Se på karta

hyra rum 

gav 443 företag inom detta område

Backlunds Boende i Dalarna

(5)

Stora vägen 3779570 Vikarbyn
logo

Rum och stuguthyrning med Bed and Breakfast eller självhushåll. Ett smakfullt inrett boende med gammeldags charm. Naturnära lugn miljö med utsikt över sjön Siljan. Besök kultur- evenemang och sevärdheter.

Ronnebyhus AB

(5)

Gångbrogatan 337229 Ronneby
logo

Ronnebyhus är ett kommunalt bostadsbolag som erbjuder boende i Ronneby kommun.

STF Vandrarhem Oscar

(5)

Södra Långgatan 15-1757255 Oskarshamn
logo

Centralt, bekvämt och prisvärt. Oavsett om Ni väljer att bo på STF Hotell Rum Oscar eller STF Vandrarhem Oscar erbjuder vi hög komfort och standard till bästa pris. Vi finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.

IKEA Hotell

Ikeagatan 134336 Älmhult
logo

IKEA Hotell är på många sätt som vilket hotell som helst. Vi har också sköna sängar, vi städar ditt rum och bjuder på en god frukostbuffé. Men vi har adderat något som har en lång tradition här i Älmhult: hemkänsla. Välkommen!

Alingsåshem

Kristineholmsvägen 1244139 Alingsås
logo

Alingsåshem är ett kommunägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresbostäder och lokaler för kommunal och kommersiell verksamhet i Alingsås.

Klubbensborg - Café Uddvillan

(4.17)

Klubbensborg 12939 Hägersten
logo

På landet mitt i stan! Här kan du övernatta, hålla konferens, bjuda in till fest eller ta en kaffe på vårt mysiga Café Uddvillan.

Hooks Herrgård

Hooks herrgård 56793 Hok
logo

Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

Docksta Hotell

Örnvägen 287396 Docksta
logo

Boka rum direkt på vår hemsida och få 10% rabatt på din bokning!Välkommen till vårt hemtrevliga hotell mitt i Höga Kusten! Här har du utsikt över fantastiska Dockstafjärden och närhet till Nationalparken, Skuleberget och Ulvö-båtarna.Bekvämt boende med hela Höga Kusten inom räckhåll! Du hittar oss i Docksta nära E4.Hos oss går det bra att checka in sent på kvällen, hör av dej så ordnar vi det!

Husargården Bed & Breakfast

Hörbyvägen 301-1527591 Sjöbo
logo

B&B Ströprodukter

Österby 24192 Eslöv
logo

B&B Ströprodukter är beläget i vacker natur mellan Trollenäs- o Trolleholms Slott och erbjuder dubbelrum, enkelrum och lägenhet med gratis Wi-Fi.Söderåsens nationalpark ligger 16 km bort. Eslövs golfbana nås på 10 min med bil.Lägenheten 50 kvm, har fullt utrustat kök, TV-rum, sovrum, WC o dusch. Egen uteplats.Alla rum har egen wc & dusch, TV och skrivbord.. Alla rum har tillgång till pentry. Frukost ingår ej, men kan väljas till.Den serveras då till rummet.Bokningar före kl 21. Välkommen!

Gula Villan Utö

Edesnäs gård 113056 Utö
logo

Ett eget hus för konferens, boende, bröllop & fest på Utö.

Marielund Gård B&B

Kronäng Marielund 153294 Skara
logo

Krutans Rumsuthyrning

Norra långgatan 3138731 Borgholm
logo

Vi erbjuder stora, luftiga och nyrenoverade rum i välbevarad gammaldags stil. Café sommartid med frukostbuffé varje dag.

Lövsjö Entreprenad AB

Happsta 10289491 Själevad
logo

Maritim Hotell & Krog

(3.44)

Hamngatan 3127231 Simrishamn
logo

Vimmerby Vandrarhem

Ringvägen 2659835 Vimmerby
logo

Vimmerby Vandrarhem erbjuder ett stort antal rum, möjlighet till frukost under sommarsäsongen, ett välutrustat kök för självhushållning, fräscha toaletter och duschar och en stor härlig altan där du har tillgång till grill under varma sommarkvällar. Vi vill vara ett boende för alla, därför har vi gjort så vi ska passa både den ensamme resenären, paret eller familjen. Välkommen till Vimmerby Vandrarhem om du söker ett billigt boende i Vimmerby med nära till allt.

Ekbackens vandrarhem

Skalltorpsgatan 2564150 Katrineholm
logo

Vi erbjuder ett funktionellt boende i lugn miljö för övernattningar. Boendet har stora allmänna ytor och trivsam utomhusmiljö med närliggande badplats. Det finns även möjlighet att boka in konferenser hos oss.

Makrillvikens Vandrarhem

(4)

Rörvik Västergård 45691 Kungshamn
logo

Unikt boende 10 meter från Skagerrak med egen bastu och badplats. Utsikten är i världsklass och det finns boende från vandrarhemsstandard till nybyggda rum med fin hotellstandard.

Stenrosgården

Gladelundsvägen 527735 Kivik
logo

Stenrosgården har uthyrning av semesterlägenheter per dygn eller vecka. Vi har öppet året om och under sommaren har vi veckouthyrning med självhushåll.Stenrosgården har totalt fem helt fristående lägenheter med egna ingångar och egna uteplatser.

Hedenlunda Slott

Hedenlunda 64294 Flen
logo

Köja Marieberg lokalhistoriska. Förening

Marieberg 18087296 Bjärtrå
logo

Kulturreservatet ligger i Bjärtrå, Kramfors kommun på norra sidan av Ångermanälven. Området består av två bostadskaserner Lugnet och Norden, med uthuslängor samt källare, tvätt- och bagarstuga, mangelbod, dasslängor och vedbodar. I Norden och på Grönvalls finns idag tidsenliga lägenheter att hyra.

DN-Bygg

Torsböle 22189195 Arnäsvall
logo

Välkommen till DN Bygg! Vi är en lokal byggfirma i Örnsköldsvik och har funnits sedan 2006. Det började som ett enmansföretag som genom åren har utvecklas till ett företag med flera anställda, som har bred kunskap och enormt mycket erfarenhet.

Novum Rentals

Plåtverksgatan 3872479 Västerås
logo

Vi är Novum Rentals, ett professionellt fastighetsförvaltningsteam med en passion för gästfrihet och resor. Vi har ägnat en stor del av våra liv åt att vara resenärer och ännu viktigare till värdresenärer. Med tanke på en djupt rotad passion för allt som har med gästfrihet och resor att göra, verkade det som den perfekta saken att göra; att dela en högkvalitativ fastighetsportfölj med människor från hela världen! Med många års erfarenhet och med en portfölj med över 60 fastigheter längs Costa del Sol, hittar vi skräddarsydda boendelösningar som passar dina behov. Allt från interiör, bekvämligheter, läge, aktiviteter etc beaktas innan du föreslår ditt drömställe.

Högbo Hotell Skommarsgården

Jutbacksvägen 1481192 Sandviken
logo

Högbo Hotell Skommarsgården är platsen för balans, ett perfekt tillfälle för ett djupt andetag i rogivande miljö. Hotellet har en magisk oas med äkta finsk vedeldad bastu och en unik grillkåta som sprider värme, du bara måste uppleva känslan!

Farstorps Kursgård AB

Farstorp 24192 Eslöv