Vägbeskrivning

hyra rum

gav 228 företag
Karta
 • Södra Långgatan 15-17
  57255 OSKARSHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0491-158...
  Visa nummer
  (1
  Centralt, bekvämt och prisvärt. Oavsett om Ni väljer att bo på STF Hotell Rum Oscar eller STF Vandrarhem Oscar erbjuder vi hög komfort och standard till bästa pris. Vi finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.
 • Smålandsgatan 1
  44157 ALINGSÅS
  Visa vägbeskrivning
  0322-61 77...3
  Visa nummer
  Stängt
  Alingsåshem är ett kommunägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresbostäder och lokaler för kommunal och kommersiell verksamhet i Alingsås.
 • Hooks herrgård
  56793 HOK
  Visa vägbeskrivning
  0393-210...
  Visa nummer
  Öppet
  Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.
 • Örnvägen 2
  87396 DOCKSTA
  Visa vägbeskrivning
  0613-400...
  Visa nummer
  Boka rum direkt på vår hemsida och få 10% rabatt på din bokning!Välkommen till vårt hemtrevliga hotell mitt i Höga Kusten! Här har du utsikt över fantastiska Dockstafjärden och närhet till Nationalparken, Skuleberget och Ulvö-båtarna.Bekvämt boende med hela Höga Kusten inom räckhåll! Du hittar oss i Docksta nära E4.Hos oss går det bra att checka in sent på kvällen, hör av dej så ordnar vi det!
 • Espedalsvägen 4
  37231 RONNEBY
  Visa vägbeskrivning
  0457-151...
  Visa nummer
  (3
  Öppet
  Hotel Davids Hill i Ronneby erbjuder bra boende som ligger i centrala Ronneby. Ett mysigt och familjärt hotell. Välkomna till oss! Ring gärna eller boka via sms på mobil nummer.
 • Limedsforsen 141
  78064 LIMA
  Visa vägbeskrivning
  076-336 66...
  Visa nummer
  Skiers AB är ett Sälenbaserat företag som erbjuder logilösningar för er vistelse i Sälen. Vi samarbetar med Sälens andra företag för att erbjuda er ett brett utbud av boendealternativ förutom vårt egna; Skiers Lodge. Vi har de kontaktnät i Sälen som behövs för att göra er vistelse, event eller konferens här både minnesvärd och prisvärd. Sälens hela utbud blir lätt tillgängligt genom oss.
 • Skalltorpsgatan 25
  64150 KATRINEHOLM
  Visa vägbeskrivning
  0150-557...
  Visa nummer
  Vi erbjuder ett funktionellt boende i lugn miljö för övernattningar. Boendet har stora allmänna ytor och trivsam utomhusmiljö med närliggande badplats. Det finns även möjlighet att boka in konferenser hos oss.
 • Södra vägen 66
  31451 UNNARYD
  Visa vägbeskrivning
  0371-600...
  Visa nummer
  Öppet
  På fantastiskt läge i Unnaryd med utsikt över sjön Unnen på gränsen mellan Halland och Småland finner ni Alebo Pensionat med fantastiska vandrings – och cykelleder, naturreservat, fiskrika sjöar, skogar fyllda med svamp och bär. Till oss kommer ni för att njuta, koppla av, äta gott, sova skönt, mötas och umgås. Alebo Pensionat erbjuder åtta rum i sekelskiftesmiljö. Här lagas all mat från grunden med väl valda råvaror och mycket kärlek. Välkomna!
 • Trädgårdsgatan 5A
  75309 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  018-12 10...
  Visa nummer
  Öppet
  CityStay, hotell och vandrarhem med Uppsalas bästa läge. Hos oss bor du trivsamt, bekvämt och prisvärt med Uppsala Domkyrka, Uppsala Slott och Carolina Rediviva inom synhåll. Mer centralt än så här blir det inte! Välkommen att boka ditt kommande boende i Uppsala hos oss!
 • Gladelundsvägen 5
  27735 KIVIK
  Visa vägbeskrivning
  070-402 03...
  Visa nummer
  Öppet
  Stenrosgården har uthyrning av semesterlägenheter per dygn eller vecka. Vi har öppet året om och under sommaren har vi veckouthyrning med självhushåll. Stenrosgården har totalt fem helt fristående lägenheter med egna ingångar och egna uteplatser.
 • Lundagatan 31
  11727 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  073-086 12...
  Visa nummer
  Öppet
  På vårt hotell i Stockholm finns något för alla. Vi ligger precis runt hörnet från Zinkendamms tunnelbanestation och här finns ett flertal av Stockholms konst- och hantverksgallerier, barer, restauranger och dansställen bara ett stenkast bort. Välkommen till vårt trevliga hotell på söder!
 • Tuddarp 58
  59192 MOTALA
  Visa vägbeskrivning
  0141-508...2
  Visa nummer
  Motala GK erbjuder en bana med tre varierade slingor och totalt 27 hål. Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna hos oss och vi har alltid en slinga öppen för dig som inte har grönt kort. Som medlem i klubben spelar du fritt på fyra banor i Östergötland. Varmt välkomna!
 • Fjelldalens Gård 602
  30561 HARPLINGE
  Visa vägbeskrivning
  070-607 59...
  Visa nummer
  Här kan Ni bo i vacker slottsmiljö alldeles för Er själva. Endast ett sällskap åt gången tillåts, enbart för att göra Er vistelse här så personlig och minnesvärd som möjligt! Ni disponerar alla salonger precis som Ni vill, antingen för Ert företags ledningsgruppsmöte eller social samvaro. Kontakta oss för mer info.
 • Skoltorget
  23940 FALSTERBO
  Visa vägbeskrivning
  040-47 01...
  Visa nummer
  Det lilla anrika Pensionat Olympia ligger i en lummig trädgård med närheten till strand, hav, restauranger, golfbanor och de berömda platserna för flyttfågelsträcken. Ej dusch och toalett på rummen. Vissa rum har balkong mot den lummiga trädgården.
 • Somravägen 1
  35571 INGELSTAD
  Visa vägbeskrivning
  0470-382...
  Visa nummer
  (3
  Solvikens Pensionat ligger på den lilla ön Somra, i Torsjön, i Ingelstad strax söder om Växjö. Vi hälsar alla våra gäster välkomna till den natursköna omgivningen där vi erbjuder gemytligt boende, god mat och avkoppling. Här kan du tillbringa en weekend, äta en bit god mat med nära och kära eller bara ta en kopp kaffe om så önskas.
 • Slottstorget 5B
  80250 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-61 05...
  Visa nummer
  (3
  Pensionat Slottstorget är ett mysigt och hemtrevligt pensionat/bed n’ breakfast mitt i centrum. Pensionatet har ljusa och fräscha rum med utsikt över den kända Gävlebocken från en del av rummen.
hyra rum gav 228 företag
Static map