B&B Ströprodukter logo

B&B Ströprodukter

Om företaget

B&B Ströprodukter är beläget i vacker natur mellan Trollenäs- o Trolleholms Slott och erbjuder dubbelrum, enkelrum och lägenhet med gratis Wi-Fi. Söderåsens nationalpark ligger 16 km bort. Eslövs golfbana nås på 10 min med...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-813 34...
Adress

Österby

24192 Eslöv

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

B&B Ströprodukter är beläget i vacker natur mellan Trollenäs- o Trolleholms Slott och erbjuder dubbelrum, enkelrum och lägenhet med gratis Wi-Fi. Söderåsens nationalpark ligger 16 km bort. Eslövs golfbana nås på 10 min med bil. Lägenheten 50 kvm, har fullt utrustat kök, TV-rum, sovrum, WC o dusch. Egen uteplats. Alla rum har egen wc & dusch, TV och skrivbord.. Alla rum har tillgång till pentry. Frukost ingår ej, men kan väljas till. Den serveras då till rummet. Bokningar före kl 21. Välkommen!

Hos oss har nytänkande varit drivfjädern vilket medfört att vi, på en mindre del av jordbruket, testat nya spännande saker att odla. Detta har givit oss många erfarenheter, spännande utmaningar och nya kontakter. För närvarande odlar vi bland annat malört som är en ingrediens i Piratens Besk som ingår i Systembolagets sortiment. Åbrodd odlas till brännvins krydda

Under 16 år har vi på gården odlat eterneller som vi skördat och sålt. Eternellerna har mestadels sålts som färdiga arrangemang ifrån dåvarande gårdsbutiken, "titti´s eterneller", vilken nu är omgjord till en liten lägenhet för Bed & Breakfast eller självhushåll. Vi gick så vidare under många år till försäljning av dekorationssädesslag till butiker, och även till privatpersoner över hela landet. Sortimentet bestod av vallmokapslar, lin, durumvete, texasvete, rågvete, havre, vete, korn o råg.

B&B Ströprodukters utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0708133486

07-081 334 86

070-813 34 86

0708-13 34 86

070-8133486