Se på karta
Bommelbergsvägen 889435 Själevad

Vi kan erbjuda våra kunder service på plats. Genom att vi är ett serviceföretag är vi väldigt flexibla och anpassar oss till kundens önskemål. Det innebär att vi kan ställa upp med mycket kort varsel vid haveri. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Biskop henriks väg 217676 Järfälla

Renishaws innovationer förbättrar precision, effektivitet och kvalitet inom områdena metrologi, rörelsestyrning, maskinkalibrering, dental CAD/CAM och spektroskopi. Vi är världsledande inom metrologi och spektroskopi med forskning, utveckling, tillverkning och försäljning.

Lindhagavägen 5163347 Eskilstuna

Examinerad pianotekniker, utför konsertservice, stämning, reparation, renovering av pianon, flyglar, cembalon, köp-försäljning-värdering, transport av dessa, experthjälp vid privata instrumentköp. Renovering av möbelytan - fransk polering, polyester-och cellulosa lackpolering.

Ekbacksvägen 2816869 Bromma

Vi tillverkar biotekniska och analytiska instrument till laboratorier för forskning och diagnostik.

Lindhagensgatan 7611218 Stockholm

Marknadsför, säljer och underhåller analysinstrument till olika typer av kemiska och bioteknologiska laboratorier. Oavsett om våra kunder accelerar biovetenskaplig forskning, löser komplexa analytiska utmaningar, ökar produktiviteten i sina laboratorier, förbättrar patienters hälsa genom diagnostik eller utveckling och tillverkning av livsförändrande terapier, är vi här för att stödja dem. Vi levererar en oäverträffad kombination av innovativ teknik och inköpsbekvämlighet.

Sankt lars väg 4222270 Lund

Försäljning, service och support av analysinstrument. Vi löser komplexa analytiska utmaningar!

Verkstadsgatan 429434 Sölvesborg

Vi utvecklar, anpassar och marknadsför kompletta utrustningar för filmning och dokumentering av ledningsnät i mark m.m.

Alfagatan 643149 Mölndal

Easy-Laser® är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av laserbaserade mät- och uppriktningssystem. Vi utvecklar lättbegripliga produkter gjorda för att snabbt och enkelt kunna utföra exakta mätningar och rikta upp alla typer av maskiner med högsta precision.

Torshamnsgatan 30A16440 Kista

In basic research Microdialysis is an indispensible tool for drug discovery. CMA’s solutions are used across the globe by drug developers and researchers to achieve fast and efficient drug discovery. CMA´s vision is: To substantially shorten the time-to-market of drug and research projects by offering a complete and leading portfolio of Microdialysis products.

Skytteskogsvägen 1624466 Furulund

OPSIS AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa system för gasanalys och processtyrning. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde. Systemen används för mätning av luftkvalitet samt för kontinuerlig emissionsmätning och processtyrning.

Älvdalsvägen 2966930 Deje

5 (2)

I vår butik hittar du alltid flera olika instrument att provspela. Vår målsättning är att det alltid ska finnas något passande för såväl musiker som musikant. Butiken är uppdelad i tre avdelningar. Brassavdelningen, träblåsavdelningen och vår verkstad.

Rörläggarvägen 833153 Värnamo

Sordin AB, ett världsledande företag som tillverkar och säljer högpresterande hörselskydd. Sordin har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja personlig skyddsutrustning ovan hals. Vi är en global leverantör och det naturliga valet för professionella användare med höga förväntningar på kvalitet och teknik.

Småbåtsgatan 297235 Luleå

4 (1)

Granec erbjuder ett brett sortiment av båtar, husbilar, båtmotorer, elverk, gräsklippare från ledande fabrikat.

Amiralsgatan 3121155 Malmö

5 (7)

Försäljning av stråkinstrument, stråkar, etuier, fodraler och musikinstrumenttillbehör. Jag köper även in stråkinstrument. Utför alla förekommande reparationer på violin, viola, cello och bas. Även omtagling och reparationer av stråkar. Välkommen in!

Rådmansgatan 39 B11358 Stockholm

5 (1)

Klaviatur i Stockholm AB/ Yamaha Piano Center på Rådmansgatan är en specialbutik för Yamahas klaviaturinstrument. Här hittar du Sveriges största utställning av Yamahas akustiska pianon och flyglar.I vår utställning hittar du även ett stort sortiment av digitalpianon och hybridpianon.Hos oss hittar du såväl nybörjarinstrument som konsertflyglar.Observera att vi även saluför all annan tänkbar musikutrustning, instrument etc, oavsett fabrikat.Så låt inte skenet bedra, vi säljer allt som du kan tänkas behöva.Yamaha Piano Center är Sveriges enda agent av Bösendorfer och vi hälsar dig välkommen att provspela.

Tobaksspinnargatan 411736 Stockholm

Fiolaffären är en specialbutik för stråkinstrument och vi vänder oss till dig som söker hög kvalitet till ett lågt pris. Hos oss finner du stråkinstrument, strängar, musikaliska presentartiklar med mera.Varmt välkommen in till vår butik eller webbshop!

Amiralsgatan 1821155 Malmö

En av Sveriges största gitarrbutiker, kryddad med digitalpiano, keyboard, hitech och Malmös bredaste sortiment av slagverk.

Pontongatan 1161164 Nyköping

Magnab Eurostat AB är producent och distributör av ESD-säkra produkter och tillhandahåller ett brett sortiment av förpackningslösningar, arbetsplatsutrustning, personlig utrustning, mätutrustning för all industri som hanterar elektronik och medicinteknisk utrustning. Vi har även ett utbud av personlig skyddsutrustning mot COVID-19 såsom munskydd, skyddshandskar, ansiktsskärmar och mycket mer.

Södra Långgatan 1039232 Kalmar

2 (4)

Rylanders Musik/Kalmar Musik AB grundades 1969 av Ingvar Rylander, Kalmars kända musiker och tonsättare. Affären drivs nu i andra generationen. Vi är en fullsortimentsbutik och utför renoveringar och reparationer av ditt instrument. Om du ansluter dig till kulturskola eller någon annan sorts kursverksamhet kan du hyra ditt instrument hos oss, mycket förmånligt.

Skälleryd 10738431 Blomstermåla

Ålems Orgelverkstad står för genuin kvalitet, bred erfarenhet och stor kunskap. Vi pratar gärna orglar med dig. Välkommen att kontakta oss!

Bäckemadsvägen 8D51252 Svenljunga

Vi utför service, underhåll och reparation av laser- och Geodesi-instrument för höjd- och vinkelmätning. Vänd dig till oss på Greens Instrumentservice om du vill ha hjälp med olika typer av service- och reparationsärenden för olika typer av mätinstrument inom byggbranschen. Du kan även höra av dig till oss om du vill hyra eller köpa utrustning.

Torpvägen 477462 Avesta

BDS är en rikstäckande kedja som driver bildelsbutiker och bilverkstäder på ca 200 platser i Sverige.BDS butiker och verkstäder drivs främst av egna företagare med många års erfarenhet av bilar. Vi servar och reparerar alla bilmärken fackmannamässigt och med kvalitetsprodukter från välkända varumärken, helt i linje med biltillverkarnas krav för att du som bilägare ska känna dig trygg.

Västra vägen 6485740 Sundsvall

Sundsvalls blåsorkester är en dynamisk orkester med stor musikalisk bredd. Orkestern leds av dirigent Thomas Gathe. Är du intresserad av att vara med? Klicka på Kontakt och hör av dig till Hans-Ove Johansson!