Om Svenska Popskolan AB

Popskolan är en auktoriserad musikskola som erbjuder musikundervisning på fritiden i Åkersberga, Österåkers kommun. En modern musikskola utöver det vanliga, som utgår från elevens egna musikintresse och förutsättningar. Och som det ska vara kul att gå till.

Popskolan är en modern musikskola som formas av aktiva proffsmusiker och ett tydligt alternativ till den kommunala musikskolan. Hos oss arbetar några av Sveriges mest framgångsrika musiker, producenter och låtskrivare som musiklärare. Vi vill att våra elever ska lära sig höra musik och kunna omsätta den i eget musicerande. Lita på sin egna förmåga, att våga skapa och hitta sitt egna personliga uttryck. Popskolan ska vara kul och inspirerande att gå till.

Alla som går i grundskola eller gymnasium och är folkbokförda i Österåker erbjuds subventionerade kurser. Hos oss kan man spela gitarr, bas, trummor, piano/synth och sjunga. Vi har också kurser i musikproduktion & studioteknik, discjockey, barnkör och självklart kan man spela i pop- & rockband m.m. Våra lokaler är rikligt utrustade och inrymmer både replokaler, studios och scener. Man behöver inte ha med sig egna instrument till Popskolan.

Under hösten 2012 startade vi upp Pop-Along kören för vuxna som gillar att sjunga pop, soul, rock, disco, gospel och ballader. Kören har idag nästan 100 medlemmar och man behöver inte ha någon körvana sen tidigare eller kunna läsa noter. Glädje och gemenskap utmynnar i fantastisk musik.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan och följ oss gärna på Facebook. Ni är alltid välkommen att besöka oss och har ni frågor så tveka inte att höra av er.

Svenska Popskolan ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 1
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 2
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 3
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 4
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 5
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 6
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 7
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 8
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 9
  • Svenska Popskolan AB Ljudinspelning, Österåker - 10

Svenska Popskolan AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSvenska Popskolan AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.02.1984
Org.nr:5562396035
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85522 Övrig musik-, dans- och kulturell utbildning, 47595 Specialiserad butikshandel med musikinstrument och noter, 77290 Uthyrning och leasing av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk, 90020 Stödtjänster till artistisk verksamhet, 95290 Reparation av andra hushållsartiklar och personliga artiklar

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Richard HedlundLedamot
Linda Maria Elisabeth HedlundSuppleant
Bengt Anders LarssonRevisor

Omdömen om Svenska Popskolan AB

TB

mer än ett år sedan

Efter att ha varit kund hos två andra musikskolor i Österåkers kommun kan jag inte annat än varmt rekommendera Popskolan! Så proffsiga, engagerade och genom-härliga/trevliga/kunniga!!! Fem getingar, 10 ostkrokar och 100 Rockbjörnar