hundpensionat 

gav 325 företag inom detta område

Hundtema Hunddagis - Hunddagis Sollentuna

Stängt

(5)

Domherrevägen 919255 Sollentuna
logo

Vi är ett hunddagis beläget i Sjöberg/Sollentuna. Här är din hund trygg i hemmaliknande miljö med mycket aktivering och långa promenader i skogen. Dagiset är uppdelat på två våningar, en för små hundar och en för stora. 

Härryda Djurpensionat

Öppet

Risbackavägen 2743894 Härryda
logo

Vi tar hand om era djur medan ni är på semester. Era djur blir väl omhändertagna i en frisk och lantlig miljö. Vi har även uppfödning av dvärg- och mellanpudlar i familjemiljö.

mariedals hundpensionat

Stängt

Mariedals gårdsväg 6443496 Kungsbacka
logo

Mariedahls Gård ägs och drivs av familjen Pettersson-Bergh. Här bedriver vi ridverksamhet, hund- och kattpensionat.

Citydoggis AB

Stängt

Östra varvsgatan 2521173 Malmö
logo

Citydoggis - för hundens bästa! Malmös centrala hunddagis. Hundens andra hem. Här får hundarna leka fritt i våra stora rastgårdar.

Hunddagiset Skogsdungen

Stängt

(4.83)

Jägerhorns Väg 114175 Kungens Kurva
logo

Välkommen till Skogsdungens Hunddagis. Vi finns i Kungens Kurva & i Gubbängen i södra Stockholm.

Åhus Hundcenter AB

Stängt

Martornsvägen 1129641 Åhus
logo

Välkommen #nl#Kristianstad kommuns bästa hunddagis i nya fräscha lokaler! Vi finns nära dig mellan Horna och Åhus, bara 10 minuter från Kristianstad. Vår kompetenta och engagerade personal har ett brinnande hundintresse och månar om alla våra gäster. #nl# #nl#Vill du besöka oss tänk på att vi är ute på promenad varje dag #nl#9:30 - 11:00 samt 13:30 - 15:00!

Gudebo Hundpensionat

(2.5)

Gudebo 245294 Strömstad
logo

Vår önskan är att din hund skall få en bra och trevlig vistelse hos oss. Vi har ett nybyggda lokaler med stora ljusa boxar, där alla hundar har tillgång till egen rastgård på dagtid, med upphöjd liggplats. Hela hundpensionatet är byggt för att vara så hygieniskt och lätt att hålla rent och har naturligtvis golvvärme. Allt för att din hund skall bo så bra som möjligt.

Hemhumlans Hundpensionat

Öppet

Lauker 293391 Arvidsjaur
logo

Välkommen till Hemhumlans Hundpensionat! Vi erbjuder ett litet och familjärt hundpensionat på landet, 3 mil från Arvidsjaur. Vi tar emot hundar året om med öppettider enligt överenskommelse. Hos oss finns separata hundboxar med egna hundgårdar och ett uppvärmt hundhus. Hundpensionatet är beläget på samma gård som vårt familjehus vilket gör att vi som driver hundpensionatet alltid finns nära till hands för era fyrbenta vänner som är på besök. Varmt välkomna att kontakta oss.

Skärtorps Hundpensionat

(5)

Skärtorp 11524192 Eslöv
logo

Jag startade hundpensionatet 1989 och det ligger 1 mil norr om Eslöv.Det är alltid lika positivt att komma ut till pensionatshundarna. Inga sura miner där inte, enbart lycka över att det snart blir mat och promenad. Jag brukar tänka att jag har världens bästa jobbarkompisar.Pensionatet är godkänt av Kennelklubben och Kommunens enhet för Miljö- o Hälsoskydd.Vill du boka plats är du välkommen att ringa 0413-541234, 070-623 75 76.

Wädersjö Hundpensionat och Dagis

Vädersjövägen 8213756 Tungelsta
logo

Hundpensionat och dagis i lantlig miljö med ett personligt engagemang för att skapa trivsel och en stressfri miljö för pensionatets gäster.

Bymangården Hundpensionat

Bymans Väg 1238634 Färjestaden

Binagårdens Hund- & Kattpensionat

Öppet

Svartskatavägen 99697592 Luleå
logo

Hund- & Kattpensionat. Vi säljer även Vision X ledbelysning.

MinGård's Hundpensionat

Årby 3873493 Kolbäck
logo

Välkommen till oss på Min Gård's Hunderi!! Här på gården så driver vi ett hundpensionat som vi tog över i Augusti som då gick under namnet Beringens Hundpensionat. Allt rullar på i Pensionatet som tidigare har gjort, det har bara ett nytt namn och ägare.

Dagis & Hundpensionat Bokbacken

(4.98)

Högabergsvägen 1028146 Tormestorp
logo

Hundpensionat Bokbacken i hemmiljö står för trygghet och trivsel för Dig och Din hund!

Pensionat Tass & Hov

Öppet

(3)

Grönlunds gård Västra Husby 160596 Norrköping

Vårt mål är att driva ett pensionat där vi själva skulle tänka oss lämna våra hundar.

Alexandersson, Firma Björn

(5)

Månslunda 111527392 Skåne-tranås
logo

Välkommen till Alex kennel. Jag driver hundpensionat och kennel i Månslunda, strax söder om Brösarp i Skåne.

Oskarshamns Hundpensionat

Öppet

Herrgårdsvägen 2057237 Oskarshamn
logo

I natursköna omgivningar, med stora fina burar och rastgårdar och med kunnig och medkännande personal kan du tryggt lämna din hund här.Vi tar emot både dagis-hundar och heltidsgäster (pensionat/inackordering).Stora som små - här är alla hundar välkomna!Givetvis är vi godkända av både Svenska KennelKlubben och kommunens Miljö och Hälsa.

Candy Dogs Linköping

Vårdsberg Högsätter 158592 Linköping
logo

Vårat intresse för pudlar började 1995 då vi köpte våran första storpudeltik Muggebigge Candy,Kennel namnet Candy Dogs är efter henne.

Ysbygårdens Hundpensionat & Dagis

Stängt

Perstorpsvägen 3031294 Laholm
logo

Ysbygårdens hundpensionat och hunddagis arbetar för att hjälpa er få en trivsammare tid då ni är borta från er kära familjemedlem. Välkommen till oss! Vi nås på Telefon eller på SMS för kontakt eller bokning! Om jag inte svarar kan ni skicka ett mail till [email protected] . Hundagiset har sin lämning som vanligt vid 6 på morgonen och hämtas 6 på kvällen. Vi ser fram emot att ta emot dig och din familjemedlem!

Hundpensionat, Bäckens

Tågarp BÄCKENS 21031194 Falkenberg
logo

Välkommen till Bäckens Hundpensionat i Tågarp!

Rävninge Hundpensionat

Rävninge 215128276 Hästveda
logo

Hej och Rävninge och vårt Hundpensionat/ Hunddagis!

Härkeberga Hund- & Katthotell

(4.67)

Härkeberga valgeby 174596 Enköping
logo

Härkeberga Hund- & Katthotell startades 1988 och är en liten anläggning med 12 hund- och 13 kattboxar med rastgård samt 13 kattboxar med balkong. Vi utgår ifrån att alla djur alltid behöver mänsklig omvårdnad. Hos oss i Härkeberga finns det alltid en person som tar hand om djuren och djurens bästa. Välkomna!

MerryMac Hund- o. kattpensionat

Öppet

Vedbylund 73139590 Kalmar

Vi tar emot hundar och katter för inackordering året om. Vi har bara ett litet pensionat, sex platser för hundar och fem platser för katter. Så det är lugnt här med skogen som närmaste granne.

Stjärnmossens Hundpensionat

(5)

Hillingsäter MOSSEN 145891 Färgelanda
logo

Välkommen att lämna din hund hos oss på Stjärnmossens Hundpensionat! Vi är ett litet och trivsamt pensionat.

Lottas Hundsalong

Stängt

(5)

Stora ringvägen 5043363 Sävedalen
logo

Välkommen till Lottas Hundsalong - med hunden i centrum. Ett hundtrim som utför trimning, klippning, bad, tandskrapning, klo- och öronvård. Välkommen att kontakta mig för mer information och tidsbokning.