Se på karta
Ölandsgatan 1079160 Falun

Samtal och psykoterapi i Dalarna AB är en samtalsmottagning för vuxna, ungdomar, par och familjer. Mottagningen finns i Falun, på Ölandsgatan 10.

Råggatan 1111859 Stockholm

Varje gång du lyssnar inåt vill din inre vägledare vara med och vägleda dig vidare. Din själ vill komma till tals.Det är sådant vi kan berätta mer om. Vi utbildar dig i hur du kan tolka och också förstå de principer som ligger till grund för utvecklingen av en individs inre och hur du kan släppa det som varit för att lätta ditt bagage. Det är så mycket lättare att gå vidare utan det.

Torparegatan 2246162 Trollhättan

5 (1)

Studentstaden 3175233 Uppsala

Leg psykolog/psykoterapeut Sven-Erik Levin. UHP har sedan 1988 bedrivit psykoterapiverksamhet för individer och par. Metoder: Samtalsterapi, hypnos, EMDR, kroppspsykoterapi. Mottagning i Uppsala främst kvällstid. Verksamhet även i Stockholm. Välkomna att kontakta oss.

Engelbrektsgatan 1021133 Malmö

Vi glömmer ofta bort vem som borde vara huvudpersonen i det egna livet. Vissa har aldrig ens tänkt tanken att det kunde vara han eller hon själv - det har alltid funnits någon annan eller något annat, som fått det bästa utrymmet i vederbörandes liv. Att arbeta med sig själv i terapi, eller att arbeta med sig själv och sin karriär i coaching, är att ge sig själv något mycket värdefullt. Det är dessutom början på en livslång gåva, som ingen kan ta ifrån dig.

Flodins Väg 27F64550 Strängnäs

Med lång erfarenhet och bred kompetens välkomnar jag dig som önskar professionell hjälp med din psykiska ohälsa, ångest eller vill samtala om livets utmaningar. Jag heter Anna Sundberg och är leg. psykoterapeut och präst Jag jobbar med individuell psykodynamisk terapi, existentiella samtal samt ställer emellanåt upp som företagsstöd i ärenden gällande psykisk ohälsa. Mina enskilda patienter kommer dock alltid i första hand!.

Eastmansvägen 3511361 Stockholm

Jag är diplomerad samtalsterapeut inom psykosyntes och certifierad handledare i sorgebearbetning. Jag är en engagerad person som älskar mitt arbete. Hos mig får du din egen stund och hela mitt empatiska fokus på dig, din situation och din utveckling. . För mer information se hemsidan: https://diserterapi.se/

Vill du veta mer om din framtid? Söker du råd om kärlek, ekonomi? Behöver du stöd, rådgivning i en svår situation? Ring våra medium och tarottolkare för privat konsultation. Vi erbjuder spådom via telefon, SMS och e-mail.

Sjöcronas gata 329153 Kristianstad

Pigg och Glad, Hälso- och Massagekonsult i Kristianstad! Välkommen att boka tid via Bokadirekt.

Väländarundan 513793 Tungelsta

En glad massör sen 30 år tillbaka med coach utbildning .Jag utbildade mig till massör när jag jobbade med människor medfunktionsnedsättning och i äldrevården på 90 talet. Där såg jag behovet och vad massage faktiskt hjälper till med.Har sen utbildat mig mer inriktat och även i hund massage vilket är väldigt givande.Samtalscoach är något jag drömt om, så det blev nästa utbildning.Det är en sån glädje att kunna stötta människor och kunna coacha i olika livssituationer.

Slangvägen 854937 Skövde

KBT-terapeut som tar emot patienter med psykiatrisk problematik, psykisk ohälsa och individer i behov av livscoachande samtal. Har grundutbildning i psykoterapi med inriktning KBT. Utbildningen är verifierad av Socialstyrelsen. Behandlingarna utgår från evidensbaserade metoder med grund i en beteendeanalys för att kartlägga just dina specifika behov. Terapeuten har specialintresse för ångestproblematik och trauma/PTSD. Samtalsmottagningen ligger på andra plan i lokalerna för PULS Gym i Skövde.

Blåeldsvägen 74A58963 Sturefors

Friskvård för två- och fyrbenta. Reikibehandling på människor och djur. Djurkommunikation. Livscoachande samtal/Personlig utveckling. Behandlingar med eteriska oljor. Behandlingar för migrän/nackbesvär. Kursverksamhet inom Reiki, intuition, djurkommunikation. Reikilärare. Yogalärare.

Väpplingvägen 2718752 Täby

Bentiro tillhandahåller KBT-behandlingar för vuxna. Ni är välkomna med era frågor till mig, leg.psykolog Deana Ericsson via telefon, mail eller genom formuläret på hemsidan.

Essinge Brogata 3111261 Stockholm

& Willis bedriver samtalsterapi, stresshantering, handledning och coaching. Vill du minska ångest och oro, förbättra din parrelation och förstå dina tankar, känslor och beteenden? Hos Maria Willis får du hjälp att sortera upp och gå till grunden med varför du mår dåligt och hur du kan må bättre, bli gladare, mer modig, trygg och lugn. Då förbättrar du relationen med andra och dig själv. Välkommen!

Drottninggatan 2880311 Gävle

Ibland behöver vi någon att prata med. Ett tryggt rum där vi kan finna modet att titta inåt. Där det blir möjligt att nå och ta hand om våra inre sår, men också våra drömmar och vår längtan. Hitta tillbaka till den stig som är just din i den här världen. Jag vill gärna vara din medvandrare en bit på vägen.

Torget 827330 Tomelilla

En Professionell Samtalsterapeut Välkommen till Samtalsterapeut Marcus Bagge, där jag erbjuder effektiv samtalsterapi med inriktning på KBT, CFT, Gestalt- och konst terapi. Jag har lång erfarenhet att hjälpa människor att hantera livet. Med min unika kombination av beprövade terapimetoder och målinriktat stöd strävar jag alltid efter att skapa en trygg och konfidentiell miljö där mina klienter kan uppnå varaktig förändring.

Nordanbygatan 3172223 Västerås

Företagscoachning & LivscoachningDet lilla företaget med det stora hjärtat!

Torsten alms gata 1612651 Hägersten

Psykolog & yogalärare som tar emot för psykologisk terapi & rådgivning, främst digitalt men även möjlighet i Stockholm city. Stress, nedstämdhet & ångest är återkommande svårigheter som jag arbetar med & har lång erfarenhet av att behandla.

Rickards väg 50B79147 Falun

Terapi skall vara lättillgängligt med låga trösklar! Att våga öppna sig och prata om sina problem lättar på tyngden inombords. Det finns goda möjligheter att må bättre och bra! Jag har tillgång till lugnt och tryggt samtalsrum på etablerad mottagning i centrala Falun eller digitalt. Tar emot kvällar och helger. Välkommen!

Föreningsgatan 1725438 Helsingborg

Om du är perfekt och har flyt hela tiden slutar du läsa här. STOPP!Finns det något nytt du vill uppnå, något du vill förändra eller kanske något du vill slippa, läser du vidare.Som coach leder jag dig inte, jag ser till att du leder dig.Jag åtar mig uppdrag för dig, för dina medarbetare eller för hela arbetslag, som förändrar, förbättrar och hjälper dig eller er att ta ett kliv framåt.Det första samtalet kostar ingenting och resulterar i en plan för hur vi ska mötas, om vi ska det.

Skeppsbron 3211130 Stockholm

Välkommen att kontakta mig för samtalsstöd, parterapi, coaching, familjeterapi, sorgbearbetning, stresshantering och konflikthantering. Mitt namn är Åsa Tomczyk och jag är diplomerad samtalsterapeut med inrikting ACT - Acceptans Commitment Therapy (Steg 1), diplomerad samtalscoach på senior practitioner nivå enligt EMCC. Jag är certifierad handledare i Sorgbearbetning och Förlåtelseprocessen. Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och har handledning samt ansvarsförsäkring. Varmt välkommen!

Bärnstensgatan 33B25361 Helsingborg