Om Somapsykologen

Psykolog & yogalärare som tar emot för psykologisk terapi & rådgivning, främst digitalt men även möjlighet i Stockholm city. Stress, nedstämdhet & ångest är återkommande svårigheter som jag arbetar med & har lång erfarenhet av att behandla.

Leg psykolog Josefin Wall

Längtar du efter ett mer levande liv? Tur att du hittade mig! När du vuxit upp i en emotionellt dysfunktionell miljö är det vanligt att bli lite för van vid att ta ansvar & du kan se ut att må bättre på utsidan än vad som faktiskt känns på insidan.

Vanliga svårigheter

Det kan ta sig i uttryck som att du lyssnar mer på andra än dig själv, har svårt att sätta gränser & gör mer än du borde. Du kan framstå som väldigt framgångsrik, men upplever även sömnsvårigheter, en känsla av tomhet, oro i kroppen & ont i magen. Du ska veta att du inte är ensam, och att det går att förändra!

Psykolog & yogalärare

Josefin Wall är legitimerad psykolog & yogalärare som efter år av att leva & arbeta i Londons stadspuls & Norrlands fjäll nu landat i Stockholm. En av mina styrkor är att binda ihop kunskaper från olika discipliner för att skräddarsy psykologisk behandling. De terapier jag erbjuder är en produkt av min längtan efter att erbjuda själfull & autentisk terapi som följer vetenskapliga metoder. Du hittar mig i Stockholm city & digitalt.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Somapsykologen Psykolog, Stockholm - 1

Somapsykologen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Josefin Wall Psykologi AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

22.12.2020

Org.nr:

5592932320

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

25000

Omsättn.intervall

1000 - 1499

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

86909 Annan öppen hälso- och sjukvård, utan läkare

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Unni Josefin Göransdotter Wall

Suppleant

Jonna Maria Göransdotter Wall

Finansiell information

Omsättning

1 022 tkr

Vinstmarginal

1,3 %

Anställda

1