Fiolaffären i Stockholm AB logo

Fiolaffären i Stockholm AB

Om företaget

Fiolaffären är en specialbutik för stråkinstrument och vi vänder oss till dig som söker hög kvalitet till ett lågt pris. Hos oss finner du stråkinstrument, strängar, musikaliska presentartiklar med mera. Varmt välkommen in till...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-668 13...
Adress

Tobaksspinnargatan 4

11736 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Fiolaffären är en specialbutik för stråkinstrument och vi vänder oss till dig som söker hög kvalitet till ett lågt pris. Hos oss finner du stråkinstrument, strängar, musikaliska presentartiklar med mera.

Varmt välkommen in till vår butik eller webbshop!

Verksamheten

Vi är glada att kunna erbjuda stråkinstrument och tillbehör av god kvalitet och då vi själva importerar våra varor har vi möjlighet att hålla våra låga priser.

Hos oss hittar Du bl.a. prisvärda stråkinstrument i alla storlekar, Pirastros hela sortiment av strängar, ett mycket stort utbud av musikaliska presentartiklar, noter för stråk med tonvikt på undervisning och etuier i varierande modeller och prislägen. För fiolbyggare har vi virke och tillbehör för de olika arbetsmomenten och de specialverktyg som vi ej har i lager kan beställas hos oss.

I webbshoppen hittar Du det mesta, men vi har ännu inte hunnit lägga in alla produkter och all information, så den kommer att utökas successivt.

Om Du har möjlighet är Du välkommen att besöka vår fysiska butik i Stockholm. Där kan Du se hela vårt sortiment, prova instrument och bläddra i noter. Varmt välkommen!

Fiolaffären i Stockholm ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Fiolaffären i Stockholm AB

Omsättning

2 741 tkr

Vinstmarginal

-9.00 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Fiolaffären i Stockholm AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Fiolaffären i Stockholm Aktiebolag

Org.nr:

5564813698

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47595 Musikhandel

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

28.01.1994

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

086681315

08-668 13 15

086-68 13 15

0866-813 15