter är utekatter och normalt är ute väldigt mycket. Dom anpassade sig mycket bra och jag har stort förtroende för Gunvor och kommer att lämna mina katter hos Gunvor och Podvins igen när jag behöver hjälp med katterna.

Hanna Sundqvist

mer än ett år sedan

Gunvor visar stort engagemang för djuren och rummen är stora och fräscha med möjlighet att gå ut. Vår katt är äldre och hade ingen erfarenhet av att vistas på pensionat, han anpassade sig snabbt och vi upplevde att han känt sig trygg under sin vistelse där. Något som också bör nämnas är att hämtning och lämning endast sker under vissa tider på dagen vilket vi ser som positivt för djuren ( vår katts behov är lugn och ro och blir lätt stressad av nya människor). Vi Återvänder gärna ☺.

Sara Lundström

mer än ett år sedan

Enastående katthotell där katterna har all anledning att trivas! Gunvor känner varje katt som sin egen och skänker alla mycket stor omsorg och kärlek. Rummen och rastgårdarna är trevliga och snygga och klanderfritt skötta. Katternas eget 5-stjärniga Hilton!

Lena Hanko

mer än ett år sedan

Vår lite egensinniga Lisa har varit två gånger hos Gunvor!Kan inte tänka mig ngt bättre ställe.Känns tryggt!!!

Ingrid Brunstedt

mer än ett år sedan

Trygg semester - inte bara för mig utan också för mina 3 kattor som tillbringade 9 dagar hos Gunvor. Jag visste redan på förhand att de skulle trivas och möttes av glada och nöjda husdjur som kunde gå ut i rastgården när de hade lust med det. Jag tittade innan på ett annat kattpensionat men föll för Podvins och Gunvor. Det ångrar jag inte och vid nästa tillfälle hoppas jag på plats där. Tack för vistelsen!!

Emmy Sjöqvist

mer än ett år sedan

Våran Ville tyckte nog det var svårt med omställningen att vara hemifrån och åt inte så bra, men Gunvor informerade om detta och ansträngde sig verkligen att göra det bra för Ville och fresta honom med godare mat än den vi skickat med. Snyggt och rent var det också och som sagt ett fantastiskt engagemang från Gunvors sida. Hon ser varje katt som den individ den är.

Caroline Jönsson

mer än ett år sedan

Jag är så otroligt glad att jag blev tipsad om Gunvor och Podvins Kattpensionat! Jag är väldigt noga med vart och till vem jag lämnar mina bebisar. Men detta kändes så rätt direkt! Att kunna åka iväg på semester och slippa oroa sig för hur mina bebisar har det betyder såå mycket!! Nu kunde jag slappna av och njuta och jag visste att katterna inte kunde få det bättre. Det blev verkligen en härlig semester för dom också :-) Det är så rent och fräscht i rummen och varje katt får tid och uppmärksamhet. Gunvor är engagerad och det märks att hon verkligen brinner för detta! Så i fortsättningen när vi ska iväg är det en självklarhet att pälsbollarna ska få bo hos Gunvor.
Tack Gunvor för att du tog hand om mina katter på bästa sätt!
Kramar från mig, Findus, Bacchus, Charlie och lilla Frasse <3

Erica Bäckman

mer än ett år sedan

Det bästa kattpensionatet som finns, vi letade överallt och Simba vår äldsta katt har fått uppleva ett par kattpensionat innan vi hamnade hos Gunvor.Nu är det bara Podvins som gäller för oss. Det är svårt att slå Gunvors omsorg och engagemang, det är alltid rent och fräscht i rummen. ! Ibland känns det som om hon känner våra två katter bättre än oss, trots att de är snart 9 och 6 år gamla och att de bara är hos Gunvor på våra semestrar. Ett tecken på en otrolig förståelse för katter och ett stort engagemang!

Maria Fransson

mer än ett år sedan

Vår katt McKenzie hade förmånen att få åka på semester till Podvins kattpensionat i 9 dagar. Vi hämtade en mycket glad, pigg och harmonisk katt igår. Stort tack för all vänlig omtanke om vår katt under tiden vi var borta!

Linda

mer än ett år sedan

Tack Gunvor för att du tog hand om Dojan och Grå under vår semester! Vi är väldigt nöjda med Podvins och vi kommer att återkomma med våra kissar!! De blev väl omhändertagna och trivdes jättebra!

Lena & Gunnar

mer än ett år sedan

Att lämna bort sin katt är inte det lättaste, det kan nog många kattägare skriva under på. Men efter att ha besökt Gunvor inför vår katts första vistelse och sett henne med de andra "gästerna" så kändes det bara bra. Större omsorg kan man inte få som katt! Under veckan lyckades Kise övertyga Gunvor om att den vanliga favoritmaten som följt med var oätlig. Kattvännen Gunvor provade då såklart en annan mat och Kise var mer än nöjd med att ha fått igenom sin protest. Väl hemma igen kan vi bara säga att av Kises harmoniska, glada uppträdande att döma så har hon haft en mycket bra vecka. Vi hoppas att fler får ta del av Gunvors kunskap och engagemang, det hon gör får våra katter är långt utöver vad man kan begära av ett pensionat!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kärt återseende på Podvins blev det i juli för våra två kissar Britney och Felix! Fick samma fina svit som de hade i februari och de var väldigt nöjda. Gunvor fick dock lite trubbel med en kräsen Felix som dessutom fick en magbacill ett par dagar. Tusen tack för ditt tålamod och enorma hjärta och för att du tog så väl hand om våran Felix! Och för att du uppmärksammat oss på Britneys höftproblem. Du är en klippa och det finns inte många eldsjälar i din kaliber på vår jord. Vi ser fram emot att få lämna våra älskade fyrfotingar senare i år igen. För ett är då säkert; på Podvins får katterna den allra bästa omvårdnad man kan önska sig!

Åsa Lundblad

mer än ett år sedan

Gunvor tar så väl hand om katterna. Mina kissar kan vara lite kinkiga med maten när de är borta, men det fixade Gunvor galant. Fint rum med stor rastgård och fantastisk omsorg om katternas välbefinnande. Tack Gunvor - Tissel, Sally och Smulan kommer tillbaks igen!

Anna

mer än ett år sedan

Kompis var hos Gunvor på Podvins Kattpensionat i 2,5 vecka under sommaren. Det var första gången på kattpensionat för Kompis. Han blev mycket väl omhändertagen och fick t o m byta rum så att han kunde vara med lite mer i händelsernas centrum (han är en väldigt social katt). Stort tack till Gunvor för att hon tog så väl hand om honom! Kompis kommer tillbaka en annan gång!

Svar från företaget

Tack för att jag fick ta hand om Kompis. Alla kära kissar får bästa omvårdnad här på pensionatet. ibland händer det att man vid visningen beställer ett annat rum och så visar katten att detta var inget bra då försöker jag naturligtvis byta rum om möjlighet finns till ett som katten accepterar bättre. Det är inte alltid husse o matte som vet hur en kisse fungerar på pensionatet. Alla katter vill inte vara i händelsernas centrum som här i Kompis fall. Ha en fortsatt skön sommar. Hälsningar Kattpensionatet Gunvor

Minna

mer än ett år sedan

Superbra katthotell. Vi har haft vår Linis på annat katthotell innan, men nu har vi bytt till Gunvor's ställe. Vår katt äter dåligt dom första dagarna, men hos Gunvor fann hon sig till rätta efter en dag. Man kan känna sig säker på att ens misse får den bästa tänkbara omvårdnad av Gunvor som verkligen har kattens bästa som första prio. Vi vill varmt och starkt rekommendera Podvins kattpensionat!!! Minna & Jim.

Myra och Vitas

mer än ett år sedan

Vi fick leva lyxliv på landet medan husse o matte var borta. Egen svit och full service. Bättre kan man inte ha det!

Carina med familj

mer än ett år sedan

Jason hade en bra vistelse och Gunvors engagemang gör att det känns tryggt. Rent och fint är det också! Tack,Jason återkommer.

Anna Johnsson

mer än ett år sedan

Vi är så nöjda med Molles vistelse hos Podvins!! Kände oss helt trygga med att Gunvor tog hand om Molle på bästa sätt under vår semester, han kunde inte haft det bättre.

Kan varmt rekommendera andra att lämna sina katter här!!!

Lena och Jonathan

mer än ett år sedan

Vi kände oss helt trygga med att lämna vår katt på Podvins när vi skulle på semester. Under resan kunde vi hålla kontakt via textmeddelanden, vilket var guld värt. Vår katt kunde inte haft det bättre och vi är så glada att vi kunnat boka in M till sommaren med!

Pia Hurtig Dahlberg

mer än ett år sedan

Otroligt stora o fina hotellrum ! Fantasktisk kvinna som orkar med dessa envisa tjuriga egensinniga katter - rekommenderas absolut

Kathy o Alf

mer än ett år sedan

Våran Findus stortrivs hos Gunvor. Han har varit där ett flertal gånger nu. Det är aldrig några problem att lämna.Kattmamman Gunvor tar väl hand om våran "Guldgosse". Det känns alltid lugnt att lämna honom.

Boel S

mer än ett år sedan

Att lämna sitt älskade husdjur i någon annans händer kan kännas jobbigt. Därför är jag glad för att jag hittat till Gunvor och Podvins. Jag vet att min Selma får det bra där och att Gunvor månar om alla katter som bor hos henne. Tack finaste Gunvor för att du finns och för att du fixar och donar när jag behöver åka ifårn Selma. Det finns inget annat penisonat jag kan tänka mig att lämna henne på.

Maria Mårtensson

mer än ett år sedan

Detta var första gången vi lämnade bort vår älskade lilla Miranda (4mån gammal)och kan säga att vi kände oss så trygga med hennes vistelse!!
Gunvor är en sann djurvän och ett fulländat proffs när det kommer till katter!
Vår lilla älskling har blivit så väl omhändertagen och har mått ypperligt under sin vistelse på pensionatet!
Vi är supernöjda och kommer redan nu bestämma när vi ska ha sommarsemester för att vara säkra på plats hos Gunvor till sommaren! / Maria m.familj

Annemarie Hällvall

mer än ett år sedan

Våran Perserkatt Simba har nu varit hos Gunvor flera gånger. Där är det fint, lungt och ombonat för katten. Vi är jättenöjda med pensionatet.

Eva o Kenth Petersson

mer än ett år sedan

Här vet man att Bull har det bra på alla sätt och vis.
Alltid lika rent och fint.Har lämnat vår katt här många gånger. Skulle inte kunna lämnat han någon annanstans.Sist blev han sjuk. Gunvor tog han då till vetrinären.Och han fick den bästa omvårnad en katt kan få. Tack Gunvor.

Svar från företaget

Kära kunder!
Jag tackar för alla fina ord om mig och mitt pensionat, jag gör allt för att kissarna skall trivas och mitt engagemang är lika stort i alla katter och många som varit här under många år de blir liksom sina egna och man har dem djupt inne i sitt hjärta och när det då händer dem något blir man utom sig av oro precis som med sina egna.Tack vare fina veterinärkontakter så kan jag snabbt få hjälp och råd vad jag skall göra i varje enskild situation. Utan en veterinär knuten till pensionatet kan man inte driva en seriös verksamhet, då det händer att våra djur blir sjuka precis som oss människor.
Välkomna åter.
Gunvor

Christina

mer än ett år sedan

Vi är hemma igen efter en semester hos Podvins och vi har skvallrat för familjen att vi har haft det så bra och så skönt. Frasse är så välkammad och mjuk i pälsen efter omvårdnad av Gunvor. Vi vet att familjen inte behöver oroa sig för oss när de ska åka på semester då vi har den bästa tillsynen här och kan skicka och ta emot sms.

Missan och Frasse

Marit Prahl

mer än ett år sedan

För att kunna njuta av semesterresan är det viktigt att ha någonstans att lämna katterna där de har det lika bra som hemma. Våra 5 katter har haft det helt underbart hos Podvis och jag lämnar med gott samvete dem där igen. Tack för ett fint bemötande och ett toppen omhändertagande av våra katter!

Marianne Larsson

mer än ett år sedan

Didrik och jag är så lyckliga att vi hittat en riktig kattmamma. Didrik mår alldeles förträffligt efter sitt besök hos Podvins. Jag lämnar honom gärna igen med ett riktigt gott samvete, för jag vet att han blir väl omhändertagen

Lena Tullberg

mer än ett år sedan

Katten Maja har varit på Pensionatet vid tre tillfällen och vi har blivit mycket väl tillmötes.
Pensionatet är rent och fint och har en fin miljö runt om.Innehavaren är mycket mån om alla katterna och de trivs utmärkt i sina fina "hotellrum". Kan varmt rekommendera Podvins-pensionat.

Maria & Jesper

mer än ett år sedan

Då har våra katter kommit hem efter vistelsen hos Gunvor. Vi är som vanligt jättenöjda. Ett pensionat som vi varmt kan rekommendera!

Cecilia Jinert Johansson

mer än ett år sedan

Teddy kommer alltid hem välmående, välkammad och nöjd. Vi behöver aldrig fundera en sekund på att han har det bra och får all omvårdnad i världen. Det är alltid rent och fint och trivsamt. Teddy har varit hos dig ett par gånger om året sedan han var väldigt liten och han kommer att vara där många gånger till. Du är en pärla Gunvor!

Glad

mer än ett år sedan

Jag avskyr att åka bort från mina katter, men när jag måste så känns det skönt att kunna lämna dem hos Gunvor som har så mycket erfarenhet av katter.
Som lite tramsig kattägare (som säkert många andra också är) uppskattar jag att få en rapport via SMS när man sitter på andra sidan jordklotet för att höra att katterna har det bra.
Jag uppskattar också möjligheten för katterna att gå ut i sin rastgård via kattlucka. Jag skulle inte kunna tänka mig att låta dem vara på ett kattpensionat utan den möjligheten så jag är glad att ha hittat till Podvins.
Tack Gunvor för att du tar hand om våra katter när vi måste åka bort!
Mvh,
Karin

Karin

mer än ett år sedan

Tack för att Misan får ett tryggt och "proffsigt" omhändertagande på Podvins. Vi känner oss helt lugna när hon är i Gunvors händer.

Zeth Söderlund

mer än ett år sedan

Podvins är ett väldigt bra pensionat! Man känner att katten har det tryggt och att hon blir omhändertagen under sin tid på pensionatet. 5 av 5 stora stjärnor till Podvins kattpensionat!

Monika Mårtensson

mer än ett år sedan

Här finns bara superlativ att säga - precis som i alla kommentarer jag just läst! Man kan alltid vara 100% trygg i att Mimmi får det bra när hon är hos Gunvor. I ärlighetens namn så är det inte lätt att få dit henne, men hon är alltid lika sur och ovillig att åka hem när vi kommer för att hämta henne! Hon har hittat sitt och vårt femstjärniga favoritpensionat.

Bo Brinck

mer än ett år sedan

Vi har nu passerat årsskiftet och det är dax att boka upp pensionat inför semestern. Självklart väljer man Podvins Kattpensionat. Här vet man att Mise får absolut bästa omvårdnad och vi kan tryggt lämna henne med vetskap om att hon har det bra. En mer engagerad person än Gunvor får man nog leta länge efter så vi kan bara rekommendera henne och pensionatet å det varmaste.

Maria & Jesper

mer än ett år sedan

Nu har vilddjuren kommit hem efter två veckor hos Gunvor. Vi kan bara instämma med tidigare inlägg, rent och snyggt och ett fantastiskt omhändertagande. Vi har varit på flera olika pensionat tidigare men hos Podvins stannar vi!
Tusen tack Gunvor, vi är jättenöjda!

Mariana W

mer än ett år sedan

Katterna är inte på ett pensionat här utan på ett 5 stjärnigt Spa! Gunvor har full koll på allting (från kattens favorit mat och temperament till alla regler som man måste ha koll på!) Jag skulle gärna ge pensionatet mer än 5 stjärnor om det var möjligt. Millimeter är alltid lika väl kammad och fin i pälsen som aldrig förut när hon har varit där! Jag har aldrig varit med om ett katt hotell som var så rent och fint! Tack Gunvor för ditt engagemang!

Svar från företaget

Bästa kunder!
Tack för de fina omdömen nya och gamla kunder givit mig under det gågna och nya året. Jag gör alltid mitt bästa för att kattgästerna och deras ägare skall vara nöjda.
Det är en glädje att få förtroende att gång på gång ta hand om alla fina kissar.
Välkomna åter

Med vänliga hälsningar
Gunvor

Kenneth W

mer än ett år sedan

Tack Gunvor !
Det är alltid lika trevligt att hämta en glad och nöjd katt hos dig.

G & H

mer än ett år sedan

Efter att ha läst alla omdöme som skrivits på Rejta om Gunvor och kattpensionatet så kan vi bara hålla med om allt positivt. Vår kisse har alltid fått bästa tillsyn och vård. Känner oss mycket trygga när vi lämnar henne hos Gunvor.
Allt är bara bäst!

Marie

mer än ett år sedan

alltid kattens bästa i första rummet. rent, omsorgsfull skötsel, kunnig

Suss & Nally

mer än ett år sedan

Det som gjorde att jag valde Podvins var Gunvors engagemang och kunskap om katter. Super rent och fräscht i varje rum, otroligt hygientänk ,ordning och reda och endast katter på pensionatet. Mycket förtroendeingivande. Kan varmt rekommendera en vistelse där.Nally kom inte riktigt till ro pga hon inte vistats med andra katter innan men med Gunvors försök att få henne att trivas genom olika lösningar gör att jag med största förtroende skulle kunna lämna henne där igen.

Christine

mer än ett år sedan

Lisa hälsar och tackar för sina 2 semesterveckor hos Gunvor! Det var första gången för henne på kattpensionat och det kändes tryggt att lämna henne hos Gunvor som har stort engagemang för alla katter samt ett mycket rent och fräscht pensionat. Lisa kom hem igen lika glad som när hon åkte och fin och välkammad. Hon kommer gärna tillbaka nästa gång det är semesterdags!

Ann-Sofie och Mikael

mer än ett år sedan

Det var första gången vår Sally var på pensionat. Vi blev otroligt proffsigt mottagna av Gunvor- en "kattmamma" med mycket kunskap om katter. Härlig miljö och lugnt och skönt för katterna. Vi kände oss jättenöjda när vi tio dagar senare hämtade hem vår Sally. Kan verkligen rekomendera Podvins rehab. Vi lär återkomma när det är dax för nästa semester. Tusen tack Gunvor:)

MickMock

mer än ett år sedan

Hurra! Nu har matte bokat för vår semester hos Gunvor - Toppen!! Hon vet vad vi vill och hon kan så mycket om oss katter. Bäst!

Annica i Lund

mer än ett år sedan

Fantastiskt pang! Känndes mycket tryggt att lämna min något kräsna, sippa katt där. Jag kan semestra i lugn och ro och vet att hon är väl omhändertagen hos någon som verkligen KAN katter. Rekommenderas å det varmaste.

Micke/Molle

mer än ett år sedan

Har mina katter hos Gunvor och det är det enda stället jag vill lämna mina älsklingar på. Toppen!