Se på karta
Minkebergsvägen 3A47540 Hönö

2.94 (16)

På Hönö Vårdcentral möter du engagerade läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral.

Olof Palmes gata 20A11137 Stockholm

I mitt behandlingsarbete använder jag mig av kunskaper, metoder och verktyg som har utvecklats inom olika psykologiska skolor som t.ex den psykodynamiska (PDT), den kognitiva, beteendeterapi (KBT) och den systemiska.Valet av metoden sker på basis av den unika person jag möter, hens speciella svårigheter och utmaningar i kombination med den bästa vetenskapliga evidensen som metoden har för problematiken i fråga.

Fridhemsvägen 837238 Ronneby

Välkommen hit! För barn och ungdomar och vuxna med svårigheter att klara vardagen och livet. Bedömning/Utredning - Behandling - Uppföljning.

Drottensgatan 222223 Lund

Välkommen till Probert psykologmottagning.Jag som driver företaget heter Ullrika Probert är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning, utbildad vid Lunds universitet. Jag har även specialistkompetens inom klinisk psykologi med inriktning mot psykologisk behandling/psykoterapi, samt är utbildad handledare.

Flodins Väg 27F64550 Strängnäs

Med lång erfarenhet och bred kompetens välkomnar jag dig som önskar professionell hjälp med din psykiska ohälsa, ångest eller vill samtala om livets utmaningar. Jag heter Anna Sundberg och är leg. psykoterapeut och präst Jag jobbar med individuell psykodynamisk terapi, existentiella samtal samt ställer emellanåt upp som företagsstöd i ärenden gällande psykisk ohälsa. Mina enskilda patienter kommer dock alltid i första hand!.

Dalagatan 2311324 Stockholm

Jag är privatpraktiserande psykolog och erbjuder psykodynamisk samtalsterapi i centrala Stockholm vid Odenplan i Vasastan eller via videosamtal.I psykoterapin försöker vi tillsammans förstå och förändra hur dina relationsmönster och automatiska känslomässiga reaktioner hindrar dig i livet. Vi fokuserar inte bara på dina symtom, utan också på vad som ligger bakom dem, så att vi kan skapa en förändring som håller i längden.Kontakta gärna mig för mer info eller boka en kostnadsfri telefontid

Roslagsgatan 4811354 Stockholm

Legitimerad Psykolog med över 20 års erfarenhet att utföra Neuropsykiatriska utredningar såsom ADHD/ADD/AST samt intellektuell funktionsnedsättning. Tar även emot klienter för samtalsbehandlingar gällande nedsatt mående inom områden såsom ångest, depressiva symtom, stress, oro, utmattning etc. Samarbete finns med Specialistläkare inom allmänpsykiatri samt barn och ungdomspsykiatri. Vid svårare tillstånd gällande psykisk ohälsa bör ni kontakta psykiatrin inom er region.

Narvavägen 2011522 Stockholm

I över 30 års tid har jag framgångsrikt tagit emot drabbade flickor och deras familjer för behandling av de psykologiska aspekterna i ätstörningen som negativ självbild, osäkerhet i relation och inre tomhetskänslor.

Väpplingvägen 2718752 Täby

Bentiro tillhandahåller KBT-behandlingar för vuxna. Ni är välkomna med era frågor till mig, leg.psykolog Deana Ericsson via telefon, mail eller genom formuläret på hemsidan.

Södra larmgatan 441116 Göteborg

Legitimerad psykolog i centrala Göteborg specialiserad på KBT för både individuell terapi och parterapi. Mottagning vid Grönsakstorget, även möjlighet till digitala besök samt till sessioner på annan plats ex på din egen arbetsplats om önskas.

Aschebergsgatan 2241127 Göteborg

I en samtalsterapi med psykodynamisk inriktning är du välkommen för individuella samtal under en icke tidsbunden terapi. Du kommer med det du upplever som problem och vi undersöker tillsammans det som upplevs som svårigheter. Inre konflikter lyfts fram och vi skapar förutsättningar för förståelse, där du uppnår mer medvetenhet och med din egen förmåga kan styra livet i den riktning du önskar.

Torsten alms gata 1612651 Hägersten

Psykolog & yogalärare som tar emot för psykologisk terapi & rådgivning, främst digitalt men även möjlighet i Stockholm city. Stress, nedstämdhet & ångest är återkommande svårigheter som jag arbetar med & har lång erfarenhet av att behandla.

Hattmakaregatan 233137 Värnamo

Må Bättre är en psykologmottagning i Värnamo, Jönköping och Smålaned med omnejd. Vi har fysiska och digitala tjänster för barn, ungdomar, familjer och vuxna. Här kan familjer och individer få hjälp med bland annat depression/nedstämdhet, samspelssvårigheter och konflikthantering, oro/ångest, dålig självkänsla samt skol- och relationssvårigheter. På mottagningen arbetar psykolog Neda Ardalan känslofokuserat (www.psykologneda.se) utifrån främst Emotionsfokuserad terapi (EFT), men även med interventioner från andra evidensbaserade metoder såsom Psykodynamisk terapi (PDT) och Kognitiv beteendeterapi (KBT). Mottagningen riktar sig mot såväl barn, ungdomar och familjer som vuxna. Möjlighet finns till skol-/ förskolekontakt samt samverkan.

Kungsholmsgatan 1011227 Stockholm

Vi som arbetar på Via KBT är alla legitimerade psykologer med lång erfarenhet. Vi erbjuder psykologisk behandling (KBT) för barn, ungdomar och vuxna, samt parterapi. Vi har spetskompetens inom neuropsykiatri och komplex psykiatri samt neuropsykiatriska utredningar.Vi på Via KBT handleder även personal inom psykiatri, primärvård, socialtjänst, sjukvård, skola, habilitering och omsorgsverksamhet. Vi arbetar också med chefshandledning och organisations- och verksamhetsutveckling utifrån OBM.

Kungsgatan 3241119 Göteborg

Min praktik finns på Kungsgatan 32 i Göteborg. Jag är legitimerad psykolog sedan 2005 och erbjuder psykologsamtal på psykoanalytisk grund.Välkommen att höra av dig!

Lyrvägen 3219273 Sollentuna

Annelie är socionom och legitimerad psykoterapeut. Hon erbjuder enskild psykoterapi, parterapi, familjeterapi, psykoterapi för ungdomar/unga vuxna. Du kan få stöd i form av enstaka samtal, korttidspsykoterapi och längre psykoterapi. Utbildningsterapier till reducerat pris.Samtalen sker på plats på Mötesrum, Luntmakargatan 52 i Stockholm, eller digitalt via videosamtal.

Köpmangatan 27B,87130 Härnösand

Psykolog Tomas Unger erbjuder stöd och behandling med kognitiv beteendeterapi; KBT, ACT och MI.Mottagningen finns på Köpmangatan 27B i Härnösand. Både fysiska och online-möten (videosamtal eller telefon) erbjuds. Du kan söka till mottagningen direkt utan remiss. Här erbjuds:Samtalsstöd, konsultation

Kullagatan 825220 Helsingborg

På mottagningen bedriver jag KBT-behandling med sjukvårdstaxa och högkostnadsskydd efter remiss från husläkare för personer från och med 16 år.