Om Dagis & Hundpensionat Bokbacken

Hundpensionat Bokbacken i hemmiljö står för trygghet och trivsel för Dig och Din hund!

Pensionatets grundplatser

Pensionatets grundplatser består av åtta boxar. Boxarna är delvis täckta även framtill för att skapa trygghet. Innertaket är klätt med ljudisolerade skivor som har förmågan att dämpa ljud vilket ofta har en lugnande inverkan. Vid ett hundpensionat förändras ofta flocken vilket kan medföra mentala påfrestningar. Genom att boxarna enbart har galler upptill har hundarna möjlighet att ignorera eller visa intresse.

Lyxavdelningen

Lyxavdelningen är i första hand till för hundar med fysiologiska eller mentala behov. Vid extrema fall sover jag då även hos hunden. Lyxavdelningen har exteriör som ett hem: Soffa, Tv, öppen spis och samlingsrum där jag för det mesta vistas såvida jag inte är ute och rastar. Denna avdelning är även till för hundar som inte mentalt klarar att vistas på ordinärt hundpensionat. Både pensionatets grundplatser och lyxavdelning är inrättat i bottenvåningen på min bostadsfastighet.

Min vision

Genom förmånen att i stort sett dygnet runt vara tillsammans med hundar har jag insett hur Vi människor lätt skapar värderingar av makt utan att respektera hunden som individ. För att nå Hundens hjärta måste basen vara strävan efter godheten eftersom godheten är förutsättningen för lyhördheten och utan lyhördheten är det mycket svårt att vinna hundens förtroende. All respekt bygger på samförstånd mellan individer oavsett om det är människor eller djur.

Dagis & Hundpensionat Bokbackens utvalda länkar

Dagis & Hundpensionat Bokbacken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

C

Carsten Reutergard

moreThanAYearAgo

Ett mycket bra hundpensionat, vi kör gärna 20 mil för att lämna våra hundar där. Thorsten har otroligt bra handlag med hundar och ser snabbt om de behöver speciell behandling vilket vår minsta fick. Och vår store Rottweiler rusade in genom grinden vid nästa besök där. Bara positivt från början tills vi hämtade dem. Vi kommer absolut tillbaka när vi kan börja resa igen.

A

Annica Bengtsson

moreThanAYearAgo

Tack Torsten!
Vi har haft våra hundar på Hundpensionat Bokbacken i 17 dagar.
Vi är mer än nöjda. En proffsigare oh behagligare person än Torsten Norberg får man leta efter. Vi kunde inte ha tagit hand om våra hundar bättre själva.
Vi kan verkligen rekommendera hundpensionat Bokbacken.
Annica och Bengt

R

Regina Prahl

moreThanAYearAgo

Vi kan åter igen varmt rekommendera Bokbackens Hundpensionat!
Tack för att du tog hand om våra två Chihuahuaor Bianca och Molly under vår utlandsresa.
Vi kan inte tänka oss att lämna dem hos någon annan. Du har ett professionellt bemötande och är en person som älskar hundar. Du tar dig tid för samtal vid både lämning och hämtning så allt känns bra.
Vi vet att vi tryggt kan lämna våra hundar hos dig.
Alla hundars bäste vän är Torsten!
Thomas o Regina P, Hässleholm

I

Ive Johansson

moreThanAYearAgo

Vi har idag hämtat vår hundar som vi haft hos Torsten i 3 veckor. Det finns ingen bättre plats att anförtro sina älsklingar till än hos Torsten och hans pensionat! Vi kunde åka och vara helt trygga att våra ögonstenar har det hur bra som helst! Rekomenderas helhjärtat!

T

Thomas Prahl

moreThanAYearAgo

Vi kan varmt rekommendera Bokbackens Hundpensionat!
Tack för att du hand om våra två Chihuahuaor Bianca och Molly under vår utlandsresa.
Vi kan inte tänka oss att lämna dem hos någon annan. Du har ett professionellt bemötande och är en unik och lugn person som älskar hundar. Du tar dig tid för samtal vid både lämning och hämtning så allt känns bra.
Vi vet sedan tidigare av erfarenhet att vi tryggt kan lämna våra hundar hos dig och de får det lika bra som hemma.
Alla hundars bäste vän är Torsten!
Thomas o Regina P, Hässleholm

A

AnnaCarin Hermansson

moreThanAYearAgo

Tack för att du tog så väl om vår Vorsteh-kille Torsten! Vi är jättenöjda!

L

Lena Folkesson

moreThanAYearAgo

Torsten har sett på Kaxen hur han funkar och bemött han på rätt sätt.
Kaxen är reserverad av sig och släpper inte in vem som helst till sig men Torsten gillar han.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Det proffsiga bemötandet.
Alltid lika tryggt att lämna hundarna hos Torsten. Man vet att se får det bra. Med sitt lugna sätt blir även vår lilla Bella lugn. Vi kan tryggt resa bort och vet att hundarna har det bra hos Torsten. Tack Torsten för att du kämpar på!

E

Elisabeth Humble

moreThanAYearAgo

Vår storpudel Ella med matte och husse tillhör verkligen Torstens fanclub. Torstens känsla för varje hunds behov och karaktär är unik. Bokbacken rekommenderas mycket varmt!

Cecilia, Staffan och Zoe

moreThanAYearAgo

Vår hund var hos Torsten på Bokbackens pensionat i 16 dagar, och det har känts väldigt bra!
Så glad vår hund är för Torsten, så märks det tydligt att hon haft det väldigt bra där! Vi rekomenderar hundpensionat bokbacken!

Weikko och Louise

moreThanAYearAgo

Vi har under mer än 7 år lämnat vår ridgeback Nelson hos Torsten under våra semestrar. Nelson är alltid lika glad när han kommer till hundpensionatet Bokbacken och springer fram till Torsten.

Vi har alltid kunnat åka därifrån utan några bekymmer, för vi vet att Nelson får den bästa omsorg och service, vilket han själv tydligt indikerar. Vi har därmed känt oss helt trygga och vetat att Nelson är i de allra bästa händer. Han och Torsten kommunicerar dessutom på ett enastående sätt.

Magnus Nilsson

moreThanAYearAgo

Vi har hämtat vår Freddie på Bokbacken idag efter att varit i Thailand i 3 veckor . Freddie var så klart glad att se oss när vi kom. Torsten som tagit hand om Freddie tog sig tid att prata igenom vistelsen och även diskutera beteende etc.. När vi satt och diskuterade vistelsen hoppade Freddie upp i Torstens knä vilket egentligen säger allt. Vi kan verkligen rekommendera Torsten och Bokbackens hundpensionat. Nästa gång vi behöver hjälp med Freddie kommer vi ringa Torsten.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har nyligen, efter 9 dygn, varit och hämtat vår hund Timjan. Det är inte första gången hon är hos Torsten. Varje gång möter vi en lugn och avspänd
hund. Tack Torsten för den omsorg du ger henne.
Vi kan med det varmaste rekomendera HundpensionatBokbacken.
Gerd o. KG

Roland Lindahl

moreThanAYearAgo

Haft hundar på Bokbacken hos Torsten i mer än 10 år. God hygien. Bra rastning. Märks på hundarna att de trivs.

Lotta och Bo Lundgren

moreThanAYearAgo

Vi föll direkt för Bokbackens hundpensionat - hemmiljön, trädgården och bäst av allt den kunnige och omtänksamme hundkuratorn Torsten!

Dixie har stormtrivts båda gångerna som han varit där. När vi hämtat hem honom har han varit lugn och glad. Vi kan varmt rekommendera Bokbacken!

Thomas & Ing-Marie

moreThanAYearAgo

Ett riktigt hundpensionat när man har en orolig hund som egentligen inte gillar att bli bortlämnad.
Torsten tar emot i sitt hem och hundarna blir behandlade som familjemedlemmar.
Det var en fröjd att hämta Sigge efter vår semester.
Vi skall inte heller glömma servicetänket från Torsten. Det slår det mesta.
Otroligt Nöjda. Tack Torsten!

Jonny Pålsson o Thelma

moreThanAYearAgo

Min hund Thelma har två platser där man ser att hon mår extra bra. Dels naturligtvis hemma, men också varje gång hon är hos Torsten på Bokbackens hundpensionat.
I mitt arbete måste jag ibland ut och resa. Och då känns det extra viktigt och tryggt att veta, att Thelma får den bästa omvårdnad som finns att tillgå.
På Bokbackens hundpensionat vet jag att hon får det
Torsten som driver verksamheten, är nog den mest kompetenta person som jag har stött på, när det gäller att ta hand om våra fyrfota vänner.
Det är alltid med sann glädje man lämnar sin hund i hans vård. Eftersom man vet att Thelma under hela hennes vistelsen under hans tak och vård kommer att må bra och får det som en hund behöver.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Låter som ett väldigt bra ställe, med tanke på att Torsten, som driver pensionatet blev diplomerad hundkurator gör att man känner sig extra trygg. Vilket jag ofta inte brukar göra, har aldrig lämnat min lilla prinsessa på hundpensionat innan. Men i sommar när vi ska på semester är nog Bobacken ett säkert kort!

Lotta

moreThanAYearAgo

Medan en del får dåligt samvete i samband med att hunden ska lämnas bort då det vankas utlandssemester, får jag snarare mer dåligt samvete att jag inte åker iväg oftare! Jo, så bra har det faktiskt hundarna hos Torsten. Har en vanligtvis oerhört ängslig labbekille som på Bokbacken mår som en prins. Dessutom älskar han den så oändligt kunnige och vänlige Torsten! Rekommenderas varmt för alla som söker ett hundpensionat utöver det vanliga.

Bessi med familj

moreThanAYearAgo

Vill man lämna bort sin hund och vara säker på att den verkligen har det bra finns det inget bättre ställe än hos Torsten! Vår hund som normalt sätt är lite orolig och stirrig när vi varit ifrån henne ett par dagar var hur lugnt, glad och stabil som helst när vi hämtade henne efter en vecka hos Torsten. Även om det finns pensionat på närmre håll kommer jag aldrig välja anat än Bokbacken.

Ingela, Texas och Engla

moreThanAYearAgo

Jag lämnar MER än gärna mina fyrbenta vänner hos Torsten och jag vet att han med sitt kunnande, sitt lugn och sin trygghet tar mycket väl hand om alla hundar. Torsten är en fantastisk människa som ser varje enstaka hunds behov. Jag har bara gott att säga om detta fantastiska Hundpensionat och dess ägare Torsten, och vill varmt rekommendera Bokbacken! :-)

Familjen Sjögren

moreThanAYearAgo

Hundpensionatet Bokbacken vill jag starkt rekommendera. Vår hund en basset artésien normand har vid ett flertal tillfällen varit inackorderad hos Torsten. Vår familj vet att Torsten har en stor omsorg och ger kärlek till de fyrbenta vännerna. Detta känns tryggt för oss!

Bengt & Tosca

moreThanAYearAgo

Husse och hund blir alltid lika väl bemötta! Har lämnat tidigare hudar hos Torsten och jag vet att dom har det bäst! Alltid trevligt att få en återkoppling till hur ens hund har haft det vilket känns tryggt som hundägare.

Laila o Per

moreThanAYearAgo

Har nu äntligen hittat ett hundpensionat där hundarna är i fokus mycket lugnt och fint ställe kan verkligen rekommenderas Tack Torsten för all hjälp.

Falcon och Axi

moreThanAYearAgo

Torsten skötte om våran Falcon på ett sätt som få klarar av. Falcon är en känslig hund som kräver mild hand och lyhördhet samt mycket kärlek. Vi är så nöjda över att äntligen hittat stället som vi kan lämna Falcon på utan problem. Han har det lika bra hos Torsten som hemma.

Semlan och Kerstin

moreThanAYearAgo

Att åka bort när hunden är hos Torsten är inga problem, hunden kan inte ha det bättre. Jag som ägare kan koppla av, vet att hon får sina promenader och omsorg precis som hemma!!
Semlan jublar och rusar in i pensionatet och älskar att vara hos Torsten.

Gunilla och Lars

moreThanAYearAgo

Pax gillar alltid att komma tillbaka till Torsten och Bokbacken

Ingemar

moreThanAYearAgo

Har under ett antal år lämnat mina hundar hos Torsten och alltid varit nöjd med den passning de har förmånen åtnjuta där. Bevis på att min nuvarande tax Gustav stormtrivs där är hans glädjetjut när jag säger att vi skall åka till Torsten. Har aldrig upplevt något problem med mina hundar i samband med avlämnanande på Bokbacken.Bättre tror jag inte står att finna med tanke på miljö, passning,rastningsintensitet och allt annat man som hundägare önskar sin hund.

Kryddan

moreThanAYearAgo

Vi har en grandis och väldigt kräsna och har äntligen hittat vårt ställe. Här blir det bäst för oss och vår hund. Rekommenderar det till alla som älskar sin hund.
Stefan&Ritwa. Kryddlagret AB

I

Ive Johansson

moreThanAYearAgo

Helt enkelt - Ett fantastiskt pensionat drivet på äkta kärlek för våra ögonstenar! Förtroende och pålitlighet kan tyvärr inte tilldelas alla idag men Torsten har vårt fulla förtroende för våra älsklingar när vi så än behöver! Det känns tryggt, säkert och man kan slappna av genom att veta att Torsten gör sitt yttersta i alla lägen. Tack för att Du finns Torsten!

J

Julya Ekberg

moreThanAYearAgo

Vi lämnade våra 2 hundar hos Torsten under 5 dagar. Den ena är normalt sett väldigt nervös och ganska skygg efter att man lämnat bort henne så det känns aldrig som att hon haft det riktigt bra... Men när jag hämtade hundarna hos möttes jag av två pigga, glada, och harmoniska hundar och det ser jag som ett kvitto på att dom haft det väldigt bra och fått precis så mycket uppmärksamhet och omtanke som dom behöver. Jag kommer aldrig lämna bort dom hos någon annan än Torsten igen :)

M

Matthew Horstead

moreThanAYearAgo

Vi hade inte kunnat tänka oss att lämna vår lilla Lilly någon annanstans än till Torsten. Han är helt enkelt fantastisk med hundar och vi rekommenderar han stort.
—-Familjen Horstead-—

A

Amanda Rosengren

moreThanAYearAgo

Har hämtat hem min hund Eddie idag efter att han har varit hos Torsten en vecka. Det kändes otroligt lugnt och tryggt att ha han där. Ett professionellt och bra intryck. Skulle absolut rekommendera detta pensionat till andra hundägare.

L

Lena Lindberg

moreThanAYearAgo

Tack Torsten för att du tog så väl hand om 14-årige Malte. Vi kunde åka iväg på semester i förvissning om att Malte hade det minst lika bra hos dig som hemma. Att han fick bo hos dig och slapp vara ensam kändes tryggt. Vi hämtade hem en lugn trygg och harmonisk hund igår. Tack även för att du kurerade hans diarré med barnvälling :) En stor skillnad mot de andra pensionat han varit på i yngre dagar

B

Bibi Ataeva

moreThanAYearAgo

Första gången vi lämnade ifrån oss vår amstaffblandning Kotten och vi fick hem en lugn och välmående hund en vecka senare! Vi åkte runt en del och besökte olika pensionat men inget kändes bra tills vi hittade Torsten där vi fick ett fantastiskt bemötande. Torsten hade ett unikt och lugnt sätt att bemöta kotten och även ett fantastiskt sätt att SE hunden. Väldigt tacksamt vilken tid han tog sig för oss från första gången vi besökte till när vi hämtade. Personligt och viktigt! Kotten kommer tillbaka fler gånger.

L

Lotta Johansson

moreThanAYearAgo

Det har alltid varit oerhört svårt för mig att lämna Sakki någonstans eftersom det aldrig känts riktigt bra, vare sig när vi lämnat eller hämtat. Sakki har alltid tydligt visat att här vill hon inte vara. Men här gick hon med Torsten uppför backen, när vi tittat runt i vilket VIP-rum hon skulle tillbringa sin vecka, utan ett ord. Hon tittade efter oss ett par gånger men visade inga tecken till oro alls.
När vi sen kom och skulle hämta henne satt hon i trädgården och tittade och det tog en stund innan hon såg att det var vi. Allt kändes väldigt lugnt och tryggt, och hela hennes beteende var väldigt lugnt.
Det känns oerhört tryggt för mig att lämna Sakki hos Torsten och både hon och jag kommer med all säkerhet kunna ha semesterkänsla framöver.

marie weinsjo

moreThanAYearAgo

Vi är också medlemmar i Fanklubben Torsten!
Torsten SER hundarna och agerar därefter. Vår mastiffhane är ingen enkel hund att charma, men det lyckades Torsten absolut med. Nästa utlandsresa gör vi med glatt sinne då våra hundar får bo hos Torsten. Tidigare har vi dragit oss för att resa då vi alltid åkt med dålig samvete för hundarna. Tack

P

Per-Erik Lindkvist

moreThanAYearAgo

Ett av de bästa hundpensionaten i Skåne. Var idag och lämnade vår rottweiler hos Torsten för en 17 dagars vistelse. Vi hade vår gamla rottweiler som nu är avliden hos Torsten vid flera tillfällen. Han har bra rejäla burarar, inget gips här inte. De är täckta en bra bit upp vilket är bra så hundarna inte står och mäter sig mot varandra. Många har gallerburar på bägge sidor vilket inte är till någon fördel för vår hund. Hos Torsten känner vi oss väldigt trygga med att lämna våran hund. När vi hämtat våran hund har han alltid varit glad och harmonisk. Vi har provat andra pensionat hemma i Helsingborg där vi bor men aldrig varit riktigt nöjda. Hos Torsten är vi det. Vi kommer alltid lämna våran hund hos Torsten.

Mats och Inger

moreThanAYearAgo

För två dagar sedan hämtade vi tre glada, lugna, harmoniska hundar efter en veckas vistelse på Bokbacken. Det märktes att de hade trivts hos Torsten. Vi känner oss helt trygga och uppskattar den tid för samtal som Torsten alltid ställer upp på vid lämning och hämtning. Vi har haft våra hundar hos Torsten tidigare och kommer att anlita honom igen vid behov.

Ingela

moreThanAYearAgo

Vi har tidigare haft stora problem när vi har lämnat vår hund Abi på hundpensionat eftersom han blir orolig och har mycket svårt att slappna av. Hos Torsten har det äntligen fungerat. Han har lagt mycket tid och kraft på att hitta lösningar på de problem som uppstår. Vi är oerhört tacksamma för detta personliga och positiva engagemang.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Behövde passning till min lille Boba under några timmar då jag besökte Hässleholm. Torsten ingav förtroende och det kändes lugnt att lämna eftersom jag såg vilken fin kontakt han fick med Boba. Vid hämtningen var det en lugn hund som fått fin omsorg. Fick även tillfälle till samtal med goda råd och många skratt. Tack, rekommenderas varmt!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Det var andra gången våra tjejer var hos Torsten och vi känner oss lugna när vi vet att våra hundar har det bra. Vår lilla Bella är en mycket reserverad och lite rädd ung dam som inte frivilligt ville bli lämnad. När vi skulle hämta dem möttes vi av 2 glada, lugna och harmoniska hundar. Bella hade t.o.m sovit i Torstens säng och det om något säger ju att hon har fattat tillit till Torsten. Vi kan med det varmaste rekommendera Bokbackens hundpensionat. Torsten tar sig tid med dem och har även tid till att ge oss goda råd.

Anette med Gillis & Ismo

moreThanAYearAgo

Vi var och hälsade på Torsten på Bokbacken en vecka innan semestern och det kändes helt rätt! När vi sedan kom tillbaka skuttade Gillis och Ismo glatt iväg med Torsten utan att så mycket som slänga en blick efter mig - bättre än så kan det inte kännas när man lämnar det dyraste man har!! Fick det bekräftat när vi kom och hämtade dem - de hade haft det så bra de kunde på pensionat. Torsten är en fantastisk person som tar hand om hundarna på bästa sätt och tar sig även tid med oss oroliga ägare....
Äntligen har jag hittat ett pensionat jag kan känna mig trygg med!

Eva & Peter

moreThanAYearAgo

Smilla har nu varit hos Torsten tre gånger. Vid samtliga tillfällen har vi mött en glad och lugn hund. Väl hemkommen är det som hon aldrig varit iväg.

Så var det inte när vi lämnat henne på ett annat pensionat. Hon var då orolig, uppstressad och skällde för minsta lilla.

Vi är mycket nöjda med Torstens bemötande och omhändertagande och kommer fortsätta att lämna Smilla på Bokbacken vid behov.

Lise Prahl

moreThanAYearAgo

Omtänksam och kunnig, Lykke stormtrivs hos Torsten :)

Eskil Öhrn

moreThanAYearAgo

Min hund Ozzy gillar verkligen att vara hos Torsten.
Skulle aldrig lämna honom på något annat ställe.
Kan varmt rekommendera Torsten.

Jan Åstrand, Åse Persson

moreThanAYearAgo

Så var det dax igen för Niebla och Amiga att få en lugn och härlig helg hos Torsten och slippa sitta i bilen under 120 mil. Vi känner stor glädje inför Torstens engagemang och kunskap. Niebla och Amiga har fått ett extra-hem, som skänker oss alla en stor glädje att få ta delav. Tack Torsten.

Åse Persson Jan Åstrand

moreThanAYearAgo

Amiga och Niebla behövde en personlig och omtänksam pensionatvistelse under våra två semsterveckor vid nyår 2011. Efter ett besök hos Torsten på hundpensionatet Bokbacken förstod både vi, och våra hundar, att de skulle få en vistelse hos Torsten som var så hemlik som det bara var möjligt. Vi hämtade hem två pigga och harmoniska hundar efter vår semster och vi vet att både Amiga och Niebla redan längtar tillbaks till Torsten och hans trygga omvårdnad. Vi vill verkligen rekomendera Torstens hundpensionat till alla hundägare som värnar om sina djurs bästa. På Bokbacken finns ett begränsat antal hundar och Torsten hinner med att ge dem individuell omsorg.

Zippo

moreThanAYearAgo

När man åker iväg för att koppla av så är det viktigt att man vet att hunden också har det bra. Och det kan jag säga: bättre än hos Torsten kan Zippo inte ha det :-).

Ingela, Texas och Engla

moreThanAYearAgo

Mina båda hundar älskar att vara hos Torsten, och jag som hundägare känner stor trygghet när jag lämnar dom till honom. Torsten är lugn och behaglig, och tar med stor omsorg och stort kunnande, väldigt väl hand om sina fyrbenta gäster. Som hundägare kan jag varmt rekommendera Hundpensionat Bokbacken. Aldrig några problem med tider utan Torsten är väldigt flexibel och det är en stor fördel för mig som har oregelbundna tider på jobb.
Till er som funderar på att lämna hunden på Bokbacken vill jag säga: Gör det! Bättre kan inte hundarna ha det om ni frågar mig. :-)

Ella med familj

moreThanAYearAgo

Vår hund är en återkommande gäst på Bokbacken. Denna sommar skulle vi göra en längre resa och självklart var det då extra viktigt att vi kände oss helt säkra på att vår hund var i de bästa händer. Vår något reserverade hund visar direkt att hon tycker om Torsten och springer glatt fram och hälsar och stannar hos honom när vi diskuterar vistelsen och berättar om hennes vanor och ovanor. Torsten tar hänsyn till hemmavanorna och det uppskattar vi mycket. På Bokbacken finns ett begränsat antal hundar och Torsten hinner med att ge dem individuell omsorg. Flera promenader varje dag och generösa utrymmen inne med luftkonditionering. Det kunde inte vara bättre. Vi kommer garanterat tillbaka nästa sommar trots att vi har många mil till Tormestorp och att det finns pensionat på betydligt närmre håll.

HG

moreThanAYearAgo

Helt perfekt. Bättre finns inte.

Xrim

moreThanAYearAgo

Vi var i akut behov av att få tag i en hundterapeut, och hade inga förhoppningar att få tag i någon snabbt då det både var lördag och sådant måste oftast bokas in. När vi ringde Torsten och sa att vi behövde komma fort sa han att det bara var att komma. Väl där kunde vi konstatera att han var kunnig, noggrann och verkligen vände och vred på problematiken och våra frågor. Det var ingen stress trots att det var lördag och tiden inte var inbokad utan vi fick hjälp och konsultation tills vi var nöja och kände att vi fått svar. Vi fick stort förtroende för Torsten och kommer definitivt att komma tillbaka vid behov!
Tack Torsten!

Mia & Pär

moreThanAYearAgo

Vi har lämnat vår Pascal sedan han var unghund till Torsten.Det har nu gått 5 år sedan första gången och varje gång fungerar det lika bra.Vi kan koppla av för vi vet att vår hund har det bra.Han får all den omsorg och tid som behövs för att fortsätta vara en glad och harmonisk hund.Det är verkligen som hans andra hem.
Vi rekomenderar varmt Torsten och Bokbacken.

VIP-hunden Darko

moreThanAYearAgo

Torsten och Bokbacken kan varmt rekommenderas. Här får hundarna den trygghet och omsorg som de så väl behöver.

Inga stängslade rastgårdar här, utan rymliga och bekväma boxar. Värt att nämna är också att det är installerat luftkonditionering för varma sommardagar, samt ljudisolering för att gästerna ska kunna koppla av ordentligt. Perfekt vid nyår för de som är skotträdda!

Något annat alternativ än fem solar finns inte!

Annika med familj

moreThanAYearAgo

För oss finns det inte något alternativ! Vi kör gärna de extra milen från södra Skåne för att lämna vår hund i professionella händer. Bokbacken är mycket välskött och Torsten som driver pensionatet är extremt kunnig och tar hänsyn till varje individ. I stället för stressande rastgårdar erbjuds stora boxar alternativt "lyxrum" och rejäla promenader. Vår hund är av den kräsna sorten och att vi ser att hon gillar Torsten är ett säkert betyg på den behandling hon får. Vi kan resa på semester utan att behöva oroa oss för familjens fyrbenta :-)

Helena & Claes

moreThanAYearAgo

Nu har vi efter många turer hittat ett fantastiskt hundpensionat i Skåne.Vår Dundee är en kräsen hund men hos Torsten trivs han och är trygg,harmonisk och nöjd.Nu kan vi åka på våra resor med gott samvete.

cockrarna

moreThanAYearAgo

Det känns mycket tryggt att lämna hundarna på pensionatet. Jag vet att de har det kanonbra där och de får härliga rundor i skogen och massa kärlek. Där är inga hundgårdar och det tycker jag är ett stort plus! Boxarna är stora och rymliga och täckta så att hundarna inte ser varandra - precis så som jag vill att det ska vara för att dämpa stressen för hundarna.

Jag lämnar mina hundar där utan att känna någon oro för dem, jag vet att de är i trygga händer, och det är så det ska vara :)